Αυτές είναι οι περιστάσεις στις οποίες πρέπει να αποφύγεις το σκούρο κραγιόν!

By  |  0 Comments

Είναι γεγονός ότι φέτος τα σκούρα χρώματα σε κραγιόν «φοριούνται» πολύ! Από το πρωί βλέπεις στο δρόμο γυναίκες με τα χείλη τους βαμμένα πιο έντονα από άλλες χρονιές. Οι αποχρώσεις είναι πολλές και μάλιστα πολλές από αυτές καλό είναι να αποφεύγονται σε ορισμένες περιστάσεις. Πότε λέμε όχι σε σκούρα κραγιόν;

  1. Αν πρόκειται να παραβρεθείς σε επαγγελματικό δείπνο, απέφυγέ το γιατί μετά από λίγη ώρα τα χείλη σου θα είναι μισοβαμμένα. Ο λόγος είναι απλό. Μετά από το φαγητό και το ποτό, θα μείνει το έντονο χρώμα στο περίγραμμα και στο κέντρο θα είναι μισοβαμμένα, εικόνα που δεν ταιριάζει σε αυτήν την περίσταση. Εκτός αν έχετε το κραγιόν μαζί σας και πηγαίνετε να το ανανεώσετε στην τουαλέτα, που δε θα σας το πρότεινα.

miso

  1. Αν βγεις πρώτο ραντεβού με το αγόρι σου. Άσε στην άκρη τα σκούρα χρώματα γιατί τα χείλη σου δε θα είναι…έτοιμα για φίλημα! Ξέρετε υπάρχουν άνδρες που όταν δουν κάτι τέτοιο, ξενερώνουν. Όχι φυσικά ότι τους δικαιολογούμε, αλλά καλύτερα να είστε πιο φυσική… όταν βγαίνετε ραντεβού ή μπορείτε να προτιμήσετε το κόκκινο.

Στις παραπάνω περιπτώσεις προτίμησε πιο φυσικούς τόνους κραγιόν, ακόμη  κι αν νομίζεις ότι φαίνεσαι χωρίς μακιγιάζ.

Comments

comments

x
Please "like" us