Δες πόσο άλλαξαν οι τάσεις στο μανικιούρ τον τελευταίο αιώνα!

By  |  0 Comments

100 ολόκληρα χρόνια το ενδιαφέρον των γυναικών είναι στραμμένο στα…νύχια τους! Το μανικιούρ μας απασχολεί όλες, όχι μόνο γιατί είναι ένδειξη κομψότητας και θυληκότας αλλά γιατί είναι και θέμα υγιεινής!

nails

Παρακάτω, θα δεις πόσο άλλαξαν τα γούστα των γυναικών και οι τάσεις στο μανικιούρ απο το 1916 μέχρι και σήμερα…

1916

Μέχρι και το 2016 οι γυναίκες δεν έδινα ιδιαίτερη σημασία στη φροντίδα των νυχιών τους. Λίγο αργότερα, ξεκίνησαν να τα περιποιούνται κάνοντας πολύ απλά μανικιούρ αλλά αυτό, δεν θα αργούσε να αλλάξει!

1926

Αμέσως μετά το απλό μανικιούρ, η τάση πήγε στο άλλο άκρο!

1936

Μία δεκαετία αργότερα τα νύχια των γυναικών ξεκίνησαν να μακραίνουν και το πορτοκαλοκόκκινο χρώμα στα βερνίκια, ήταν το επικρατέστερο!

1946

Καιενώ τα νύχια συνέχιζαν να είναι μακριά, κάπου στη μέση ρης 100ετίας, τα μανό άρχισαν να σκουραίνουν πολύ!

1956

Δέκα χρόνια μετά, οι γυναίκες κάνουν τη  έκπληξη και επιλέγουν πιο παλ τόνους στα βερνίκια με ιδαίτερη προστίμηση στο απαλό ροζ!

1966

Είμαστε στα 70ς και όλα είναι πιο λαμπερά! Τα κοντά μεταλλιζέ μίνι κάνουν την εμφάνιση τους και ,φυσικά,τα μεταλλικά βερνίκια συμπληρώνουν άψογα το σύνολο!

1976

 

Στρας, τετραγωνισμένα νύχια και πιο μακριά απο ποτέ είναι η τάση των 80ς!

1986

Και για ακόμη μια φορά, πάμε απο το ένα άκρο στο άλλο! Κοντά,σκουρόχρωμα νύχια με Νο1 το μαυρο!

1996

Το millenium βρίσκει τις γυναίκες πιο κλασικές απο ποτέ! Το γαλλικό μανικιούρ σπάει τα ταμεία και αποκτά διαχρονική αξία!

2006

Και φτάνουμε στο σήμερα, όπου τα τεχνητά νύχια έχουν την τιμητική τους! Παλ αποχρώσεις και διάφορα σχέδια είναι τα πρώτα που ζητούν πια οι γυναίκες!

2016

Στο παρακάτω βίντεο, μπορείς να παρακολουθήσεις μέσα σε λίγα λεπτά τη «μετάλλαξη» του γυναικείου μανικιούρ τον τελευταίο αιώνα!

Enjoy!

Comments

comments

x
Please "like" us