Εβδομαδαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια! (25/12-01/01)

By  |  0 Comments

Κριός:

Παρά τη γιορτινή ατμόσφαιρα, συναισθηματικά ίσως κολλήσεις σε ένα κομμάτι του παρελθόντος και νοσταλγήσεις καταστάσεις και άτομα που αυτή την στιγμή πιθανόν να μην είναι κοντά σου. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα ξεκουραστείς και από την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων μέχρι και τις 28/12 θα περάσεις πολύ καλύτερα γιατί θα ξεφύγεις από τυπικότητες και καθήκοντα. Μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι για να βρεθείς με φίλους να διασκεδάσεις και να χαρείς οτιδήποτε σε ευχαριστεί. Στις 29 του μηνός, η Νέα Σελήνη και γενικότερα το πλανητικό σκηνικό θα σου δημιουργήσουν οικογενειακές υποχρεώσεις και «πρέπει» και θα σε οδηγήσουν σε συζητήσεις ή καταστάσεις που μάλλον θα σε μιζεριάσουν. Συγχρόνως όμως, με όλα αυτά που θα αναλάβεις, θα οργανωθείς και θα γίνεις πιο πρακτικός/η. Καλό είναι πάντως να μην αφήσεις να σε επηρεάσει οτιδήποτε σε κάνει και νιώθεις λίγος/η και να κρατάς την αισιοδοξία σου και τη θετική στάση ζωής.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναζητώντας την δική σου αλήθεια, τελικά θα ταυτιστείς και με την αλήθεια των ατόμων που είναι πολύ κοντά σου και δεν θα σου φανεί τόσο ακατανόητη όσο πίστευες.

Ταυρος:

Η ημέρα των Χριστουγέννων σε βρίσκει περιτριγυρισμένο/η από τα πολύ δικά σου άτομα και να δίνεις όλη σου την ενέργεια, προσπαθώντας να τα ευχαριστήσεις. Από την Δευτέρα και μετά θα νιώσεις ότι για να περάσεις όμορφα, θα χρειαστεί να απελευθερωθείς από τα «πρέπει» και τα «μη» τόσο των άλλων, όσο και τα δικά σου και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά. Από τις 29 του μηνός, κατά την Νέα Σελήνη θα βρεθείς σε ένα περιβάλλον πολύ οργανωμένο και τυπικό αλλά μέσα από εκεί θα μπορείς να εκφραστείς καλύτερα. Το καλό είναι ότι θα αντιληφθείς μεγάλες αλήθειες που θα σε κάνουν να κινηθείς διαφορετικά και προς το συμφέρον σου κι αυτό θα γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το σίγουρο είναι ότι αισθάνεσαι ότι μπορείς να τα καταφέρεις σε όλες τις συνθήκες, καιρικές, οικογενειακές ή ακόμα και προσωπικές. Και το πιο σημαντικό, θα τα ταξινομήσεις όλα με τη λογική σου και δεν θα έχεις εσωτερική ανασφάλεια. Η ενασχόλησή σου με την τέχνη και κυρίως με τη μουσική θα σου φτιάχνει συνεχώς τη διάθεση και θα σε βάζει πιο εύκολα στο παιχνίδι της ζωής.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναλαμβάνεις ρόλο που σου πηγαίνει και γι’ αυτό νιώθεις μεγάλη ασφάλεια. Οπότε, θα καταφέρεις σε μικρό διάστημα να πραγματοποιήσεις κάποια θέλω σου.

Δίδυμοι:

Την ημέρα των Χριστουγέννων θα βγάλεις αποθέματα δυνάμεων που ούτε και εσύ πίστευες ότι είχες. Θα περάσεις διαφορετικά από άλλες φορές και θα δουλέψεις περισσότερο με το συναίσθημα και τις μνήμες σου. Από τις 26 του μηνός και μετά, θα γίνεις πιο εξωστρεφής και με διάθεση να μοιραστείς με πολύ κόσμο και κυρίως με τα αγαπημένα σου άτομα, συζητήσεις, βόλτες και διασκέδαση. Το συναισθηματικό σου κομμάτι που σε αποπροσανατολίζει θα υποχωρήσει και τη θέση του θα πάρει η αίσθηση της ανεξαρτησίας και η ελεύθερη έκφραση. Η γνώση θα σε ενθουσιάσει γι’ αυτό τώρα που θα έχεις χρόνο θα διαβάσεις πολλά από αυτά που σε ενδιαφέρουν. Η σκέψη ενός Ιχθύ μπορεί ακόμα και τώρα να σε μπερδεύει γιατί δεν έχει ξεκάθαρη άποψη για το αν πρέπει να είστε μαζί ή όχι. Από τις 29 του μηνός που γίνεται η Νέα Σελήνη και μετά, θα ασχοληθείς επιτακτικά με οικονομικά θέματα σχετικά με συνεργάτες και άτομα που έχετε κάτι κοινό. Όλα θα μπουν σε μια τάξη και θα γίνει ένα γενναίο ξεκαθάρισμα για να ξέρεις σε κάθε περίπτωση τι μπορείς να κάνεις και τι όχι.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η πίστη στο όραμά σου θα είναι για σένα το πιο σημαντικό, που θα πρέπει να κρατήσεις για να είσαι δημιουργικός/η, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες που μπορεί να σε πιέζουν.

Καρκίνος:

Τα Χριστούγεννα θα είναι μια πολύ γλυκιά ημέρα για σένα, αφού θα έχεις τη δυνατότητα να τα περάσεις πολύ όμορφα και κυρίως ουσιαστικά, αφού θα βιώσεις με όλο σου το είναι τα συναισθήματα που έχεις μέσα σου, οπότε θα νιώσεις ολοκλήρωση και πληρότητα. Από τις 26 και μετά, θα αλλάξουν οι συνθήκες και τα πράγματα θα γίνουν πιο ρευστά. Πιθανόν να χρειαστεί να επικοινωνήσεις ακόμα και με άτομα που σου δημιουργούν μια δόση ανασφάλειας γιατί πιστεύεις ότι δεν σχετίζονται με την δική σου ψυχοσύνθεση. Όμως θα υποκύψεις αλλά θα ακούσεις αλήθειες που σίγουρα δεν είναι και οι πιο εύπεπτες για σένα. Στις 29, με τη Νέα Σελήνη στον άξονά σου, θα καταλάβεις τη σημαντικότητα των ανθρώπων γύρω σου και μέσα από εκεί θα κάνεις, έστω και ασυνείδητα, επαναπροσδιορισμό των αξιών σου. Η διαιώνιση μιας σχέσης που δεν έχει για σένα ουσία, ίσως πρέπει να σταματήσει και να γίνει μια αναθεώρηση, ώστε να βγουν προς τα έξω οι προσωπικές ή κοινωνικές σου φιλοδοξίες που μέχρι τώρα δεν έχουν εκφραστεί. Με αυτόν τον τρόπο θα ανακαλύψεις ότι αξίζεις περισσότερα και πιο ουσιαστικά πράγματα.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναπτύσσοντας προσωπικές άμυνες και βγάζοντας τις φιλοδοξίες σου προς τα έξω, θα βρεις τελικά ένα ισχυρό κίνητρο για να δράσεις.

Λέων:

Τα Χριστούγεννα θα επικεντρωθείς στις παραδόσεις αλλά και στην οικογένεια. Θα βρεθείς σε πολύ κλειστό περιβάλλον και θα επιζητήσεις την ποιότητα και την ουσιαστική επαφή, χωρίς υπερβολές και έντονες κοινωνικές τάσεις. Το σπίτι σου θα είναι το προσωπικό σου βασίλειο. Από τις 26 και μετά, θα κινηθείς με μεγαλύτερη διάθεση για μοίρασμα και για επικοινωνία για αυτό θα βγεις με φίλους και θα έχεις στο μυαλό σου μόνο το πώς θα περάσεις ωραία. Ίσως μάλιστα να θέλεις να κάνεις και κάτι πιο δημιουργικό αυτές τις ημέρες. Η δουλειά θα σε αναγκάσει σε μια περαιτέρω οργάνωση και διευθέτηση του χρόνου σου γιατί θα πρέπει σε σύντομο διάστημα να αντεπεξέλθεις σε μεγάλες υποχρεώσεις. Με τον Αιγόκερω θα είσαι επί των επάλξεων και με μεγάλη σοβαρότητα. Το ίδιο θα νιώθεις και αν είναι να επιχειρήσεις οτιδήποτε θεωρείς σαν στόχο ζωής. Στις 29 του μηνός πάντως, θα έχεις την ευκαιρία να υλοποιήσεις κάτι που για σένα είναι αρκετά δύσκολο ενδεχομένως και απλησίαστο κατά τη γνώμη σου. Αν δεν φοβηθείς, θα το πετύχεις γιατί ήδη έχουν δημιουργηθεί οι κατάλληλες προϋποθέσεις.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Δεν αφήνεις εύκολα να σου ξεφύγει κάτι, ακόμα και από αυτά που δεν κατανοείς. Δυναμώνεις και κάνεις υπερπροσπάθεια για να υλοποιήσεις και τα πιο δύσκολα.

Παρθένος:

Η ημέρα των Χριστουγέννων θα σε φέρει κοντά με την οικογένειά σου αλλά και με άλλα άτομα που πιθανόν να είχες πολύ καιρό να δεις. Οπότε, θα νιώσεις ότι καλύπτεσαι συναισθηματικά και ότι δημιουργείς γέφυρες επικοινωνίας που για σένα θα είναι πολύ επιβοηθητικές. Αν δεν είσαι ήδη σε ταξίδι, δεν θα κάτσεις καθόλου στα αβγά σου κι ίσως ξεπεράσεις ακόμα και τις φοβίες που πιθανόν να έχεις για μια μετακίνηση και θα βρεθείς κοντά στην φύση ή στα χιόνια. Γενικά, αυτό το διάστημα θα αφήνεσαι πιο εύκολα στα χέρια και τις επιθυμίες των άλλων και δεν θα έχεις τόσο μεγάλες αντιστάσεις γιατί θα καλύπτεσαι εύκολα. Η συμπόνια θα είναι το Χριστουγεννιάτικο δώρο, με στόχο να σε επανασυνδεθείς με κάποια πρόσωπα με τα οποία είχες απομακρυνθεί. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα επανέλθει και η διάθεσή σου για ελευθερία και αυτό είναι ένα κομμάτι που θα πρέπει να το αναπτύξεις περισσότερο γιατί χρειάζεται να ανακαλύψεις τη δύναμή σου, έξω από τις κοινοτυπίες και τις εξαρτήσεις και σε αυτό πιθανόν να σε βοηθήσει ένας Τοξότης που θα σε αναγκάσει να δεις πέρα από τα λογικά σου όρια. Κυρίως κατά τις 26 του μηνός και μέχρι τις 28/12, θα αφιερώσεις τον χρόνο σου σε μια νέα γνώση. Η Νέα Σελήνη στις 29 του μηνός θα σου φέρει ευχάριστες αποκαλύψεις για ένα πρόσωπο που συνδέεσαι ερωτικά για το οποίο πιθανόν να νιώθεις ότι είναι το σωστό ή το πεπρωμένο σου, όμως δεν είναι τόσο σοβαρό όσο νομίζεις. Θα βρεις πάντως χώρο και χρόνο να αναπνεύσεις και να κάνεις μια καινούργια εκκίνηση με πιο συγκεκριμένους στόχους.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Έχεις ανάγκη να έχεις καλή σχέση με τον εαυτό σου αλλά και με τους γύρω σου, γι’ αυτό ξεπερνάς τις αντιστάσεις και ακολουθείς ό,τι είναι αναγκαίο.

Ζυγός:

Την ημέρα των Χριστουγέννων θα έχεις την αίσθηση ότι όλος ο κόσμος σου ανήκει κι οι επιθυμίες σου θα είναι πολλές κι έντονες. Τα πάντα θα είναι διαφορετικά και περισσότερο αισθαντικά, αφού θα δώσεις μεγαλύτερη βάση στα συναισθήματα και όχι τόσο στην επικοινωνία. Πιθανόν τα θέλω σου να είναι πολύ δυνατά και να πιέζεσαι με κάποιο τρόπο να τα ικανοποιήσεις. Από τις 26 του μηνός και μετά, θα περάσεις όμορφα και θα βρεθείς και με φίλους αλλά και σε ωραία μέρη που θα σου ενισχύσουν τη διάθεσή σου για ζωή αλλά και για περιπέτεια. Ίσως ταξιδέψεις για να εξερευνήσεις τόπους που δεν είχες ξαναδεί ή περάσεις ευχάριστες ώρες διαβάζοντας ακόμα και ένα ωραίο βιβλίο γιατί θα έχεις ανάγκη για γνώση. Στις 29 του μηνός που γίνεται η Νέα Σελήνη, θα επηρεάσει αρκετά τη στάση σου απέναντι στην οικογένεια, τις αξίες και τις παραδόσεις. Το μυστικό είναι να μην φοβηθείς και να δεις τα πράγματα διαφορετικά, μέσα από μια διάσταση όπου δεν υπάρχουν αντιπαραθέσεις και διαφορές, παρά μόνο αγάπη και συμπόνια. Οπότε και κάποιος να σε ενοχλήσει ή να νιώσεις ότι σε ακυρώνει να καταφέρει να σε «αγγίξει». Η οικογένειά σου πάντως μπορεί να σε επιβαρύνει με ευθύνες, ταυτόχρονα όμως θα σε ωριμάσει.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μπορεί η δράση σου να είναι περιορισμένη και συγκεκριμένη πάνω σε τομείς που πιστεύεις ότι δεν είναι το φόρτε σου. Αλλά θα τα καταφέρεις κι εκεί θαυμάσια γιατί έχεις μεγαλύτερη συνειδητότητα.

Σκορπιός:

Η Χριστουγεννιάτικη ημέρα θα είναι πολύ ιδιαίτερη για σένα γιατί θα αφουγκραστείς με κάποιο τρόπο την κρυφή σου δύναμη και θα έχεις τη διάθεση να επικοινωνήσεις πιο εύκολα. Το σημαντικό είναι ότι θα νιώσεις ηρεμία και γαλήνη και αυτό θα σε βοηθήσει να βγάλεις προς τα έξω όλα τα καλά σου στοιχεία. Στις 26 του μηνός, θα παραμερίσεις το εγώ σου και θα προσπαθήσεις να συνδεθείς περισσότερο με τα άλλα άτομα γύρω σου. Έτσι θα γεμίσεις θετική ενέργεια και θα αναγεννηθούν οι ελπίδες σου, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι θα συμβεί κάποιο γεγονός πολύ σημαντικό. Η όρεξή σου να παίξεις και να γίνεις και πάλι μικρό παιδί, χωρίς έγνοιες και προβλήματα, θα είναι πιο έντονη αυτές τις ημέρες. Στις 29 του μηνός, η Νέα Σελήνη θα σου δώσει μια κατεύθυνση πολύ ιδιαίτερη, θα οργανώσεις πιο εύκολα το πρόγραμμά σου και οποιονδήποτε μελλοντικό σου στόχο. Θα ξεγράψεις ακόμα και παλιές καταστάσεις οι οποίες σε κρατούσαν πίσω και θα ακολουθήσεις ένα καινούργιο δρόμο.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό για αυτό μπορείς πιο εύκολα να επικοινωνήσεις και να είσαι πιο ήρεμος/η

Τοξότης:

Τα Χριστούγεννα θα έχεις μια τάση για απομόνωση και βαθιά περισυλλογή ή μεταμόρφωση, άσχετα με τα άτομα που θα βρίσκεσαι ή αν θα περιστοιχίζεσαι από πολύ κόσμο. Εσύ θα είσαι ελαφρώς αποτραβηγμένος/η από όλους και όλα και με μια νοσταλγική διάθεση για το παρελθόν. Από τις 26 του μηνός, θα διαθέσεις περισσότερο και πιο δημιουργικό χρόνο για τον εαυτό σου. Η εμπιστοσύνη κι η αισιόδοξη στάση ζωής θα σε αφυπνίσουν και θα σου δημιουργήσουν έναν άλλο τρόπο σκέψης αλλά και τάση για μοίρασμα με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Θα ανταποκριθείς πιο εύκολα γιατί θα βγάλεις τον έμφυτο αυθορμητισμό σου και θα νιώσεις ότι είσαι πιο κοντά στον πραγματικό εαυτό σου. Η έντονη κοινωνικότητα θα επανέλθει και μαζί με αυτή η άνεση στην επικοινωνία. Στις 29 του μηνός, οι οικονομικές υποχρεώσεις ή τα «πρέπει» που χρειάζεται να ακολουθήσεις πιθανόν να σε θολώσουν για λίγο και να πιστέψεις ότι κάτι σε καταδιώκει ή δεν έχεις την τύχη με το μέρος σου, είναι σημαντικό όμως να διατηρήσεις τη θετικότητά σου.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Να μην ανησυχείς για πιθανά εμπόδια και δυσμενείς περιστάσεις και να θυμάσαι ότι το κάθε πρόβλημα έχει και τη λύση του.

Αιγόκερως:

Όλα τα βλέπεις κάτω από ένα πρίσμα θετικό, επειδή διακρίνεις φως στο τούνελ, γι’ αυτό την ημέρα των Χριστουγέννων θα βρεθείς με άτομα και φίλους που θα σου ανεβάσουν πολύ τη διάθεση. Όχι ότι δεν θα την έχεις από μόνος/η σου, αλλά μπορεί να σου βγει αυτές τις ημέρες λίγο κούραση παραπάνω και να θέλεις να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις. Από τις 26 και μετά, θα περιστοιχίζεσαι από πολύ δικά σου και ιδιαίτερα άτομα. Η πιθανή σχέση σου με έναν Τοξότη ίσως παραμείνει μυστική, αλλά θα είναι μια διαφορετική νότα αυτή τη στιγμή στη ζωή σου. Τα θέλω σου πάντως θα πραγματοποιηθούν πιο εύκολα και με ένα τρόπο μαγικό θα ανανεωθείς και θα έχεις μια άλλη οπτική γωνία. Οι φίλοι, η καλή μουσική και η διασκέδαση θα σου δώσει εκείνο το κάτι που αναζητάς. Στις 29 του μηνός, η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου θα ενεργοποιηθείς πάρα πολύ, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Το καλό είναι ότι θα βρεις μόνος/η σου τι γραμμή πρέπει να χαράξεις σε σχέση με τις ανάγκες και την προσωπικότητά σου και θα ξεκινήσεις τα ξεκαθαρίσματα, πετώντας οτιδήποτε δεν σου κάνει ή δεν σε αφορά. Είναι μια καλή ευκαιρία να βρεις ένα κομμάτι του εαυτού σου που σχετίζεται με την πρακτική πλευρά της ζωής.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Γυρνάς τον νου σου προς την πρόοδο και αυτό είναι υψίστης σημασίας για σένα και τους άλλους γύρω σου γιατί και αυτοί θα λάβουν από την δική σου επιτυχία.

Υδροχόος:

Την ημέρα των Χριστουγέννων θα βγάλεις αρκετό συναισθηματισμό και μάλιστα θα εκφράσεις αυτά που νιώθεις με ένα πολύ έντονο τρόπο. Επειδή δεν έχεις συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές όσους είναι γύρω σου, σίγουρα θα εκπλαγούν, ακόμα και αυτοί που νόμιζαν ότι σε ξέρουν καλά, όμως δεν θα έχεις διάθεση να το αναλύσεις περισσότερο. Το μυστήριο που θα βγάζεις θα κάνει μεγάλη εντύπωση σε ένα άτομο που είναι τον τελευταίο καιρό γύρω σου και ψάχνει να βρει τρόπο να έρθει πιο κοντά σου. Αλλά, μετά όλα θα αλλάξουν και τη μυστικότητα θα διαδεχτεί η χαρά, το παιχνίδι και ο αυθορμητισμός. Από τις 26 του μηνός θα γεμίσεις θετική ενέργεια και θα αφήσεις τα πάντα πίσω σου συγχωρώντας και ξεχνώντας συμπεριφορές που ήταν ανώριμες. Όσα πέρασες, πέρασες. Τώρα κοιτάς μπροστά και περιμένεις το καλύτερο. Όμως στις 29 του μηνός, με τη Νέα Σελήνη, η σκέψη ενός Αιγόκερω ή Καρκίνου θα σε πάει πολύ μακριά και δε θα μπορείς κιόλας να το αποφύγεις. Πιθανόν να βρεθείς σε ένα βομβαρδισμένο τοπίο που θα θέλεις να καθαρίσεις μόνος/η σου, χωρίς καμία βοήθεια γιατί πιστεύεις ότι θα τα καταφέρνεις.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναγνωρίζεις ότι χρειάζεσαι και κάτι ακόμα για να μην βγεις έξω από το παιχνίδι και αυτό το κάτι είναι η αφοσίωση και η εμπιστοσύνη που πρέπει να δείξεις στο ανώτερο καλό.

Ιχθύες:

Βρίσκεσαι σε πλεονεκτική θέση και θα περάσεις πολύ καλά γιατί αυτά τα Χριστούγεννα ξέρεις επιτέλους τι θέλεις, τι πρέπει να συζητήσεις, ακόμα και το πώς να ζητήσεις το οτιδήποτε. Αν όμως ψάχνεις να ζήσεις κάτι πιο ερωτικό, θα πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή και ό,τι καλό σου αξίζει θα σου το στείλει ο Θεός του έρωτα. Τίποτε δεν είναι εύκολο αλλά ούτε κι ακατόρθωτο, αν το βάλεις στο μυαλό σου, χωρίς σκέφτεσαι με σκοπιμότητα. Πάντως ένα ταξίδι είναι πιθανό και μάλιστα θα σου δοθεί η ευκαιρία να το κάνεις, έτοιμη στο πιάτο, αν το θέλεις πολύ. Μπορείς να περάσεις καλά όμως και μέσα στο σπίτι σου, διασκεδάζοντας και κρατώντας αμείωτο το κέφι για πολλές ώρες. Από τις 26 και μετά, το πνεύμα των Χριστουγέννων θα σε κάνει να νιώσεις ότι ευνοείσαι για αυτό μπορεί να επιδοθείς σε τυχερά παιχνίδια. Η Νέα Σελήνη στις 29 του μηνός, θα σου επαναφέρει τα φιλόδοξα σχέδιά σου στην επιφάνεια, οπότε πιθανόν να ξεκινήσεις κάποιες επαφές και γνωριμίες με άτομα του κύκλου σου πού όμως έχουν δύναμη ή είναι ήδη επιτυχημένα κοινωνικά. Επίσης, θα δεις ξεκάθαρα πως μπορείς να φτάσεις σε ένα στόχο και θα ξεχωρίσεις τα ξερά από τα χλωρά άμεσα και αποτελεσματικά.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βάζεις σωστές προτεραιότητες κι αυτό σου εξασφαλίζει την επιτυχία αλλά θετική προοπτική για το μέλλον!

Comments

comments

x
Please "like" us