Εβδομαδιαίες προβλέψεις για ολα τα ζώδια! (12-18/12)

By  |  0 Comments

Κριός:

Η φιλική και κοινωνική συμπεριφορά θα σε βοηθήσει, ώστε να έρθεις σε επαφή με παρέες και κύκλους που θα σε βοηθήσουν στην καριέρα σου. Πιθανόν να ανοίξεις παρτίδες με άτομα που έχουν κύρος, κάτι που θα αποτελέσει μοχλό πίεσης για να μπεις επαγγελματικά και πάλι στο παιχνίδι. Πάντως, θα έχεις τη δύναμη και το θάρρος να αντεπεξέλθεις σε όλες τις αντιξοότητες που θα ανακύψουν στην καθημερινότητά σου. Διατήρησε το ελεύθερο πνεύμα σου για να μην αναγκάζεσαι να κάνεις υποχωρήσεις σε πράγματα που δεν σου πηγαίνουν. Η σχέση με τον Υδροχόο θα είναι πολύ σημαντική λόγω των πολλών κοινών σας σημείων κι έτσι θα νιώσεις ότι προχωράς μπροστά, έχοντας μια σημαντική βοήθεια.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όσο περισσότερο αναζητάς την αντικειμενικότητα, τόσο πιο εύκολα αποφορτίζεσαι από όλων των ειδών τις συμπεριφορές.

Ταύρος:

Προσπαθείς να γλυτώσεις από συνθήκες που πιθανόν να σου προκαλούν επιπλέον πιέσεις, όμως είναι αυτές που σε ωθούν να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα. Όλα αυτή τη στιγμή είναι ρευστά κι εσύ οφείλεις να παίξεις έξυπνα και με ανοικτά τα χαρτιά γιατί μερικές φορές σου αρέσει να μην φανερώνεις τις δυνατότητές σου και να επιχειρείς με έμμεσους τρόπους να επικρατήσεις. Επίσης, πρέπει να ξεφύγεις από την πεπατημένη γιατί μέσα από την διαφορετικότητα και τις νέες αντιλήψεις γνωρίζεις και ανοίγεσαι σε νέες εμπειρίες, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για την προσωπική σου εξέλιξη.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Έχεις μεγάλη διάθεση για ανεξαρτησία, αλλά για να την αποκτήσεις, θα πρέπει να στηρίζεις τις αποφάσεις σου μέχρι το τέλος.

Δίδυμοι:

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 14/12 στο ζώδιό σου και επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα σε οδηγήσει στο να αναγνωρίσεις την ανάγκη σου να είσαι με άλλα άτομα και κυρίως να μοιραστείς εμπειρίες και πληροφορίες. Οι συνεργασίες θα σε βοηθήσουν να αποβάλλεις αρνητικές σκέψεις αλλά και να αντεπεξέλθεις σε οργανωμένα σχήματα, κάτι που συχνά σου δημιουργεί υπερβολικό άγχος και στρες. Οπότε, θα πρέπει απλώσεις το χέρι για βοήθεια προς διάφορες κατευθύνσεις και να αναλάβεις την πρωτοβουλία να φτιάξεις καινούργιες, πιο σταθερές βάσεις που θα είναι λειτουργικές και δε θα μπορούν να αναιρεθούν.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα προς την πλευρά των άλλων, οπότε δεν σου μένουν περιθώρια για να κάνεις κάτι το διαφορετικό.

Καρκίνος:

Έχεις μια ιδιαίτερη συμπεριφορά και δεν αποκλείεται σε κάποιους να φαίνεσαι ότι το έχεις ρίξει και λίγο «στην τρελή», επειδή δεν επιμένεις τόσο σε τύπους και συμπεριφορές που μέχρι πρότινος έδινες μεγάλη σημασία. Το θέμα είναι ότι πλέον έχεις ανάγκη να ξεφύγεις από την καταπίεση και εφ’ όσον έχεις αντιληφθεί τι χρειάζεσαι, δρας αναλόγως. Όλα φυσικά έχουν και ένα τίμημα. Πρέπει να ισορροπήσεις σε καινούργιες καταστάσεις που μεν είναι πολύ ανανεωτικές, αλλά όχι κι εύκολες και για να αλλάξεις νοοτροπία, θα χρειαστεί να βάλεις τη δημιουργική σου φαντασία να δουλέψει. Αν λειτουργήσεις πάντως μονομερώς και με εξαιρέσεις, δεν θα μπορέσεις να έχεις σφαιρική αντίληψη. Για αυτό να αφήσεις τα πράγματα να πάνε με το ρεύμα της εποχής.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αναζητάς λύσεις που μπορεί να πιστεύεις ότι θα έρθουν άνωθεν, αλλά τελικά, αν δεν βάλεις εσύ το χεράκι σου δε θα τις βρεις.

Λέων:

Έχεις μια εσωτερική δύναμη που σε σπρώχνει να βρεις την άκρη σου γι’ αυτό θα ξεκαθαρίσεις με άνεση το τοπίο. Θα δεις με μεγάλη ευκολία τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και με ποιο τρόπο θα το επιτύχεις, ακόμα κι αν δείχνει ακραίο. Πιθανόν να έχεις ανάγκη να πάρεις ένα ρίσκο και να ποντάρεις σε νέες καταστάσεις που δεν τις είχες καν αντιληφθεί. Ωστόσο, φρόντισε να αδράξεις γρήγορα τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και μην κολλήσεις σε κάποιους συνεργάτες που αυτή την στιγμή σε διεκδικούν, ενδεχομένως και με λάθος τρόπο. Οι καθημερινές υποχρεώσεις που αφορούν και στην οικογένεια μπορεί να σε ζορίζουν, όμως προσπάθησε να μην αντιδράς άσχημα ή να πετάς λόγια πάνω στην φόρτιση της στιγμής.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όλα τα καλά είναι πιθανόν να σου συμβούν αυτή την περίοδο, αρκεί να τολμήσεις να αναζητήσεις την προσωπική σου σφραγίδα.

Παρθένος:

Έχεις μια ιδιαίτερη διορατικότητα, η οποία σου δίνει ένα σπρώξιμο να πας παραπέρα, αλλά συγχρόνως νιώθεις ότι πρέπει να ανέβεις ένα μεγάλο τοίχο για να περάσεις στην άλλη πλευρά. Μπορεί να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις ή ποιο δρόμο να ακολουθήσεις, στην πράξη όμως μπερδεύεσαι γιατί βγαίνεις έξω από τα λημέρια σου. Το να διατηρήσεις την αυθεντικότητά σου είναι σημαντικό, όμως χρειάζεται να σταματήσεις να «πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες», ακόμα και στον εαυτό σου και να τρέφεσαι με ψευδαισθήσεις. Για να τα καταφέρεις ίσως πρέπει να εφαρμόσεις μεθόδους αρκετά προχωρημένες και πιθανόν επαναστατικές. Επίσης, να μην κριτικάρεις τον εαυτό σου για τα λάθη σου, αφού, όπως όλοι, δεν γεννήθηκες με γνώση και εμπειρία, τώρα την αποκτάς.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Όλα γίνονται για να βρεις την αυτοεκτίμησή σου. Οπότε μη φοβηθείς, ό,τι και να βρεις μπροστά σου. Απλά διαπέρασέ το.

zodi

Ζυγός:

Αναβαθμίζεσαι και βλέπεις το μέλλον με αισιοδοξία και κυρίως χωρίς φόβο, αφού αντιλαμβάνεσαι ότι όλα γίνονται για ένα σκοπό. Το να αναπτύξεις καινούργιες τεχνικές και νέες θεωρίες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα είναι για σένα το μυστικό για αύξηση κερδών. Οπότε, θα πρέπει να σηκώσεις τα μανίκια και να αρπάξεις οτιδήποτε σου παρουσιάζεται. Τα οικογενειακά μπερδέματα και τα λόγια χωρίς στόχο ίσως δε σε αφήσουν να απολαύσεις την καθημερινότητά σου. Όμως, διατήρησε τη διάθεσή σου σταθερή και φρόντισε να μην αλλάζει με την ώρα γιατί έχεις συχνά σκαμπανεβάσματα, εξ αιτίας διαφόρων θεωριών ή σχέσεων που σε επηρεάζουν. Με τον Υδροχόο υπάρχει μεγάλη ταύτιση και πρέπει να δείξεις το ενδιαφέρον σου.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η συνύπαρξη πολλών στοιχείων σου δίνει τη δυναμική να ολοκληρώσεις ένα στόχο που ήδη είχες ξεκινήσει καιρό.

Σκορπιός:

Έχεις μια διάθεση επαναστατική, η οποία σε κρατάει κάπως μακριά από άτομα που σου δημιουργούν εντάσεις. Μια αναστάτωση με φίλους ή ανθρώπους με τους οποίους κάποτε ήσασταν κοντά, θα είναι η αφορμή για να δοκιμάσεις να σχετιστείς με άλλους που παλιά σου φαίνονταν παράταιροι. Τώρα όμως τους βλέπεις φυσιολογικούς, εξ αιτίας των αναγκών σου και της τάσης σου να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα που σε απαρτίζουν. Το θετικό είναι ότι, ακόμα και μέσα από τις κόντρες, ανανεώνεσαι και δημιουργείται ένα καινούργιο περιβάλλον. Γι’ αυτό -και με τις συμβουλές και παραινέσεις των φίλων σου- θα διαλέξεις τον δρόμο της διαφορετικότητας και της αυτογνωσίας. Όμως θα πρέπει να είσαι ανοιχτός/η και να μην αντιστέκεσαι στις αλλαγές. Στον τομέα των οικονομικών θα ρισκάρεις περισσότερο και θα ψάξεις να βρεις συμμάχους που είναι έτοιμοι για όλα.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Μέσα από την διαφορετικότητα αλλά και τη διάσταση απόψεων εσύ θα βρεις τις δικές σου άμυνες και συμπεριφορές που θα σε προστατέψουν.

Τοξότης:

Έχεις γευτεί διάφορες εμπειρίες και τώρα, με την Πανσέληνο που γίνεται στον άξονά σου στις 14 του μηνός, θα δοκιμάσεις να επεκταθείς ακόμα περισσότερο. Όλα θα σου φαίνονται εύκολα και στα δικά σου μέτρα, ενώ δεν θα κάθεσαι πλέον να ακούσεις διάφορες δικαιολογίες από τον οποιοδήποτε. Νιώθεις ότι κάπου έχεις βάλει τα όριά σου και δεν επιτρέπεις να τα ξεπερνάει κανείς. Ταξίδια και επαφές με διαφορετικά άτομα από σένα μπορεί να έχουν κάτι να σου πουν. Η ενασχόληση με αδέλφια και συγγενικά πρόσωπα θα είναι ευχάριστη, αφού θα προσπαθήσετε να τα βρείτε έξω από τους συνηθισμένους κανόνες και όρια.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Προσπαθείς όσο μπορείς να βρεις τις άκρες σου και να μην σπαταλιέσαι από τα θέλω και τις επιθυμίες των άλλων.

Αιγόκερως:

Σκέφτεσαι και λειτουργείς με άλλον τρόπο κι αυτό σου δημιουργεί μια ιδιαίτερη προσωπική έκφραση. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα κάνεις κάποιες υπερβολές σε θέματα δημιουργικής ενασχόλησης ή τέχνης κι από εκεί που έβλεπες τα πράγματα πολύ στενά, θα είσαι πιο δεκτικός/η σε κάθε είδους πρόκληση. Η επαγγελματική σου δράση θα έχει μικρά σκαμπανεβάσματα, αλλά θα κάνεις κοινωνικά ανοίγματα που θα είναι πολύ ενθαρρυντικά. Επίσης, θα είναι πιο εύκολο να ανοίξεις τα χαρτιά σου και να μοιραστείς σκέψεις και συναισθήματα με ανθρώπους που σε φροντίζουν και σε νοιάζονται. Αν σχετίζεσαι με Υδροχόο, θα δεις ότι με κάποιο τρόπο θα προσπαθήσει να σε προστατέψει οικονομικά, αν φυσικά τον αφήσεις.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Οι υπερβολές ίσως σου βγουν σε καλό, αν κινείσαι με γνώμονα, όχι μόνο τις προσωπικές σου φιλοδοξίες, αλλά και τις ανάγκες των άλλων.

Υδροχόος:

Έχεις δύο πλανήτες στο ζώδιό σου, τον Άρη και την Αφροδίτη, οι οποίοι με κάποιο τρόπο σε δραστηριοποιούν και σε κάνουν να βλέπεις τα πράγματα με το δικό σου τρόπο και με βάση την ψυχοσύνθεσή σου. Βέβαια, η θετική εξέλιξη εξαρτάται από την υπομονή και επιμονή σε που θα επιδείξεις γιατί ευκαιρίες θα έχεις για να αναδείξεις την προσωπικότητά σου και να σταθείς στα πόδια σου. Όλα θα πάρουν την πορεία τους κι εσύ θα πρέπει να τρέξεις πολύ αυτό το διάστημα και να μην κολλήσεις πουθενά γιατί έτσι μπορεί να απομονωθείς και να μην μπεις με όλο σου το είναι στο παιχνίδι. Άδραξε την στιγμή και κοίταξε μόνο το εδώ και τώρα.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Αποκτάς μεγαλύτερη φιλαυτία κι αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις σε σένα.

Ιχθύες:

Έχεις βάλει στόχους που όμως σε εμποδίζουν να κάνεις την καθημερινότητα σου διαφορετική. Αυτή τη στιγμή σε ενδιαφέρει περισσότερο η αλήθεια και χρειάζεται να τη δεις ξεκάθαρα, γι’ αυτό δοκιμάζεις πολλών ειδών τεχνικές, σε συνδυασμό με κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να την ανακαλύψεις. Μια σχέση που πιθανόν σε κρατούσε δέσμιο/α, δεν θα έχει πλέον την ίδια βαρύτητα μέσα σου, οπότε κάπως θα απελευθερωθείς από ενοχές και δυσάρεστες σκέψεις. Η επαφή με έναν Τοξότη σου δημιουργεί θετικές μελλοντικές προοπτικές αλλά μπορεί να σε φοβίζει η μεγάλη του ανεξαρτησία. Η δράση σου πάντως θα έχει και ένα κομμάτι φιλανθρωπικό ή ακόμα και πολύ κρυφό, γιατί δεν θέλεις να φαίνεται τι κάνεις και πιστεύεις ότι δεν αφορά κανένα.
ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Η ανεξαρτησία είναι δώρο που δεν χαρίζεται, αλλά το κατακτάς με ένα τίμημα, το οποίο σε αναγκάζει να πάρεις θέση απέναντι σε όλους και όλα.

zo

Πηγή: astrology.gr

 

Comments

comments

x
Please "like" us