Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια! (20-26/02/17)

By  |  0 Comments

Κριός:

Η ανακατάταξη των πραγμάτων θα είναι αυτό που σας ενδιαφέρει. Στις 21 Φεβρουαρίου έχουμε τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό και σε τρίγωνο με τον Δία, έτσι θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας και να ξεκινήσετε μια επαγγελματική συνεργασία που σας απασχολούσε από καιρό. Αισθηματικά θα κάνετε ένα επόμενο βήμα στην σχέση σας. Στις 22 Φεβρουαρίου κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα το οποίο θα δημιουργεί κάποιες καθυστερήσεις καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Ωστόσο δεν θ είναι αρνητικό αν διατηρείται την ψυχραιμία σας. Οι αδέσμευτοι ίσως να γνωρίσετε τον κεραυνοβόλο έρωτα. Στις 23 Φεβρουαρίου έχουμε το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο και θα επιλύσετε εκκρεμείς υποθέσεις. Στις 26 Φεβρουαρίου Δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου στις 8ο 12΄ στους Ιχθείς και ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθείς έτσι θα νοιώθετε μια έντονη εσωτερική πίεση και θα είστε πολύ βιαστικοί και απαιτητικοί. Φροντίστε να δείξετε κατανόηση στις ανάγκες του συντρόφου σας.

Ταύρος:

Η επικοινωνία σας με τους γύρω σας θα είναι πολύ ουσιαστική και θα κάνετε και νέες γνωριμίες. Στις 21 Φεβρουαρίου έχουμε τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό και σε τρίγωνο με τον Δία, θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις. Τόσο σε θέματα καριέρας, όσο και οικονομικά τα πράγματα θα εξελιχθούν θετικά. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχουν κάποιες σημαντικές αποφάσεις με τον σύντροφό σας, ίσως να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε διάφορες γνωριμίες και θα φλερτάρετε. Στις 22 Φεβρουαρίου κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα έτσι μπορεί να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με συνεργάτη σας. Γενικά να είστε ψύχραιμοι και αποφύγετε τις παρασκηνιακές κινήσεις. Στις 23 Φεβρουαρίου έχουμε το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο και θα ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Στις 26 Φεβρουαρίου Δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου στις 8ο 12΄ στους Ιχθείς και ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθείς θα πρέπει λοιπόν να πάρετε συγκεκριμένες αποφάσεις για μια συνεργασία σας.

Δίδυμοι:

Κάποια σημαντική πρόταση θα σας απασχολήσει και θα αφορά μια υπόθεση επαγγελματικής συνεργασίας. Στις 21 Φεβρουαρίου έχουμε τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό και σε τρίγωνο με τον Δία έτσι λοιπόν θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε ένα ζήτημα που αφορά στην ακίνητη περιουσία σας. Ακόμη θα ισορροπήσετε τις οικογενειακές σας σχέσεις και θα μπορέσετε να διαμορφώσετε τον χώρο σας. Αισθηματικά θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις και γνωριμίες για τους αδέσμευτους. Στις 22 Φεβρουαρίου κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα και θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις με τους ανωτέρους σας. Πιθανόν να νοιώθετε πιεσμένοι, γι’ αυτό φροντίστε να ξεκουραστείτε. Στις 23 Φεβρουαρίου έχουμε το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο και θα μπορείτε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. κάποια συνάντηση με άτομο από το παρελθόν θα σας ενθουσιάσει. Στις 26 Φεβρουαρίου Δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου στις 8ο 12΄ στους Ιχθείς και ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθείς θα είστε πολύ συναισθηματικοί.

Καρκίνος:

Διάφορα οικογενειακά σας θέματα θα τακτοποιηθούν. Στις 21 Φεβρουαρίου έχουμε τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό και σε τρίγωνο με τον Δία, έτσι θα μπορέσετε να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία και θα ισορροπήσετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Αισθηματικά θα είστε πολύ τρυφεροί και ρομαντικοί και πιθανόν να αποφασίσετε να κάνετε ένα βήμα παραπέρα στην σχέση σας με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι ίσως να γνωρίσετε τον κεραυνοβόλο έρωτα. Στις 22 Φεβρουαρίου κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα και θα υπάρξουν αναβολές, κυρίως αν πρόκειται να ταξιδέψετε. Στις 23 Φεβρουαρίου έχουμε το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο και θα έχετε μια οικονομική ευχάριστη έκπληξη, από έσοδα που είχατε μάλλον ξεχάσει. Στις 26 Φεβρουαρίου Δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου στις 8ο 12΄ στους Ιχθείς και ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθείς και θα είστε πολύ μυστικοπαθείς. Αισθηματικά θα έρθετε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα βρεθείτε με άτομο από το παρελθόν .

Λέων:

Διάφορες υποθέσεις που εκκρεμούν θα μπορέσετε να τις τακτοποιήσετε κυρίως στις 21 Φεβρουαρίου που έχουμε τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό και σε τρίγωνο με τον Δία. Πιθανόν να κάνετε ένα ταξίδι επαγγελματικού ενδιαφέροντος και να κλείσετε μια σημαντική συμφωνία . Θα υπάρχει επίσης μια ευχάριστη εξέλιξη στην αισθηματική σας σχέση, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για να βρεθείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Στις 22 Φεβρουαρίου κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τους ανωτέρους σας. Στις 23 Φεβρουαρίου έχουμε το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας γενικά. Κάποιο άτομο από το παρελθόν θα σας προσεγγίσει, ίσως να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία . Αν όμως είναι πρώην ερωτικός σύντροφός προσέξτε την επανασύνδεση . Στις 26 Φεβρουαρίου Δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου στις 8ο 12΄ στους Ιχθείς και ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθείς και θα κάνετε αλλαγές στην προσωπική σας ζωή .

Παρθένος:

Η οργάνωση του χρόνου σας και των σχεδίων σας θα σας απασχολήσει. Στις 21 Φεβρουαρίου έχουμε τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό και σε τρίγωνο με τον Δία και θα μπορέσετε να έχετε την υποστήριξη σημαντικών ατόμων στις επαγγελματικές σας υποθέσεις και στα σχέδιά σας. Μια σημαντική εξέλιξη σε ένα οικονομικό θέμα θα σας κάνει πολύ αισιόδοξους. Στις 22 Φεβρουαρίου κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα και ίσως βρεθείτε με ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν, αποφύγετε όμως την επανασύνδεση . Στις 23 Φεβρουαρίου έχουμε το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο και θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε και να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας. Αισθηματικά θα έρθετε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας και θα κάνετε ένα επόμενο βήμα. Στις 26 Φεβρουαρίου Δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου στις 8ο 12΄ στους Ιχθείς και ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθείς αποφύγετε τις παρασκηνιακές κινήσεις, πιθανόν να σας αποκαλυφθεί κάποιο γεγονός, δείξτε ψυχραιμία .

Ζυγός:

Κάποια θέματα επαγγελματικά που σας απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα, θα προχωρήσουν χωρίς εμπόδια. Στις 21 Φεβρουαρίου έχουμε τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό και σε τρίγωνο με τον Δία, έτσι θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητές σας. Οικονομικά θα υπάρχει βελτίωση των εσόδων σας και θα μπορέσετε να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο. Στις 22 Φεβρουαρίου κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα και θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις με άτομα που κατέχουν εξουσία . Ακόμη προτιμείστε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Στις 23 Φεβρουαρίου έχουμε το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο και θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε θέματα συνεργασιών και καριέρας. Αισθηματικά θα ισορροπήσετε την σχέση με τον σύντροφό σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε μια συνάντηση με άτομο από το πρόσφατο παρελθόν και μάλλον θα επανασυνδεθείτε. Στις 26 Φεβρουαρίου Δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου στις 8ο 12΄ στους Ιχθείς και ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθείς και νέοι έρωτες θα μπουν στη ζωή σας.

Σκορπιός:

Μπορείτε πλέον να ρυθμίσετε κάποια ζητήματα οικογενειακά. Στις 21 Φεβρουαρίου έχουμε τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό και σε τρίγωνο με τον Δία και θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας και να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Ακόμη θα έχετε την δυνατότητα να βρείτε νέες πηγές εσόδων. Στις 22 Φεβρουαρίου κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα πιθανόν να ακυρώσετε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Στις 23 Φεβρουαρίου έχουμε το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο και θα υπάρξουν κάποιες προτάσεις που θα αφορούν σε παλιότερα σχέδιά σας. Στις 26 Φεβρουαρίου Δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου στις 8ο 12΄ στους Ιχθείς και ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθείς και θα υπάρξουν εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή . Με τον σύντροφό σας πιθανόν να αποφασίσετε να προχωρήσετε σε ένα επόμενο βήμα. Οι αδέσμευτοι θα βρεθείτε με άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν και να σκεφτείτε την επανασύνδεση, όμως θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί.

Τοξότης:

Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν στον επαγγελματικό τομέα. Στις 21 Φεβρουαρίου έχουμε τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό και σε τρίγωνο με τον Δία μια νέα συνεργασία θα προκύψει και θα υπάρξει βελτίωση των εσόδων σας. Τα δημιουργικά σας σχέδια θα τα προωθήσετε με την υποστήριξη σημαντικών ατόμων. Στις 22 Φεβρουαρίου κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα θα είστε περισσότερο εσωστρεφείς, αποφύγετε διενέξεις με συνεργάτες και ανωτέρους. Στις 23 Φεβρουαρίου έχουμε το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο και θα μπορείτε να προχωρήσετε θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σας. Ακόμη μια συνάντηση με άτομο που είχατε χαθεί μπορεί να είναι αφορμή για μια νέα συνεργασία. Στις 26 Φεβρουαρίου Δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου στις 8ο 12΄ στους Ιχθείς και ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθείς θα ασχοληθείτε λοιπόν με τα οικονομικά σας και την βελτίωσή τους. Αισθηματικά θα ισορροπήσετε την σχέση με τον σύντροφό σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνετε νέες γνωριμίες.

Αιγόκερως:

Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε οικογενειακά σας ζητήματα. Στις 21 Φεβρουαρίου έχουμε τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό και σε τρίγωνο με τον Δία και θα έχετε την δυνατότητα να ισορροπήσετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις και συνεργασίες και να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε με επιτυχία . Στις 22 Φεβρουαρίου κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα και ίσως υπάρξει κάποια αναβολή σε μια σημαντική συνάντηση. Ωστόσο μην παρασύρεστε με θυμούς και μην είστε έντονοι στην συμπεριφορά σας. Στις 23 Φεβρουαρίου έχουμε το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο και θα είστε αισιόδοξοι αφού θα υπάρξει μια ευχάριστη είδηση για τα οικονομικά σας. Αισθηματικά θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και θα ανανεώσετε την σχέση σας. Στις 26 Φεβρουαρίου Δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου στις 8ο 12΄ στους Ιχθείς και ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθείς και κάποιο ζήτημα επαγγελματικό που αφορά το παρελθόν θα σας αποκαλυφθεί. Οι αδέσμευτοι θα γνωρίσετε τον κεραυνοβόλο έρωτα.

Υδροχόος:

Κάποια πράγματα που εκκρεμούν θα σας απασχολήσουν. Στις 21 Φεβρουαρίου έχουμε τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό και σε τρίγωνο με τον Δία θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για πολλά θέματα της ζωής σας, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά και θα φροντίσετε να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Στις 22 Φεβρουαρίου κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα αποφύγετε τις εντάσεις με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος και με τους συνεργάτες σας. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες αναβολές σε επαγγελματικές συναντήσεις. Στις 23 Φεβρουαρίου έχουμε το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο θα σας απασχολήσει μια αισθηματική σας σχέση με άτομο από το πρόσφατο παρελθόν και ίσως επιδιώξετε να βρεθείτε μαζί του και να ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Στις 26 Φεβρουαρίου Δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου στις 8ο 12΄ στους Ιχθείς και ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθείς κάποια ζητήματα με τον σύντροφό σας ίσως να σας επηρεάσουν αρνητικά. Δείξτε ψυχραιμία .

Ιχθύς:

Πολλές εκκρεμότητες που έχετε θα μπορέσετε να τις ρυθμίσετε. Στις 21 Φεβρουαρίου έχουμε τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό και σε τρίγωνο με τον Δία και θα υπάρξουν σημαντικές επαγγελματικές εξελίξεις, ώστε να μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Ακόμη θα βελτιώσετε τα έσοδά σας και θα ρυθμίσετε τις υποχρεώσεις σας. Στις 22 Φεβρουαρίου κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα και θα είστε πολύ εσωστρεφείς, ίσως να αισθάνεστε κουρασμένοι και δεν θα ήταν κακή ιδέα να ξεκουραστείτε. Στις 23 Φεβρουαρίου έχουμε το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε μια σημαντική εκκρεμότητα. Αισθηματικά θα υπάρχει αρμονία με τον σύντροφό σας. Στις 26 Φεβρουαρίου Δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου στις 8ο 12΄ στο ζώδιό σας και ο Ερμής εισέρχεται επίσης στο ζώδιό σας και θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας και να τα προωθήσετε. Θα υπάρξουν κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις που θα σας αποκαλυφθούν και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε το γεγονός.

 

 

Πηγή: oroskopos.tv

Comments

comments

x
Please "like" us