Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια! (27/02-05/03/2017)

By  |  0 Comments

Κριός:

Προσπαθήστε να οργανώσετε τον χρόνο σας και τους στόχους σας. Στις 27 Φεβρουαρίου θα έχουμε τον Άρη σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε αντίθεση με τον Δία, έτσι θα έχετε την τάση να προωθήσετε τα σχέδιά σας, ωστόσο θα πρέπει να είστε περισσότερο διαλλακτικοί με τους συνεργάτες σας. Στις 2 Μαρτίου με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα έχετε μια ευχάριστη έκπληξη από τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια απρόσμενη γνωριμία που πιθανόν να καταλήξει σε σχέση. Στις 3 Μαρτίου με τον Δία σε αντίθεση με τον Ουρανό προσέξτε τα οικονομικά σας και μην κλείσετε καμμία συμφωνία αν προηγουμένως δεν την ελέγξετε λεπτομερώς. Στις 4 Μαρτίου με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις και να έχετε θετικές εξελίξεις στα σχέδιά σας. Στις 5 Μαρτίου με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα αναδιοργανωθείτε και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις . Αισθηματικά πιθανόν να αποφασίσετε να προχωρήσετε σε ένα επόμενο βήμα την σχέση σας.

Ταύρος:

Κάποιες αποφάσεις σας οικονομικές ίσως σας δημιουργήσουν ανησυχία . Στις 27 Φεβρουαρίου θα έχουμε τον Άρη σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε αντίθεση με τον Δία, θα προσπαθήσετε ίσως λίγο απότομα να ισορροπήσετε την κατάστασή σας, αλλά και τις σχέσεις σας με τον περίγυρό σας. Κάποια συμφωνία για συνεργασία ίσως να μην ολοκληρωθεί. Στις 2 Μαρτίου με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα μπορέσετε να επιλύσετε κάποια οικογενειακά ζητήματα. Στις 3 Μαρτίου με τον Δία σε αντίθεση με τον Ουρανό προσέξτε τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας και μην δημιουργείται εντάσεις. Ακόμη ένα ζήτημα της ακίνητης περιουσίας σας ίσως να σας απασχολήσει. Στις 4 Μαρτίου με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα είστε περισσότερο συναισθηματικοί και θα ισορροπήσετε τις σχέσεις σας με τους γύρω σας. Στις 5 Μαρτίου με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σχεδιάσετε με επινοητικότητα τα επόμενα βήματά σας. Αισθηματικά θα έχετε μια συνάντηση με άτομο από το παρελθόν .

Δίδυμοι:

Οι σχέσεις σας με τον περίγυρό σας θα σας απασχολήσουν, πιθανόν να πιστεύετε ότι σας αδικούν και σας εκμεταλλεύονται. Στις 27 Φεβρουαρίου θα έχουμε τον Άρη σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε αντίθεση με τον Δία, έτσι θα πρέπει να ισορροπήσετε την εσωτερική σας ένταση και να αποφύγετε κάποιες νέα συμφωνίες, αφού δεν θα έχετε ρεαλιστική άποψη στα πράγματα. Στις 2 Μαρτίου με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα είστε πολύ συγκροτημένοι και σοβαροί και θα κάνετε ξεκαθαρίσματα, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά. Στις 3 Μαρτίου με τον Δία σε αντίθεση με τον Ουρανό θα ήταν καλύτερα να αποφύγετε οποιαδήποτε ενέργεια που σχετίζεται με την ακίνητη περιουσία σας ή με κληρονομικά θέματα. Στις 4 Μαρτίου με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και θα ενισχυθεί πολύ η σχέση σας με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα είστε ρομαντικοί και θα κάνετε μια γνωριμία που θα έχει εξέλιξη. Στις 5 Μαρτίου με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα οργανώσετε τις επόμενες κινήσεις σας.

Καρκίνος:

Οι σχέσεις σας με τον περίγυρό σας θα σας απασχολήσουν, πιθανόν να πιστεύετε ότι σας αδικούν και σας εκμεταλλεύονται. Στις 27 Φεβρουαρίου θα έχουμε τον Άρη σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε αντίθεση με τον Δία, έτσι θα πρέπει να ισορροπήσετε την εσωτερική σας ένταση και να αποφύγετε κάποιες νέα συμφωνίες, αφού δεν θα έχετε ρεαλιστική άποψη στα πράγματα. Στις 2 Μαρτίου με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα είστε πολύ συγκροτημένοι και σοβαροί και θα κάνετε ξεκαθαρίσματα, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά. Στις 3 Μαρτίου με τον Δία σε αντίθεση με τον Ουρανό θα ήταν καλύτερα να αποφύγετε οποιαδήποτε ενέργεια που σχετίζεται με την ακίνητη περιουσία σας ή με κληρονομικά θέματα. Στις 4 Μαρτίου με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και θα ενισχυθεί πολύ η σχέση σας με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα είστε ρομαντικοί και θα κάνετε μια γνωριμία που θα έχει εξέλιξη. Στις 5 Μαρτίου με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα οργανώσετε τις επόμενες κινήσεις σας.

Λέων:

Οι σχέσεις σας τόσο με το οικογενειακό σας περιβάλλον, όσο και με το επαγγελματικό ίσως να περάσουν κρίση . Στις 27 Φεβρουαρίου θα έχουμε τον Άρη σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε αντίθεση με τον Δία, έτσι θα πρέπει να είστε περισσότερο συγκρατημένοι και να μην κάνετε κινήσεις που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τους γύρω σας. προσέξτε τα οικονομικά σας και μην αναλαμβάνετε υποχρεώσεις τρίτων. Στις 2 Μαρτίου με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα έχετε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που θα σχετίζεται με την καριέρα σας και θα έχει μια πολύ θετική εξέλιξη. Ακόμη με τον σύντροφό σας θα ισορροπήσετε την σχέση σας. Στις 3 Μαρτίου με τον Δία σε αντίθεση με τον Ουρανό θα πρέπει να αποφύγετε τις όποιες συμφωνίες, αφού δεν θα μπορείτε να έχετε μια καθαρή εικόνα. Στις 4 Μαρτίου με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα κάνετε μια σημαντική κίνηση που θα βοηθά την προώθηση των σχεδίων σας. Στις 5 Μαρτίου με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα προχωρήσετε σε πρωτότυπες κινήσεις.

Παρθένος:

Προσέξτε τις τόσο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, όσο και τις συνεργασίες σας. Στις 27 Φεβρουαρίου θα έχουμε τον Άρη σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε αντίθεση με τον Δία, θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι στο τι υπόσχεστε και ποιες ευθύνες αναλαμβάνετε. Στις 2 Μαρτίου με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, θα έχετε μια ευχάριστη έκπληξη για μια νέα συνεργασία η οποία θα έχει και οικονομικό όφελος. Ακόμη με τον σύντροφό σας θα ισορροπήσετε την σχέση σας. Στις 3 Μαρτίου με τον Δία σε αντίθεση με τον Ουρανό πιθανόν να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την ακίνητη περιουσία σας και να πρέπει να ζητήσετε την υποστήριξη έμπειρου και έμπιστου ατόμου. Στις 4 Μαρτίου με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα έχετε μια καθαρή ματιά σε ό, τι θέλετε να κάνετε και θα είστε δημιουργικοί. Στις 5 Μαρτίου με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα αναμορφώσετε τα σχέδιά σας και θα έχετε την υποστήριξη ατόμων κύρους. ¨ένα οικονομικό θέμα θα επιλυθεί και θα έχετε οφέλη.

Ζυγός:

Με διάφορα πρόσωπα θα συναντηθείτε και θα έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις το διάστημα αυτό. Στις 27 Φεβρουαρίου θα έχουμε τον Άρη σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε αντίθεση με τον Δία, έτσι θα ήταν καλό να μην βιάζεστε και να προσέξετε τις αποφάσεις σας. Ακόμη αποφύγετε εντάσεις, αφού θα είστε αρκετά επίμονοι στις απόψεις σας και θα θέλετε να επιβληθείτε στους άλλους. Στις 2 Μαρτίου με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα τα πράγματα θα εξελιχθούν θετικά αν και θα θέλετε να προχωρήσετε σε κάποια ξεκαθαρίσματα σχετικά με πρόσωπα και επαγγελματικές επιλογές. Στις 3 Μαρτίου με τον Δία σε αντίθεση με τον Ουρανό θα σας δημιουργήσει μια εσωτερική ένταση, πιθανόν να συμβούν απρόοπτα γεγονότα, τα οποία όμως μπορεί να έχουν θετική κατάληξη. Στις 4 Μαρτίου με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα μια πολύ ευχάριστη έκπληξη θα σας ενθουσιάσει και θα αφορά τον οικονομικό τομέα. Στις 5 Μαρτίου με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες για βελτίωση της κατάστασής σας.

Σκορπιός:

Η διάθεσή σας θα έχει πολλές εναλλαγές την εβδομάδα αυτή και θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας αλλάξουν τις απόψεις σας για διάφορα προσωπικά ζητήματα. Στις 27 Φεβρουαρίου θα έχουμε τον Άρη σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε αντίθεση με τον Δία, προσπαθήστε λοιπόν να είστε συγκρατημένοι και αποφύγετε τις υπερβολές και τις σπατάλες. Στις 2 Μαρτίου με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα κάνετε κάποιες ανακατατάξεις στο πρόγραμμά σας και τα σχέδιά σας. Κάποιο οικονομικό θέμα θα μπορέσετε να το ρυθμίσετε. Στις 3 Μαρτίου με τον Δία σε αντίθεση με τον Ουρανό, θα είστε αρκετά βιαστικοί και θα έχετε πολλές απαιτήσεις από τους γύρω σας. Στις 4 Μαρτίου με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα πιθανόν να έχετε μια συνάντηση με κάποιο άτομο από το παρελθόν και να σκέφτεστε την επανασύνδεση . Στις 5 Μαρτίου με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα μπορέσετε να ρυθμίσετε υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και να πάρετε νέες αποφάσεις .

Τοξότης:

Γενικά θα υπάρξουν ευχάριστες εκπλήξεις σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και κάποιες εντάσεις με άτομα του περίγυρού σας. Στις 27 Φεβρουαρίου θα έχουμε τον Άρη σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε αντίθεση με τον Δία, έτσι θα πρέπει να είστε περισσότερο διαλλακτικοί με τους άλλους και θα μπορείτε να έχετε μια ευκαιρία για να προωθήσετε ένα νέο σας σχέδιο. Στις 2 Μαρτίου με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα αισθηματικά θα έρθετε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας και θα ανανεώσετε την σχέση σας, ίσως να πάρετε και αποφάσεις για την εξέλιξή της. Στις 3 Μαρτίου με τον Δία σε αντίθεση με τον Ουρανό φροντίστε να ισορροπήσετε τον προϋπολογισμό σας και αποφύγετε να αναλάβετε τις ευθύνες άλλων. Στις 4 Μαρτίου με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα έχετε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη που θα σχετίζεται με την καριέρα σας. Ακόμη οικονομικά θα έχετε πολύ ευχάριστες ειδήσεις. Στις 5 Μαρτίου με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα προχωρήσετε τα νέα σας σχέδια .

Αιγόκερως:

Κάθε ζήτημα που αφορά το οικογενειακό σας περιβάλλον το διάστημα αυτό θα μπορέσετε να το ρυθμίσετε και να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας. Στις 27 Φεβρουαρίου θα έχουμε τον Άρη σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε αντίθεση με τον Δία, έτσι θα υπάρξουν κάποιες συναντήσεις με άτομα που είχατε καιρό να βρεθείτε και ίσως να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία μαζί τους. Ωστόσο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Στις 2 Μαρτίου με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, μάλλον θα κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα, κυρίως σε προσωπικά θέματα και θα σας ενδιαφέρει η εξέλιξη της ερωτικής σας σχέσης. Στις 3 Μαρτίου με τον Δία σε αντίθεση με τον Ουρανό και η εσωτερική ένταση που θα έχετε ίσως σας φέρει αντιμέτωπους με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος αποφύγετε βιαστικά συμπεράσματα και αποφάσεις . Στις 4 Μαρτίου με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα είστε πολύ διαλλακτικοί. Στις 5 Μαρτίου με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα αποφασίσετε μια νέα αρχή.

Υδροχόος:

Μάλλον το διάστημα αυτό θα ασχοληθείτε με κάποιες αποφάσεις που έχετε πάρει και θα προσπαθήσετε να τις διορθώσετε. Στις 27 Φεβρουαρίου θα έχουμε τον Άρη σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε αντίθεση με τον Δία, θα είστε αρκετά εσωστρεφείς και θα βρίσκετε αφορμές για αντιπαραθέσεις με τους άλλους, ελέγξτε λοιπόν τα νεύρα σας και την συμπεριφορά σας. Στις 2 Μαρτίου με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα προσπαθήσετε να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα στις προσωπικές σας σχέσεις και στον επαγγελματικό σας χώρο. Στις 3 Μαρτίου με τον Δία σε αντίθεση με τον Ουρανό προσέξτε κάποια νέα σας ιδέα ή συνεργασία, μπορεί να ακολουθήσετε λάθος επιλογές. Στις 4 Μαρτίου με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα έχετε μάλλον μια συνάντηση ή επικοινωνία με άτομο από το πρόσφατο παρελθόν και θα επιδιώξετε την επανασύνδεση . Στις 5 Μαρτίου με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα είστε αποφασιστικοί και θα προχωρήσετε σε σχεδιασμό των επόμενων κινήσεών σας.

Ιχθύς:

Το διάσημα αυτό η διαίσθησή σας και η διορατικότητά σας θα μπορέσουν να σας βγάλουν από αδιέξοδα. Στις 27 Φεβρουαρίου θα έχουμε τον Άρη σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε αντίθεση με τον Δία, έτσι θα θέλετε να προβάλετε τις απόψεις σας και θα αποφεύγετε άτομα που διαφοροποιούνται από αυτές. Αποφύγετε τις εντάσεις και τις σπατάλες. Στις 2 Μαρτίου με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα είστε προσεκτικοί με την προώθηση των σχεδίων σας και την δημόσια εικόνα σας, προσπαθήστε να ισορροπήσετε τα πράγματα. Στις 3 Μαρτίου με τον Δία σε αντίθεση με τον Ουρανό μπορεί να σας κάνει απαιτητικούς και προσβλητικούς απέναντι στους άλλους, ελέγξτε τον εαυτό σας. Στις 4 Μαρτίου με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα πιθανόν να έχετε μια συνάντηση με άτομο από το παρελθόν και να επανασυνδεθείτε ή να ξεκινήσετε μια παράλληλη σχέση. Στις 5 Μαρτίου με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, έτσι θα είστε αυθόρμητοι και θα κάνετε σχέδια για το μέλλον σας.

Comments

comments

x
Please "like" us