Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια! (03-09/04)

By  |  0 Comments

Κριός:

Γενικά
Κάποια σχέδια που έχεις αγαπητέ Κριέ τα έχεις βάλει σε πολύ καλή σειρά αλλά καθυστερούν δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω αγαπητέ Κριέ. Ο Ερμής από την Κυριακή θα είναι ανάδρομος και θα φέρει μικρή ασυνεννοησία. Μπορείς πάντα και τα βγάζεις μια χαρά εις πέρας. Προσπάθησε αυτή την περίοδο να περάσεις όσο ποιο ουδέτερα γίνεται ώστε να αποφύγεις εντάσεις και προβλήματα με λόγια που δεν τα θέλεις καθόλου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Παρόλο που το πλανητικό σκηνικό είναι λίγο περίεργο εσύ θα τα πας πολύ καλά στην σχέση σου. Φρόντισε να κάνεις κινήσεις ώστε να γίνει το ταίρι σου ευτυχισμένο. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι στην ζωή σου που να σε ευχαριστεί οι πλανήτες συνεχίζουν να σου στέλνουν τις θετικές τους επιρροές ώστε να μπορέσεις να βρεις αυτό που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου παρόλο που έχεις αρκετό φόρτο εργασίας τα καταφέρνεις όλα πολύ καλά. Αυτή την περίοδο μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που μπορεί να σε φέρνουν πίσω στην πορεία των σχεδίων σου. Στα οικονομικά σου οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Φρόντισε να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα και περιττές αγορές.

Ταύρος:

Γενικά
Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Ταύρε θα φροντίσεις να λύσεις ζητήματα που ακόμη συνεχίζουν και σε προβληματίζουν αγαπητέ Ταύρε. Η διάθεση σου θα είναι καλή και η ενεργητικότητα σου αυξημένη. Ο Ερμής από την Κυριακή θα είναι ανάδρομος και σε προειδοποιεί να έχεις περισσότερο προγραμματισμό. Φρόντισε το Σαββατοκύριακο να ξεκουραστείς γιατί νιώθεις αρκετή κούραση από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου δεν θα τα πας άσχημα αλλά αυτή την εβδομάδα φρόντισε να αποφύγεις και να μην αναφερθείς σε καταστάσεις που αφορούν την σχέση σου σε έχουν στεναχωρήσει και έχουν περάσει. Μόνο ένταση και διαφωνίες θα φέρουν. Φρόντισε το Σαββατοκύριακο να περάσεις ρομαντικά και χαλαρά με το ταίρι σου. Και αν ακόμη η μοναξιά επιμένει να υπάρχει στην ζωή σου και πάλι σου λέω να μην το βάλεις κάτω. Έχεις όλα τα φόντα και ξέρεις άμα θέλεις πως να κινηθείς για να κάνεις την γνωριμία των ονείρων σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πάρα πολλές υποχρεώσεις στην δουλειά σου που δεν θα ξέρεις πως να τις προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Πάντως με ότι ασχοληθείς θα έχεις την επιτυχία που θέλεις. Οι υποχρεώσεις και τα έξοδα που έχεις την τελευταία περίοδο σε βγάζουν έξω από τα ρούχα σου. Το ευχάριστο είναι ότι τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Δίδυμοι:

Γενικά
Κινείσαι δυναμικά αγαπητέ Δίδυμε και οι ιδέες που έχεις είναι ανεξάντλητες και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει αγαπητέ Δίδυμε. Ο Ερμής (κυβερνήτης σου) από την Κυριακή θα είναι ανάδρομος και θα φέρει κάποια προβλήματα στην επικοινωνία. Όποιο πρόβλημα και να προκύψει αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να το τακτοποιήσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Κύκλος συζητήσεων για αλλαγές μπορεί να γίνουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου αυτή την εβδομάδα θα έχεις όλες τις δυνατότητες για να μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Κάποια θέματα που μπορεί να είχαν προκύψει με την καλή σου συμπεριφορά και την συζήτηση θα μπορέσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Αν ακόμη βρίσκεσαι μέσα στην μοναξιά δεν πρέπει να το βάζεις κάτω. Άλλαξε συμπεριφορά δες κάποιες καταστάσεις πιο αισιόδοξα και με την εξυπνάδα που έχεις σίγουρα θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου αυτή την εβδομάδα θα πάει πολύ καλά αρκεί μερικές φορές να συγκρατείς τα νεύρα σου για κάποια λάθη που μπορεί να κάνουν οι άλλοι. Σχέδια που έχεις καλύτερα θα ήταν να τα αφήσεις να τα υλοποιήσεις αργότερα. Προσπάθησε στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα να μην ανοίξεις καινούργιες υποχρεώσεις αν δεν έχεις τακτοποιήσει κάποιες άλλες που έχεις. Κάνε σωστό προγραμματισμό και όλα θα πάνε καλά.

Καρκίνος:

Γενικά
Αυτή την εβδομάδα θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα ψυχικά αγαπητέ Καρκίνε. Από την Κυριακή ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και θα φέρει κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Θα θέλεις να μιλήσεις με δικά σου και φιλικά πρόσωπα να τους πεις τι είναι αυτό που σε απασχολεί για να νιώσεις πιο ανάλαφρα. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς αυτή την εβδομάδα να αφεθείς στις καταστάσεις που έρχονται γιατί θα είναι πολύ θετικές. Το ταίρι σου μπορεί να σου δώσει πολλά αρκεί να του δώσεις τις ευκαιρίες. Μην καταναλώνεσαι σε διάφορα αλλά θέματα και παραμελείς την σχέση σου. Και αν δεν έχεις ακόμη στην ζωή σου κάποιο ταίρι τώρα η κοινωνικότητα σου θα είναι αυξημένη και είναι σίγουρο ότι κάτι πολύ καλό θα προκύψει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου η εβδομάδα θα κυλήσει χωρίς πολλές εναλλαγές. Θα κινηθείς ψύχραιμα σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν στα μέσα της εβδομάδας και θα μπορείς να τις λύσεις όλες με τον καλύτερο τρόπο που εσύ ξέρεις. Στα οικονομικά σου οι υποχρεώσεις που έχεις να καλύψεις είναι πάρα πολλές γιαυτό μην κάνεις ανοίγματα και σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Λέων:

Γενικά
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και να κινηθείς με πρόγραμμα και μεθοδικότητα σε καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές αγαπητέ Λέοντα. Από την Κυριακή που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του πρόσεξε λίγο τι λες στον περίγυρο σου γιατί θα δημιουργούνται παρανοήσεις χωρίς λόγο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε σε γενικές γραμμές πολύ καλά. Ο Άρης που είναι στον Ταύρο σε ευνοεί. Μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα με το ταίρι σου που μέχρι τώρα σε έχουν οδηγήσει σε πολλά ερωτηματικά. Το Σαββατοκύριακο με τις καλές επιρροές του Άρη ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Φρόντισε να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Αν ακόμη μιλάς με την μοναξιά και δεν υπάρχει τίποτε στην ζωή σου ενδιαφέρον μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και με τις καλές επιρροές του Άρη είναι σίγουρο ότι κάτι καλό θα προκύψει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πάντα με την ευελιξία που έχεις μπορείς να καταφέρεις πολλά στον χώρο της εργασίας. Αυτό θα γίνει και αυτή την περίοδο. Απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες που δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις γιατί ήδη έχεις φορτωθεί με πάρα πολλά. Καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις καλύτερα είναι να τα αφήσεις για αργότερα. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

Παρθένος:

Γενικά
Αυτή την εβδομάδα θα ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και θα δεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικές με διαφορετικό μάτι αγαπητέ Παρθένε. Ο Ερμής από την Κυριακή θα είναι ανάδρομος και θα φέρει αρκετές παρανοήσεις. Φρόντισε να δεις πολλές καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα για να μπορέσεις να πετύχεις τα αποτελέσματα που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου βλέπεις ότι μερικά πράγματα δεν είναι καλά και αυτό σου προκαλεί εκνευρισμό. Την παρούσα περίοδο καλό θα είναι να μην αναφερθείς σε συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις και να προσπαθήσεις να ξεχάσεις καταστάσεις που έχουν περάσει. Άλλωστε ξέρεις πολύ καλά ότι τα αισθήματα που έχει ταίρι σου για εσένα είναι πέραν του δέοντος τα καλύτερα. Αν ακόμη δεν έχεις βρει αυτό το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία μην σταματάς την αναζήτηση γιατί ο καιρός πλησιάζει που η γνωριμία έρχεται.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Οι συνεργάτες σου είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. Απόφυγε να δίνεις αναβολές σε θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Μπορείς να διεκδικήσεις πράγματα και αυτά που σου ανήκουν και θα πάρεις ότι θέλεις. Γραφειοκρατικά νομικά θέματα δεν ευνοούνται αυτή την περίοδο.

Ζυγός:

Γενικά
Η διάθεση σου αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Ζυγέ θα είναι πολύ καλή και θα προσπαθήσεις να κάνεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό αλλά και στον αισθηματικό τομέα. Ο Ερμής από την Κυριακή θα είναι ανάδρομος και αυτό σε προειδοποιεί ότι κάνεις να το έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Απόφυγε στο οικογενειακό περιβάλλον να πεις λόγια που μπορεί να στεναχωρήσουν δικά σου άτομα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου τα πράγματα δεν είναι άσχημα αλλά θα μπορούσες να τα κάνεις και καλύτερα. Μην κάνεις συζητήσεις που μπορεί να φέρουν εντάσεις. Για να αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις καλό θα είναι να συζητήσεις με το ταίρι σου και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει και τι ζητάει. Και αν ακόμη κοιμάσαι παρέα με την μοναξιά μπορείς να κινηθείς ανάλογα και να κοιμηθείς με το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που ζητάς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει μια χαρά παρόλο που έχεις πολλές ευθύνες και το τρέξιμο είναι αρκετό. Στα μέσα της εβδομάδας θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες για εσένα καλό θα είναι να τις δεις με σοβαρότητα. Ο Ερμής με την ανάδρομη πορεία του θα φέρει αρκετές καθυστερήσεις. Στα οικονομικά σου θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα έσοδα σου. Φρόντισε να τις αντιμετωπίσεις με πολύ ψυχραιμία ώστε να δεις πιο πραγματικά είναι το συμφέρον για εσένα.

Σκορπιός:

Γενικά
Πολλές καταστάσεις που δεν έχουν πάρει οριστική μορφή σε εκνευρίζουν ενώ εσύ έχεις φτάσει στο επόμενο στάδιο και θέλεις να τα υλοποιήσεις αγαπητέ Σκορπιέ. Από την Κυριακή ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και μερικά θέματα θα καθυστερούν και αυτό υα σου προκαλεί εκνευρισμό. Ηρέμησε λοιπόν και όλα θα γίνουν στην ώρα τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης που είναι στον Ταύρο σου δίνει πολύ γοητεία και φτάνει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Ξέχασε ότι μπορεί να έχει γίνει στην σχέση σου από παλιά και ζήσε την κάθε στιγμή με το ταίρι σου έντονα και ερωτικά και θα είστε και οι δύο πάρα πολύ καλά. Και αν έχεις ακόμη μοναξιά και δεν βρήκες το ταίρι που θέλεις ο Άρης σου δίνει όλα τα φόντα να βρεις αυτό που θέλεις πολύ εύκολα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις πάρα πολλά σχέδια για τα επαγγελματικά σου για το μέλλον. Θα κάνεις τα σχέδια σου πραγματικότητα. Ο Ερμής ανάδρομος θα φέρει μικρή ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σου. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για εσένα. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα δεν θα έρθουν όπως ακριβώς τα θέλεις. Πρέπει να κάνεις πολύ προγραμματισμό και δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα.

Τοξότης:

Γενικά
Θα δεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που δεν προχωρούσαν να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις και θα έχεις καταπληκτικές ιδέες ώστε να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Οι πλανήτες θα σου δώσουν αγαπητέ Τοξότη τις καλύτερες επιρροές τους και θα έρθουν ευκαιρίες που δεν περίμενες. Ο Ερμής από την Κυριακή θα είναι ανάδρομος και σε προειδοποιεί να προσέξεις αρκετά την επικοινωνία σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε αυτή την περίοδο να θέσεις όλα τα προβληματικά θέματα που αφορούν την σχέση σου επί τάπητος και να τα συζητήσεις με το ταίρι σου γιατί ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και δεν ευνοείσαι για τέτοια θέματα. Φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ουδέτερα. Αν μιλάς ακόμη την μοναξιά είναι καιρός να σταματήσεις. Θα είναι αυξημένη η κοινωνικότητα σου και ο ερωτισμός σου και σίγουρα εκεί κάπου έξω σε περιμένει το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που περιμένεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μερικά θέματα που καθυστερούν στην δουλειά σου να μην σε εκνευρίζουν γιατί τώρα ήρθε η περίοδος που πολλά πράγματα και υποθέσεις που ήταν σε στασιμότητα θα πάρουν το δρόμο τους. Τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να προσέχεις να μην παρασυρθείς σε έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Αιγόκερως:

Γενικά
Ξεκινάει για εσένα μια εβδομάδα πολύ εποικοδομητική σε ότι έχει σχέση με σχέδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις αλλά και με εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα της οικογένειας αγαπητέ Αιγόκερε. Ο Ερμής από την Κυριακή ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και θα πρέπει να προσέχεις αρκετά την επικοινωνία σου. Φρόντισε να έχεις μεγάλη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικά σου άτομα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου θα σε κάνουν να περνάς πολύ καλές στιγμές με το ταίρι σου. Φρόντισε να βγάλεις όλη την στοργικότητα που έχεις και να μπορέσεις να πλησιάσεις το ταίρι σου περισσότερο γιατί τον τελευταίο διάστημα έχεις λίγο απομακρυνθεί από κοντά του. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι και η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου κινήσου γρήγορα γιατί η περίοδος αυτή είναι πολύ θετική για να κάνεις την γνωριμία της ζωής σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου τα πηγαίνεις μια χαρά. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις αλλά και να τακτοποιήσεις και θέματα που είναι στάσιμα. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και θα υπάρχουν μερικές παρανοήσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου θα δεχτείς προτάσεις που πριν απαντήσεις θα πρέπει να τις μελετήσεις πολύ προσεκτικά. Φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα υποχρεώσεις που έχεις εδώ και πολύ καιρό.

Υδροχόος:

Γενικά
Η δημιουργία που θα έχεις αυτή την εβδομάδα θα είναι πολύ εμφανής. Και αυτή την περίοδο θα προσπαθήσεις να καταφέρεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν αυτό το διάστημα. Ο Ερμής από την Κυριακή θα είναι ανάδρομος και θα φέρει μερικές παρανοήσεις. Μείωσε το άγχος και την ένταση που έχεις αγαπητέ Υδροχόε και με τις θετικές επιρροές των πλανητών θα μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μια σειρά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης από τον Ταύρο σε ευνοεί και η σχέση σου θα κινηθεί σε πολύ χαλαρά επίπεδα αυτή την περίοδο. Μπορείς να ταράξεις λίγο τα νερά αν κάνεις μια πολύ καλή πρόταση στο ταίρι σου ώστε να περάσεις καλά εσύ αλλά και εκείνο. Αν ακόμη είσαι παρέα με την μοναξιά μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και δεν κάνεις τίποτε. Είναι σίγουρο ότι αν λίγο κουνήσεις το δακτυλάκι σου και με τις καλές επιρροές του Άρη την γνωριμία θα την κάνεις και έτσι όπως την θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Συζητήσεις για πράγματα καινούργια αλλά και ξεκαθαρίσματα θα κυριαρχούν αυτή την εβδομάδα στην δουλειά σου. Ο Ερμής ανάδρομος θα φέρει πολλές καθυστερήσεις. Στα οικονομικά σου υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που πρέπει να γίνουν τώρα. Μην αμελήσεις τίποτε και προπάντων μην αφήνεις τίποτε για αργότερα.

Ιχθύς:

Γενικά
Αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Ιχθύ θα δεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα τις αντιμετώπιζες με χαλαρότητα με περισσότερη σοβαρότητα και θα θέλεις να κάνεις ριζικές αλλαγές σε πολλά πράγματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν. Από την Κυριακή που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του θα φέρει κάποια μικρά προσωρινά προβλήματα θα πρέπει να έχεις αρκετή υπομονή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου αυτή την περίοδο θα είναι αρκετά ισορροπημένη και πολλές καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντόνιζαν έχουν πάρει τέλος. Φρόντισε αυτή την περίοδο να πλησιάσεις το ταίρι σου περισσότερο να εξωτερικευτείς και να του βγάλεις το ρομαντισμό σου που διαθέτεις σε πολύ μεγάλες δόσεις. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που έκανε κλικ στην καρδιά σου η κοινωνικότητα σου θα είναι αυξημένη και πολύ σύντομα η γνωριμία θα έρθει από εκεί που δεν την περίμενες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα έχεις αρκετό δυναμισμό και θα έχεις πολλές ιδέες για να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα στην δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις να τα σκεφτείς πολύ καλά πριν ξεκινήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό επίπεδο αλλά οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές. Φρόντισε να τις τακτοποιήσεις άμεσα και μην δώσεις καμιά αναβολή.

 

Πηγή:oroskopos.gr

Comments

comments

x
Please "like" us