Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια! (19-25/12)

By  |  0 Comments

zodi

Κριός:

Σιγά-σιγά και χωρίς να το καταλάβεις θα αποσύρεσαι με κάποιο τρόπο. Είτε λόγω κούρασης είτε γιατί πιστεύεις ότι έτσι είναι το σωστό για σένα. Επειδή έχεις μια εσωτερική σοφία, νιώθεις ότι πρέπει να απομονωθείς για να μαζέψεις και πάλι τις δυνάμεις σου. Διαισθάνεσαι, και πολύ σωστά, ότι μετά από λίγο καιρό θα βγεις πολύ δυναμικά προς τα έξω. Οπότε προς το παρόν αυτό που κάνεις είναι καλό, γιατί με κάποιον τρόπο προστατεύεσαι. Η φιλική σου στάση απέναντι σε όλους και όλα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες επαγγελματικές δυσκολίες, οι οποίες αφορούν κυρίως συζητήσεις ή και επιπλήξεις από άτομα στο χώρο που κινείσαι. Η σχέση σου με τον Δίδυμο μπορεί να περνάει κρίση γιατί δεν έχετε ανοίξει μεταξύ σας όλα τα χαρτιά. Το βράδυ της παραμονής θα υπάρχει έντονη αισθησιακή διάθεση από την πλευρά σου και θα μιλήσει εύκολα το ρομαντικό σου στοιχείο.

Ταύρος:

Βρίσκεσαι μαζί με πολύ κόσμο και αυτό σίγουρα σε βοηθάει να ανακτήσεις και πάλι το κοινωνικό σου κομμάτι. Από την άλλη πλευρά, μπορεί και να μπλοκάρεσαι γιατί αναγνωρίζεις ότι χρειάζεται να κάνεις υπερβάσεις και να φέρεσαι χωρίς εσύ να το έχεις επιλέξει πολύ ανοικτά και φιλικά. Η επαφή με τον Υδροχόο είναι πολύ ιδιαίτερη αφού με τον τρόπο του/της σε βάζει να κολυμπήσεις σε άλλα νερά. Μια καινούργια δραστηριότητα σου προσφέρει πολύτιμη εμπειρία η οποία θα σε βγάλει από ποικίλα αδιέξοδα. Το συναίσθημά σου θα αρχίσει να ρέει πιο εύκολα και θα έχεις καλύτερες δυνατότητες, κυρίως σε προσωπικές επαφές αλλά και σε επαγγελματικές επεκτάσεις. Η σχέση με ένα πρόσωπο που ίσως ήταν φιλική θα γίνει περισσότερο ερωτική και σίγουρα θα εκδηλώσεις όλα τα συναισθήματά σου γιατί δεν φοβάσαι πλέον την οποιαδήποτε απόρριψη. Στο ρεβεγιόν της Παραμονής των Χριστουγέννων θα είσαι πολύ συντροφικός/η και θα αναλάβεις έναν πολύ καλό ρόλο

Δίδυμοι:

Προσπαθώντας να κρατήσεις τις σωστές αποστάσεις κάνεις ένα πολύ άνισο αγώνα για να σε καταλάβουν οι άλλοι και μάλλον όταν συζητάς μαζί τους νιώθεις ότι δεν σε καταλαβαίνουν. Παρόλα αυτά δεν χαλάς και τόσο το κέφι σου, αφού νιώθεις ότι κάτι καλό μπορεί να γίνει στη ζωή σου και κάπου περιμένεις από μια γωνία να σκάσει ξαφνικά η καλή σου η τύχη. Ο Ερμής ο δικός σου ο πλανήτης γίνεται ανάδρομος από τις 19 του μηνός και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου. Οπότε με κάποιο τρόπο θα γίνεις περισσότερο κλειστός/η αλλά και φειδωλός/η σε ό,τι λες και σε ό,τι δηλώνεις. Γιατί νιώθεις την ανάγκη να μην είσαι τόσο επικοινωνιακός/η με όλους που είναι γύρω σου. Θα σε απασχολήσουν σκέψεις που αφορούν την οικογένεια και πιθανόν σου δημιουργούν έξτρα βάρη και υποχρεώσεις. Όλα αυτά θα κληθείς να τα διαχειριστείς με ευρύτητα πνεύματος αλλά και με θετική διάθεση. Κάποιες οικονομικές απολαβές που περιμένεις από φορείς του δημοσίου ή από την οικογένεια πιθανόν να καθυστερήσουν. Η παραμονή των Χριστουγέννων θα κυλήσει πολύ ευχάριστα και με έναν τρόπο θα βιώσεις έντονα συναισθήματα πάθους για ένα ιδιαίτερο άτομο που σε ενδιαφέρει

Καρκίνος:

Μπαίνεις στην ιδιαίτερη διαδικασία να προχωρήσεις και να αναπτύξεις μεγαλύτερη επικοινωνία με τα άτομα που συνεργάζεσαι. Γιατί είναι πλέον αναγκαίο να υπάρχει η σωστή ροή στη δουλειά. Κάποιες συζητήσεις με τον/την σύντροφο για το πως θα πρέπει να αναβαθμίσετε την σχέση σας ή αν μπορείτε να είστε μαζί θα σε αναστατώσουν, γιατί δεν έχεις ακόμα ετοιμαστεί για καμία από αυτές τις αλλαγές. Η ιδιαίτερη σχέση με έναν Υδροχόο σε ζορίζει γιατί μπορεί να λειτουργείτε σε άλλο μήκος κύματος, αλλά παραμένεις εκεί και δεν θέλεις να απομακρυνθείς, επειδή κάπου το ένστικτό σου λέει ότι χρειάζεται να είσαι περισσότερο επιεικής. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα νιώσεις μεγαλύτερη ηρεμία και γαλήνη μέσα σου, αφού θα βλέπεις ότι οι υποχρεώσεις σου και γενικά αυτό που θέλεις να δημιουργήσεις θα αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά. Το θέμα παιδιού θα επανέλθει στη ζωή σου και μέσα από εκεί θα νιώσεις μια εσωτερική ηρεμία. Όλα θα σου φαίνονται πιο λαμπερά και ιδιαίτερα το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων γιατί εσύ, μέσα σου, θα έχεις ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά.

Λέων:

Προσπαθείς να πάρεις το καλό που νιώθεις ότι μπορεί να εισπράξεις από τα άτομα που είναι δίπλα σου. Χρειάζεται όμως από την πλευρά σου να έχεις ανοικτό μυαλό και μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Γιατί αν παραμείνεις κολλημένος/η σε μια ιδέα και σε μια κατεύθυνση θα απομονωθείς από το στόχο σου. Η ιδιαιτερότητα των ατόμων που βρίσκονται αυτήν τη στιγμή δίπλα σου μπορεί να μη φαίνεται πολύ συμβατή με τα δικά σου μέτρα και σταθμά. Αντιλαμβάνεσαι όμως από ένστικτο ότι μαζί τους κάτι καλό μπορεί να συμβεί, γιατί θα ανοίξει μια πόρτα για να μπεις και να αντλήσεις όλο το καλό υλικό που έχεις ανάγκη για να προχωρήσεις. Οπότε να δεχτείς με ευγνωμοσύνη το καλό που σου έρχεται και να μην έχεις αμφιβολίες για το κάθε τι, γιατί το χαλάς χωρίς να το καταλάβεις. Η επαφή με τον Αιγόκερω θα είναι κυρίως επικοινωνιακή, αλλά θα μιλάτε κάπως περιορισμένα γιατί δεν θα υπάρχει ευκολία η άνεση στη μεταξύ σας συνεύρεση. Καλό είναι με το συγκεκριμένο άτομο να μην ανοίξεις ακόμα τα χαρτιά σου, ούτε επαγγελματικά ούτε ερωτικά. Γιατί χρειάζεται να ερευνήσεις παραπάνω τι θέλει ακριβώς από εσένα. Η Παραμονή των Χριστουγέννων θα είναι ιδιαίτερη ημέρα, αφού θα επιλέξεις να περάσεις ευχάριστες ώρες μέσα στο σπίτι σου με ποιοτικές επιλογές φίλων.

Παρθένος:

Βρίσκεις καινούργιες προσβάσεις προς τα άλλα τα άτομα και επικοινωνείς πιο εύκολα μαζί τους. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα ξεκινήσεις ένα νέο στυλ στις προσωπικές σου επαφές. Η είσοδος του Άρη στον άξονά σου από τις 19 του μηνός σε προδιαθέτει να βγάλεις μεγαλύτερο συναίσθημα γιατί νιώθεις ότι σε αγγίζουν περισσότερο τα προβλήματα και οι έννοιες των άλλων ατόμων. Οπότε μέσα από εκεί θα εκφραστείς πιο εύκολα. Η σχέση με τον Ιχθύ θα πάρει άλλη τροπή και πιθανόν να γίνει πιο στενή. Με τον Καρκίνο, ενώ υπάρχουν διαφορές μεταξύ σας και σας χωρίζουν μεγάλες αποστάσεις, είτε είναι συνεργάτης είτε σύντροφος, τελικά θα συμβιβαστείτε και θα δώσετε άλλη μια ευκαιρία. Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις την καθημερινότητά σου αλλάζει γιατί προσπαθείς να βάλεις νέα στοιχεία που θα ομορφύνουν τη ζωή σου στον εργασιακό σου χώρο. Αν η δουλειά σου αφορά το γυναικείο φύλο σίγουρα θα πάει καλά, γιατί κάνεις μια σημαντική στροφή. Οι εναλλακτικές θεραπείες και οτιδήποτε μοντέρνο, προχωρημένο και διαφορετικό μπορεί να λάβει χώρα στην ζωή σου, με στόχο πάντα την ψυχική και σωματική θεραπεία σου. Η παραμονή των Χριστουγέννων θα περάσει για σένα πολύ ευχάριστα γιατί θα είσαι είτε σε ταξίδι είτε σε ένα χώρο φιλικό και επικοινωνιακό, όπου θα καταφέρεις να ανταλλάξεις συναισθήματα με τα άτομα που έχεις πολύ κοντά σου.

Ζυγός:

Η Αφροδίτη που είναι στον Υδροχόο σε επηρεάζει άμεσα και χρωματίζει με μια φιλική διάθεση τη ζωή σου και γενικά οτιδήποτε θέλεις να κάνεις. Κρατώντας αυτήν τη στάση, μπορεί να ανακαλύψεις τις κρυμμένες χορδές των ατόμων που πιθανόν να έχεις μια κόντρα μαζί τους. Η λύση θα βρεθεί γιατί εσύ το έχεις αποφασίσει βαθιά μέσα σου να θεραπεύσεις οτιδήποτε αλλοιώνει τον χαρακτήρα σου και σε κάνει να σκέφτεσαι ή να πράττεις διαφορετικά από αυτό που είσαι. Οι οικογενειακές σχέσεις αλλά και οι συζητήσεις μπορεί να πονάνε, κυρίως αν έχουν ως σημείο αναφοράς λάθη ή υποχρεώσεις που πιθανόν να μην είχες αναλάβει στο παρελθόν. Το καλό όμως είναι ότι τρόπο βρίσκεις λύσεις και μάλιστα λύσεις που να μην ενοχλούν τους υπόλοιπους. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, πιθανόν να νιώθεις μια μικρή κούραση ή να θέλεις να αποφεύγεις την έντονη καθημερινότητα. Η διάθεση να ακούς μουσική και να χορεύεις μπορεί να σε παρασύρει αυτές τις ημέρες και να μη θέλεις να ασχολείσαι με τα υπόλοιπα, γιατί από αυτή σου τη δραστηριότητα παίρνεις μια ιδιαίτερη ενέργεια. Το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων θα το περάσεις με λίγα και αγαπημένα πρόσωπα αφού δεν θα είσαι σε φάση μεγάλου κοινωνικού ανοίγματος.

Σκορπιός:

Αλλάζεις παραστάσεις ή αλλάζεις στάση απέναντι στα πράγματα που σε πονάνε. Αυτό σε βοηθάει να αναπτύξεις άλλες άμυνες και άλλες προσλαμβάνουσες, οπότε με κάποιο τρόπο θα χαλαρώσεις και θα δεις τη ζωή μέσα από άλλες, πιο γαλήνιες προοπτικές και κυρίως χωρίς καβγάδες. Η διάρκεια ενός θυμού πιθανόν να μειωθεί στο ελάχιστο γιατί θα έχεις κατανόηση της θέσης του άλλου ατόμου. Το σπίτι σου θα γίνει πιο φιλικό και θα ανοίξεις πιο εύκολα τις πόρτες ακόμα και σε άτομα που δεν τα γνωρίζεις πάρα πολύ καλά, γιατί θα έχεις την καλή διάθεση να είσαι ο/ ή τέλειος/α οικοδεσπότης. Ένα ταξίδι που ήθελες να πας πριν λίγο καιρό και είχε ακυρωθεί τώρα θα γίνει με μεγαλύτερη ευκολία. Και για αυτό θα φροντίσουν ακόμα και άτομα της οικογενείας σου. Η παραμονή των Χριστουγέννων θα είναι για σένα πολύ ιδιαίτερη, αισθησιακή και γεμάτη συγκινήσεις.

 

Τοξότης:

Αναλαμβάνεις ευθύνες που πιθανόν να σου φαίνονται δύσκολες γιατί θα αφορούν την οργάνωση των οικονομικών είτε της οικογένειας είτε της δουλειάς σου, οπότε θα πρέπει να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Το καλό είναι ότι η διάθεση για ταξίδι δεν σου έχει φύγει καθόλου και θα προσπαθήσεις να βρεθείς «εκτός έδρας». Μπορεί επίσης να μετακινηθείς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα σε πολλά μέρη και θα επικοινωνήσεις με έναν ιδιαίτερο τρόπο, που όμως είναι μέσα στα πλαίσια του κοινωνικού χαρακτήρα σου και όλο αυτό σου κάνει ιδιαίτερα καλό. Η επαφή με τον Ιχθύ θα είναι πολύ πιο δυναμική από άλλες φορές και με δική σου πρωτοβουλία θα προσπαθήσεις να ξεδιαλύνεις το τοπίο μεταξύ σας. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, πιθανόν να νιώθεις την ανάγκη να δημιουργήσεις ένα χώρο που να χουζουρεύεις περισσότερο ή να αγναντεύεις τη θάλασσα και τη φύση. Γενικά θα είσαι σε καλή φάση γιατί θα περιστοιχίζεσαι από άτομα που σε κάνουν και περνάς καλά. Το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων μάλλον θα έχεις την διάθεση να απομονωθείς για να περάσεις καλά με ένα άτομο πολύ ιδιαίτερο για σένα.

Αιγόκερως:

Ο Ερμής που γυρνάει ανάδρομος από τις 19 του μηνός και μετά στο ζώδιό σου, με κάποιο τρόπο θα σε ξανακλείσει στο καβούκι σου και οι σκέψεις σου θα είναι πολύ προσωπικές. Το ότι μοιραζόσουν πράγματα που αφορούν τον εαυτό σου ήταν μια πολύ δυνατή επιθυμία η οποία πιθανόν να σταματήσει για λίγο. Αυτές τις ημέρες ίσως σε κυριαρχήσει μια γλυκιά μελαγχολία που θα σε σπρώξει να απολαμβάνεις περισσότερο διαβάζοντας ή ακούγοντας ρομαντική μουσική. Γενικά, θα είσαι πιο ευάλωτος/η στις συναισθηματικές σου ανάγκες και η νοσταλγία θα σε κατακλύσει. Βόλτες στη θάλασσα και στη φύση θα σου κάνουν πολύ καλό γιατί θα εκτονώσεις αυτήν την ενέργεια με πολύ θετικό τρόπο. Πάντως οι αλλαγές που είναι να συμβούν θα γίνουν είτε εσύ το θέλεις είτε όχι. Και αυτές οι αλλαγές σηματοδοτούν μέσα σου νέες αφετηρίες και στην επικοινωνία αλλά και στο πως βλέπεις τα πράγματα και τη ζωή σου από εδώ και πέρα. Το ρεβεγιόν θα είναι για σένα μια βραδιά έκπληξης αφού θα βρεθείς σε πολυσύχναστο μέρος, απολαμβάνοντας με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Υδροχόος:

Η Αφροδίτη που τρέχει στο ζώδιό σου δεν σε αφήνει με τίποτα να χάσεις το κουράγιο σου. Ό,τι και να σου συμβαίνει ακόμα και το πιο δύσκολο γεγονός, στην άκρη της καρδιάς σου κρατάς κάτι πολύ δυνατό. Η φωνή που σου μιλάει σε προτρέπει να μη χάσεις την αισιοδοξία αλλά και τη φιλική σου διάθεση απέναντι στη ζωή και στους ανθρώπους. Μια κρυφή επικοινωνία θα είναι για σένα πολύ σημαντική για να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι ακριβώς σχέση θέλεις με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να μην τρέφεις αρνητικές εικόνες και σκέψεις για άτομα που συνεργάζεσαι στη δουλειά, γιατί έτσι θα δημιουργήσεις αποστάσεις και αυτό στην ουσία δεν το θέλεις. Οικονομικά θα ανοίξει ένα κανάλι ευμάρειας ξαφνικά και απροσδόκητα κι έτσι θα έχεις μια άνεση, χωρίς να έχεις κοπιάσει ή μοχθήσει ιδιαίτερα αυτήν την εβδομάδα. Για το βράδυ της παραμονής θα διαλέξεις ένα μέρος που θα είσαι μαζί με πολύ κόσμο και με εύκολο τρόπο θα αναγνωρίσεις τα δικά σου θέλω και τα θέλω των άλλων. Η οικογένεια θα παίξει ρόλο σε αυτήν τη γιορτινή βραδιά.

Ιχθύες:

Από τις 19 του μηνός ξεκινάει μια πολύ καλή προοπτική για σένα, αφού ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σου και μέχρι και τις 27 Ιανουαρίου θα σε βομβαρδίζει με ενέσεις μπόλικης αδρεναλίνης αλλά και δημιουργικής φαντασίας. Τα προγνωστικά είναι πολύ θετικά, αρκεί να δεχτείς να συνεργαστείς με την καλή πλανητική επιρροή. Όλα θα σου φαίνονται πιο εύκολα και πιο κοντινά. Οι συζητήσεις για μια δουλειά που είχαν μείνει στη μέση θα επανέλθουν και ένας νέος γύρος επικοινωνίας θα ολοκληρώσει κάποιες επαγγελματικές σου κινήσεις. Μια σχέση που σε απασχολεί θα την βάλεις για λίγο στο περιθώριο γιατί δεν θα υπάρχει εύκολη πρόσβαση αυτή την περίοδο. Το Λιοντάρι σε ενδιαφέρει, αλλά κατά την γνώμη σου δεν είναι τα πράγματα έτοιμα να εμφανιστούν προς τα έξω, κι εσύ διστάζεις γιατί δεν έχεις τη βεβαιότητα ότι όντως είναι έτσι όπως τα σκέφτεσαι. Το βράδυ της Παραμονής θα το περάσεις πολύ ευχάριστα και δημιουργικά αφού θα βρεθείς να διασκεδάζεις ή να παίζεις ακόμα και τυχερά παιχνίδια με πολλούς καλούς φίλους και άτομα που αγαπάς.

zodi

 

Πηγή:astrology.gr

Comments

comments

x
Please "like" us