Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια! (09/01-15/01/17)

By  |  0 Comments

Κριός:

Διάφορα θέματα που αφορούν τα σχέδιά σας θα προσπαθήσετε να τα βάλετε σε μια σειρά προτεραιότητας. Στις 10 Ιανουαρίου ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό θα σας κάνει αρκετά αισιόδοξους και μαχητικούς, όμως θα πρέπει να μην βιάζεστε. Αισθηματικά θα ανανεώσετε την σχέση σας και οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια αντισυμβατικοί γνωριμία. Στις 11 Ιανουαρίου ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα έτσι θα επιδιώξετε λοιπόν να προωθήσετε τις φιλοδοξίες σας και θα έχετε τόλμη και αποφασιστικότητα. Στις 12 Ιανουαρίου με την Πανσέληνο στον Καρκίνο ακόμη ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω ενώ ο Ήλιος θα είναι σε τετράγωνο με τον Δία και η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην συμπεριφορά σας με τους συνεργάτες σας και με άτομα που σχετίζονται με τις προοπτικές των σχεδίων σας. Ακόμη θα πρέπει να φροντίσετε να ισορροπήσετε τις οικογενειακές σας σχέσεις. Αισθηματικά θα μπορείτε να έρθετε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας ή να βρεθείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ταύρος:

Κάποια ζητήματα που εκκρεμούν θα μπορούσατε τώρα να τα ρυθμίσετε. Στις 10 Ιανουαρίου ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό θα σας κάνει πολύ αποφασιστικούς και θα ασχοληθείτε με ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σας. Στις 11 Ιανουαρίου ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα έτσι θα αναμορφώσετε τα σχέδιά σας πάνω σε περισσότερο ρεαλιστικές βάσεις. Αισθηματικά θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και οι αδέσμευτοι θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε μια σημαντική γνωριμία με ένα άτομο από το ευρύτερο επαγγελματικό σας περιβάλλον . Στις 12 Ιανουαρίου με την Πανσέληνο στον Καρκίνο ακόμη ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω ενώ ο Ήλιος θα είναι σε τετράγωνο με τον Δία και η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα ασχοληθείτε με θέματα επαγγελματικά και την καριέρα σας, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε τυχόν αναβολές ή καθυστερήσεις. Οι αδέσμευτοι ίσως βρεθείτε με κάποιο άτομο από το παρελθόν ή που έχετε καιρό να βρεθείτε και θα ξεκινήσετε μια νέα σχέση.

Δίδυμοι:

Πρακτικές και γραφειοκρατικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν και θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις . Στις 10 Ιανουαρίου ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό θα σας δυσκολέψει στις συνεννοήσεις και στις συνεργασίες, φροντίστε να είστε ψύχραιμοι. Αποφύγετε οικονομικές συμφωνίες και αγοραπωλησίες. Στις 11 Ιανουαρίου ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και θα ασχοληθείτε με την αναζωπύρωση της ερωτικής σας σχέσης, ενώ οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να γνωρίσετε τον κεραυνοβόλο έρωτα. Στις 12 Ιανουαρίου με την Πανσέληνο στον Καρκίνο ακόμη ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω ενώ ο Ήλιος θα είναι σε τετράγωνο με τον Δία και η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Θα έχετε λοιπόν την ευκαιρία αν είστε ψύχραιμοι και ακολουθήσετε τις απόψεις έμπειρων και έμπιστων ατόμων, να επιλύσετε τα τυχόν νομικά και γραφειοκρατικά προβλήματα . Θα ασχοληθείτε επίσης με οικονομικά θέματα, αλλά και με τις υποχρεώσεις σας. Αισθηματικά θα είστε πολύ ρομαντικοί και ελκυστικοί.

Καρκίνος:

Κάποιες επιλογές που θέλετε να κάνετε κυρίως στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας προβληματίζουν. Στις 10 Ιανουαρίου ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό και θα νοιώθετε ότι πρέπει να λειτουργήσετε αποφασιστικά, ωστόσο μάλλον δεν θα βλέπετε καθαρά τα πράγματα. Ακόμη θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με αιχμηρά αντικείμενα, υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων. Στις 11 Ιανουαρίου ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα νοιώθετε κάπως ανακουφισμένοι από το άγχος της καθημερινότητας και θα θέλετε να κάνετε αλλαγές, ίσως έχετε την υποστήριξη ενός σημαντικού προσώπου. Στις 12 Ιανουαρίου με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, ακόμη με τον Ερμή να εισέρχεται στον Αιγόκερω ενώ ο Ήλιος θα είναι σε τετράγωνο με τον Δία και η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Θα πρέπει λοιπόν να είστε προσεκτικοί και διαλλακτικοί με τους συνεργάτες σας και τους ανωτέρους σας. Κάποια ζητήματα ίσως να μην εξελιχθούν όπως περιμένατε. Αισθηματικά προσέξτε τις σχέσεις σας και μην φτάνετε στα άκρα.

Λέων:

Μάλλον θα έχετε ανάγκη από ξεκούραση και ηρεμία για να δείτε καθαρά τα σχέδιά σας. Στις 10 Ιανουαρίου ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό θα σας κάνει να είστε αρκετά ισχυρογνώμονες και πιθανόν να συγκρουστείτε με άτομα του στενού σας κύκλου. Προσέξτε την υγεία σας. Στις 11 Ιανουαρίου ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σας κάνει περισσότερο αισιόδοξους και αποφασιστικούς, πιθανόν όμως να κάνετε βιαστικές κινήσεις και να μην έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στις 12 Ιανουαρίου με την Πανσέληνο στον Καρκίνο ακόμη ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω ενώ ο Ήλιος θα είναι σε τετράγωνο με τον Δία και η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Έτσι θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις σας σε όλα τα επίπεδα, ίσως να απογοητευθείτε από την στάση κάποιων συνεργατών σας. Ακόμη σε οικογενειακό επίπεδο μπορεί να υπάρξουν εντάσεις. Γενικά θα είστε απόμακροι και εσωστρεφείς. Δείτε τα πράγματα αντικειμενικά και ψύχραιμα και αποφύγετε καταστάσεις που τα περιπλέκουν.

Παρθένος:

Πολλά από τα σχέδιά σας θα τα αναθεωρήσετε και θα βάλετε προτεραιότητες. Στις 10 Ιανουαρίου ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό θα σας κάνει πολύ σκεπτικούς με τις συμπεριφορές κάποιων συνεργατών σας και ίσως φερθείτε απότομα. Ακόμη θα είστε αρκετά απαιτητικοί με τον σύντροφό σας. Στις 11 Ιανουαρίου ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και θα έχετε διάθεση ανεξαρτησίας και ελευθερίας, θα είστε πολύ δημιουργικοί και δεν θα υποχωρείτε απέναντι σε τίποτε. Στις 12 Ιανουαρίου με την Πανσέληνο στον Καρκίνο ακόμη ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω ενώ ο Ήλιος θα είναι σε τετράγωνο με τον Δία και η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Έτσι θα οργανώσετε τις επόμενες κινήσεις σας, θα είστε πολύ επινοητικοί και πρωτότυποι στις λύσεις που θα βρίσκεται. Οι επαγγελματικές σας υποθέσεις θα έχουν θετικές εξελίξεις και θα ρυθμίσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Αισθηματικά θα έχετε πολύ ρομαντική διάθεση με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε συνάντηση με ένα άτομο από το παρελθόν .

Ζυγός:

Η περίοδος αυτή θα είναι περισσότερο ανιχνευτική, αφού θα θέλετε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε διάφορα πράγματα που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον . Στις 10 Ιανουαρίου ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό θα υπάρξουν κάποιες εκπλήξεις που θα σας εντυπωσιάσουν και θα είστε αρκετά αποφασιστικοί, αλλά και αδιάλλακτοι, προσέξτε την περίπτωση ατυχημάτων, κυρίως με αιχμηρά αντικείμενα. Στις 11 Ιανουαρίου ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και θα θέλετε να προβάλλετε τα σχέδιά σας και τις ιδέες σας, προσέξτε όμως να μην συγκρουστείτε με τους συνεργάτες σας ή σημαντικά πρόσωπα . Ωστόσο θα έχετε επιτυχία σε νομικά ή γραφειοκρατικά θέματα. Στις 12 Ιανουαρίου με την Πανσέληνο στον Καρκίνο ακόμη ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω ενώ ο Ήλιος θα είναι σε τετράγωνο με τον Δία και η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Μπορεί να είστε κάπως επίμονοι σε κάποια θέματα και να δημιουργηθούν εντάσεις κυρίως με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Σκορπιός:

Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν και θα προσπαθήσετε να κάνετε διάφορες κινήσεις προκειμένου να βγείτε από αδιέξοδα. Στις 10 Ιανουαρίου ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό προσέξτε την συμπεριφορά σας με τους γύρω σας, αφού θα έχετε την τάση να μεταφέρετε τις ευθύνες στους άλλους και μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις . Στις 11 Ιανουαρίου ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και θα ασχοληθείτε με την αναμόρφωση παλαιότερων σχεδίων σας. Πιθανόν να συναντηθείτε με κάποιο άτομο από το παρελθόν και να σκεφτείτε την επανασύνδεση . Στις 12 Ιανουαρίου με την Πανσέληνο στον Καρκίνο ακόμη ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω ενώ ο Ήλιος θα είναι σε τετράγωνο με τον Δία και η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Θα είστε αρκετά δραστήριοι και αισιόδοξοι, μάλλον θα κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή μια νέα γνωριμία σημαντική στον επαγγελματικό σας χώρο που θα σας βοηθήσει στα σχέδιά σας. Προσέξτε όμως ιδιαίτερα τις οικονομικές συμφωνίες.

Τοξότης:

Μάλλον οι υποχρεώσεις σας κυρίως στον επαγγελματικό τομέα θα σας πιέζουν και θα πρέπει να τα βάλετε σε μια σειρά για να τα ρυθμίσετε. Στις 10 Ιανουαρίου ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό θα σας κάνει αρκετά δυναμικούς, όμως δεν θα έχετε ξεκάθαρη εικόνα κάποιων θεμάτων που θέλετε να προωθήσετε. Στις 11 Ιανουαρίου ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα έτσι θα είστε αισιόδοξοι και μαχητικοί, πιθανόν να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι που θα σας βοηθήσει στα σχέδιά σας. Στις 12 Ιανουαρίου με την Πανσέληνο στον Καρκίνο ακόμη ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω ενώ ο Ήλιος θα είναι σε τετράγωνο με τον Δία και η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Έτσι λοιπόν διάφορα οικονομικά θέματα θα σας προβληματίσουν και θα πρέπει να βρείτε λύσεις. Ωστόσο με σωστή διαχείριση θα μπορείτε να τα ξεπεράσετε. Ακόμη επαγγελματικά θα έχετε την δυνατότητα να οργανώσετε τις κινήσεις και να ξεπεράσετε διάφορες καθυστερήσεις και αναβολές. Αισθηματικά θα είστε πολύ ελκυστικοί και θα έχετε ισορροπία με τον σύντροφό σας.

Αιγόκερως:

Οι προσωπικές σας σχέσεις, αλλά και οι συνεργασίες σας θα σας απασχολήσουν το διάστημα αυτό. Στις 10 Ιανουαρίου ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό και θα έχετε διάθεση να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές, ωστόσο δεν θα είστε σε θέση να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις. Στις 11 Ιανουαρίου ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και θα βρεθείτε με φιλικά σας πρόσωπα ή και συνεργάτες σας από το παρελθόν, πιθανόν να συζητήσετε για κάποια νέα συνεργασία . Στις 12 Ιανουαρίου με την Πανσέληνο στον Καρκίνο ακόμη ο Ερμής να εισέρχεται στο ζώδιό σας, ενώ ο Ήλιος θα είναι σε τετράγωνο με τον Δία και η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας με κάποιους συνεργάτες σας. Ακόμη θα αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας και θα ανατρέξετε σε παλαιότερες λύσεις. Αισθηματικά προσέξτε την σχέση με τον σύντροφό σας και δείξτε μεγαλύτερη κατανόηση . Θα έχετε συναντήσεις με κάποιο άτομο από το παρελθόν και θα σκέφτεστε την επανασύνδεση .

Υδροχόος:

Η καριέρα σας και οι προοπτικές σας θα είναι τα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Στις 10 Ιανουαρίου ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό, έτσι αποφύγετε να είστε επίμονοι στις απόψεις σας και ακούστε την γνώμη των άλλων. Αισθηματικά θα μπορέσετε να αναζωπυρώσετε την ερωτική σας σχέση. Στις 11 Ιανουαρίου ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σας κάνει περισσότερο αισιόδοξους και θα έχετε νέες ιδέες. Ακόμη θα ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα και θα ρυθμίσετε τις εκκρεμότητές σας. Στις 12 Ιανουαρίου με την Πανσέληνο στον Καρκίνο, ακόμη ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω, ενώ ο Ήλιος θα είναι σε τετράγωνο με τον Δία και η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, έτσι θα θέλετε να ξεκαθαρίσετε θέματα που σχετίζονται με την προώθηση των σχεδίων σας. Θα είστε πολύ αποφασιστικοί και θα ξεκαθαρίσετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Κάποια ζητήματα οικογενειακά και αισθηματικά θα πρέπει να τα δείτε ψύχραιμα για να τα ισορροπήσετε.

Ιχθείς:

Μάλλον θα έχετε μια ονειρική ή νοσταλγική διάθεση και θα θέλετε να βρεθείτε με άτομα με τα οποία νοιώθατε πολύ όμορφα και ισορροπημένα. Στις 10 Ιανουαρίου ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό θα σας δώσει την ευκαιρία να προβάλλετε τα ζητήματα που σας πιέζουν και να ζητήσετε εξηγήσεις, τόσο από το στενό σας περιβάλλον, όσο και από συνεργάτες σας, ωστόσο θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι. Στις 11 Ιανουαρίου ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και θα προχωρήσετε ένα σχέδιό σας που είχατε από το παρελθόν . Στις 12 Ιανουαρίου με την Πανσέληνο στον Καρκίνο ακόμη ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω ενώ ο Ήλιος θα είναι σε τετράγωνο με τον Δία και η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, έτσι θα ασχοληθείτε κυρίως με θέματα των επαγγελματικών σας σχέσεων. Ίσως να τελειώσει μια συνεργασία σας και να ασχοληθείτε με κάτι τελείως διαφορετικό. Σε οικογενειακό επίπεδο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις απαιτήσεις σας. Αισθηματικά θα έχετε κάποια συνάντηση με άτομο από το παρελθόν.

 

 

Πηγή: oroskopos.tv

 

Comments

comments

x
Please "like" us