Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια! (16-22/01/17)

By  |  0 Comments

Κριός:

Είναι πλέον καιρός να δείτε πιο καθαρά αυτά που σας ενδιαφέρουν και να μην εξαρτάστε από την γνώμη των άλλων. Από τις 19 Ιανουαρίου ο Ήλιος θα διελαύνει στον Υδροχόο, έτσι θα αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και θα δείτε με διαφορετική ματιά το μέλλον σας και τα επιτεύγματά σας. Τώρα μπορείτε να προχωρήσετε σημαντικά ζητήματα, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά. Αισθηματικά θα ανανεώσετε την σχέση σας με τον σύντροφό σας και οι αδέσμευτοι θα μπορείτε να γοητεύσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Την ίδια μέρα κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο που θα επηρεάσει όλη την εβδομάδα, πιθανόν να υπάρξουν κάποιες αναβολές ή καθυστερήσεις που θα σας αιφνιδιάσουν. Στις 20 Ιανουαρίου η Αφροδίτη θα είναι σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, έτσι θα αναμορφώσετε την αισθηματική σας σχέση, θα είστε πολύ ρομαντικοί, αλλά και ελκυστικοί. Κάποια ζητήματα οικονομικά θα τα ρυθμίσετε και θα έχετε οφέλη, πιθανόν να κλείσετε και μια συμφέρουσα οικονομική συμφωνία .

Ταύρος:

Οι επαγγελματικές σας επιλογές έρχονται στο προσκήνιο και θα σκεφτείτε πολύ πώς πρέπει να συνεχίσετε. Από τις 19 Ιανουαρίου ο Ήλιος θα διελαύνει στον Υδροχόο, έτσι θα σας ενδιαφέρει η καριέρα σας και θα προσπαθήσετε να οργανώσετε τις κινήσεις σας, αλλά και να προβάλλετε τις δεξιότητές σας. Την ίδια μέρα κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο που θα επηρεάσει όλη την εβδομάδα, έτσι πιθανόν να νοιώθετε αμφιβολίες για κάποια επαγγελματικά σας σχέδια και να κάνετε λανθασμένες κινήσεις. Αισθηματικά θα είστε πολύ ευαίσθητοι και ίσως βγάλετε τις ανασφάλειές σας στον σύντροφό σας. Γενικά δείξτε αυτοσυγκράτηση και μην αφήνεστε στα συναισθήματά σας, λειτουργείστε λογικά. Στις 20 Ιανουαρίου η Αφροδίτη θα είναι σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, έτσι θα ασχοληθείτε με ένα οικονομικό ζήτημα και θα μπορέσετε να το ρυθμίσετε. Αισθηματικά θα μπορείτε να ισορροπήσετε την σχέση με τον σύντροφό σας και να βρεθείτε πολύ κοντά μεταξύ σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα προσελκύεται τις ματιές των άλλων.

Δίδυμοι:

Διάφορα πρακτικά ζητήματα θα μπορέσετε να τα επιλύσετε προκειμένου να διαμορφώσετε μια ενδιαφέρουσα καθημερινότητα . Από τις 19 Ιανουαρίου ο Ήλιος θα διελαύνει στον Υδροχόο και θα αισθάνεστε πολύ πιεσμένοι με κάθε ζήτημα ρουτίνας, έτσι λοιπόν θα φροντίσετε να ασχοληθείτε με τα δημιουργικά σας σχέδια, θα έχετε πνευματικές ανησυχίες και θα είστε πολύ κοινωνικοί. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μία νέα γνωριμία που θα σας συναρπάσει και το πιθανότερο είναι να προχωρήσετε σε σχέση. Την ίδια μέρα κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο που θα επηρεάσει όλη την εβδομάδα, πιθανόν αν έχετε κάποια διένεξη με άτομο από το στενό σας περιβάλλον . Φροντίστε γενικά να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και αποφύγετε τα ρίσκα, οικονομικά και επαγγελματικά. Στις 20 Ιανουαρίου η Αφροδίτη θα είναι σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα έρθετε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον . Ακόμη θα ισορροπήσετε τις φιλικές σας σχέσεις.

Καρκίνος:

Κάθε σχέση σας με τους γύρω σας θα μπορέσετε να την ισορροπήσετε και να περνάτε όμορφες στιγμές μαζί τους. Από τις 19 Ιανουαρίου ο Ήλιος θα διελαύνει στον Υδροχόο, έτσι θα ασχοληθείτε επισταμένως με θέματα συνεργασιών αλλά και με νέες προτάσεις που θα σας γίνουν και θα δείτε λεπτομερώς τι πρέπει να ακολουθήσετε. Σε επίπεδο οικονομικό θα σας γίνουν επίσης ενδιαφέρουσες προτάσεις. Αισθηματικά θα έρθετε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα είστε ελκυστικοί και ίσως να ξεκινήσετε μια νέα σχέση με άτομο από το ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον . Την ίδια μέρα κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο που θα επηρεάσει όλη την εβδομάδα, έτσι μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες αναβολές σε οικονομικά θέματα, δείξτε ψυχραιμία για να τα ξεπεράσετε. Στις 20 Ιανουαρίου η Αφροδίτη θα είναι σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα είστε λοιπόν πολύ τρυφεροί με τον σύντροφό σας και ίσως να σκεφτείτε να προχωρήσετε την σχέση σας σε ένα επόμενο στάδιο. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια ανέλπιστη γνωριμία.

Λέων:

Διάφορα θέματα της καθημερινότητάς σας θα τα ρυθμίσετε έτσι ώστε να περνάτε όμορφα. Από τις 19 Ιανουαρίου ο Ήλιος θα διελαύνει στον Υδροχόο και θα νοιώθετε την ανάγκη να προωθήσετε τις νέες ιδέες σας και τα σχέδιά σας. Θα είστε πολύ επινοητικοί και θα ασχοληθείτε έντονα με την επαγγελματική σας πορεία. Την ίδια μέρα κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο που θα επηρεάσει όλη την εβδομάδα, έτσι θα είστε αρκετά επίμονοι στην εργασία σας και θα προσπαθήστε να πετύχετε τους στόχους σας, ωστόσο ίσως να νοιώθετε κουρασμένοι ή εξαντλημένοι. Είναι άλλωστε μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε και με την υγεία σας. Στις 20 Ιανουαρίου η Αφροδίτη θα είναι σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και θα έρθετε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας και θα αναζωπυρώσετε την σχέση σας, πιθανόν μάλιστα να πάρετε αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον . Οι αδέσμευτοι θα γνωρίσετε πιθανόν τον κεραυνοβόλο έρωτα και θα υπάρχει ανταπόκριση, αλλά και επιθυμία για ένα νέο ξεκίνημα.

Παρθένος:

Με την δημιουργική σας φαντασία θα μπορέσετε να ξεπεράσετε κάθε ζήτημα που σας καθυστερούσε και θα οργανώσετε τα νέα σας σχέδια . Από τις 19 Ιανουαρίου ο Ήλιος θα διελαύνει στον Υδροχόο, θα είστε πολύ δραστήριοι και θα οργανώσετε τα επόμενά σας βήματα με επιτυχία . Θα έχετε επαγγελματικές ευκαιρίες και θα ασχοληθείτε με την καλύτερη απόκτηση γνώσεων πάνω στο αντικείμενό σας. Ακόμη θα τακτοποιήσετε υποθέσεις που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας ή κάποια εκκρεμή κληρονομικά ζητήματα. Την ίδια μέρα κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο που θα επηρεάσει όλη την εβδομάδα, πιθανόν να νοιώθετε ότι έχετε λάθος εντύπωση σχετικά με μια συνεργασία σας, ωστόσο θα ήταν καλό να δείτε τα πράγματα με ψυχραιμία . Στις 20 Ιανουαρίου η Αφροδίτη θα είναι σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα είστε λοιπόν πολύ τρυφεροί με τον σύντροφό σας και θα ανανεώσετε την σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε μια ευχάριστη έκπληξη που πιθανόν να δώσει αφορμή για ένα νέο ξεκίνημα.

Ζυγός:

Κάποιες παλιότερές σας ιδέες θα έρθουν πάλι στο προσκήνιο και θα μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε. Από τις 19 Ιανουαρίου ο Ήλιος θα διελαύνει στον Υδροχόο, έτσι θα μπορείτε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας και να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Η δημιουργικότητά σας θα είναι πολύ αυξημένη και θα μπορείτε να προχωρήσετε τα σημαντικά στον επαγγελματικό τομέα και να ξεπεράσετε τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί. Αισθηματικά θα υπάρξουν πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις, θα αναζωπυρώσετε την ερωτική σας σχέση με τον σύντροφό σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες. Την ίδια μέρα κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο που θα επηρεάσει όλη την εβδομάδα, ίσως να υπάρξει φόρτος εργασίας και να νοιώθετε εξαντλημένοι. Στις 20 Ιανουαρίου η Αφροδίτη θα είναι σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα έτσι θα ισορροπήσετε τα οικονομικά σας και θα βρείτε πιθανόν νέες πηγές εσόδων. Αισθηματικά θα υπάρξουν πολύ ευχάριστες εκπλήξεις.

Σκορπιός:

Κάποια οικογενειακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν, όμως θα μπορείτε να τα τακτοποιήσετε. Από τις 19 Ιανουαρίου ο Ήλιος θα διελαύνει στον Υδροχόο, έτσι θα ρυθμίσετε εκκρεμότητες που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας ή κάποιες κληρονομικές υποθέσεις. Αισθηματικά θα έρθετε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας και θα κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον . Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για φλερτ και γνωριμίες. Την ίδια μέρα κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο που θα επηρεάσει όλη την εβδομάδα, αποφύγετε λοιπόν να κάνετε συμφωνίες κυρίως σε οικονομικά θέματα, αλλά και ξεκινήματα νέων συνεργασιών. Φροντίστε την υγεία σας. Στις 20 Ιανουαρίου η Αφροδίτη θα είναι σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, και η αισθηματική σας ζωή θα σας απασχολήσει, θα θέλετε να βρείτε μια διέξοδο για να μπορέσετε να εκφράσετε τα αισθήματά σας, προσπαθήστε να προσεγγίσετε με ειλικρίνεια τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι ίσως να γνωρίσετε τον κεραυνοβόλο έρωτα.

Τοξότης:

Με την αυξημένη σας κοινωνικότητα θα μπορέσετε να κάνετε σημαντικές γνωριμίες που θα παίξουν ρόλο στην υποστήριξη της προώθησης των σχεδίων σας. Από τις 19 Ιανουαρίου ο Ήλιος θα διελαύνει στον Υδροχόο και θα είστε πραγματικά πολύ δημιουργική προβάλλοντας μια δυναμική και γοητευτική δημόσια εικόνα. Ακόμη θα μπορείτε να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες και γενικότερα να έχετε επιτυχία στα επαγγελματικά σας. Αισθηματικά θα είστε σε πολύ τρυφερή σχέση με τον σύντροφό σας και θα ανανεώσετε την σχέση σας. Οι αδέσμευτοι το διάστημα αυτό θα έχετε πολύ ενδιαφέρουσες και ευχάριστες εκπλήξεις. Την ίδια μέρα κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο που θα επηρεάσει όλη την εβδομάδα, πιθανόν να αμφιβάλετε για τις επαγγελματικές επιλογές, αλλά και για τα αισθήματα του συντρόφου σας, δείξτε ψυχραιμία . Στις 20 Ιανουαρίου η Αφροδίτη θα είναι σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα έτσι θα αναζωπυρώσετε την ερωτική σχέση με τον σύντροφό σας.

Αιγόκερως:

Τόσο θέματα της καθημερινότητάς σας, όσο και ζητήματα διευθετήσεων οικονομικών υποθέσεων θα σας απασχολήσουν και με την αποφασιστικότητά σας θα μπορείτε να τα ρυθμίσετε. Από τις 19 Ιανουαρίου ο Ήλιος θα διελαύνει στον Υδροχόο, έτσι θα είστε πολύ δημιουργικοί και θα έχετε την ευκαιρία να προβάλλετε τα ταλέντα σας και να έχετε θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας. Ακόμη ζητήματα οικονομικά θα τα χειριστείτε έξυπνα και θα ωφεληθείτε, άλλωστε θα μπορείτε να βρείτε και νέες πηγές εσόδων, ενώ θα έχετε και ευκαιρίες για ‘αύξηση των εσόδων σας. Την ίδια μέρα κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο που θα επηρεάσει όλη την εβδομάδα, έτσι μπορεί να αναβληθεί κάποια οικονομική σας υπόθεση και να καθυστερήσουν τα έσοδά σας. Στις 20 Ιανουαρίου η Αφροδίτη θα είναι σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, θα έρθετε λοιπόν πολύ κοντά με τον σύντροφό σας και θα ανανεώσετε την σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα είστε ελκυστικοί και θα κάνετε μια απρόσμενη γνωριμία.

Υδροχόος:

Το σύνολο της ζωής σας θα σας απασχολήσει και θα προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα, τόσο με τον εαυτό σας, όσο και με τους γύρω σας. Από τις 19 Ιανουαρίου ο Ήλιος θα διελαύνει στο ζώδιό σας, η ζωή σας φωτίζεται, όπως και η προσωπικότητά σας, θα είστε πολύ δημοφιλείς και δημιουργικοί, θα κάνετε πολλά σχέδια και θα μπορείτε να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Κάποιες εκκρεμότητες οικονομικές ή επαγγελματικές θα μπορέσετε να τις ξεπεράσετε. Αισθηματικά θα έρθετε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας και θα πάρετε αποφάσεις σχετικά με την πορεία της σχέσης σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την δυνατότητα να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες. Την ίδια μέρα κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο που θα επηρεάσει όλη την εβδομάδα, ίσως να αισθανθείτε κάπως κουρασμένοι και κάποια συναισθηματική έλλειψη. Στις 20 Ιανουαρίου η Αφροδίτη θα είναι σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα ανανεώσετε την σχέση με τον σύντροφό σας, ενώ οι αδέσμευτοι ίσως ξεκινήσετε κάτι καινούριο.

Ιχθείς:

Κάθε ζήτημα οικογενειακό, όπως και επαγγελματικών συνεργασιών θα το επανεξετάσετε και θα βρείτε λύσεις. Από τις 19 Ιανουαρίου ο Ήλιος θα διελαύνει στον Υδροχόο θα γίνεται λοιπόν περισσότερο διαισθητικοί και διορατικοί και θα μπορέσετε να επιλύσετε προσωπικές εκκρεμότητες, τόσο με τους γύρω σας, όσο και με τον ίδιο σας τον εαυτό. Οι αισθηματικές σας και φιλικές σας σχέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο, αφού έρχονται στο προσκήνιο, έτσι θα κάνετε ξεκαθαρίσματα αλλά και ανανεώσεις. Στον ερωτικό τομέα ειδικότερα θα μπορέσετε να προχωρήσετε την σχέση με τον σύντροφό σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας συναρπάσει. Την ίδια μέρα κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο που θα επηρεάσει όλη την εβδομάδα, ίσως νοιώσετε συναισθηματική ανασφάλεια, ωστόσο διατηρείστε την ψυχραιμία σας και όλα θα εξελιχθούν θετικά. Στις 20 Ιανουαρίου η Αφροδίτη θα είναι σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα πιθανόν να αποφασίσετε για ένα μεγάλο βήμα με τον σύντροφό σας.

 

 

Πηγή: oroskopos.tv

Comments

comments

x
Please "like" us