Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια! (06- 12/02/17)

By  |  0 Comments

Κριός:

Αυτό μπορεί να είναι ένα παράξενο διάστημα, με την Έκλειψη να κυριαρχεί στον φιλικό σας Λέοντα, μια εβδομάδα πίεσης και μπορεί να δημιουργήσει ισχυρή αντιπολίτευση προς τα συμφέροντά σας. Μπορεί να υπάρχει διακοπή ή αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των εργασιών σας. Μπορεί να μην είστε ικανοποιημένοι με την απάντηση σε κάποιο θέμα σας από την ανώτερη βαθμίδα ιεραρχίας στα επαγγελματικά σας. Όσοι είστε φοιτητές θα έχετε όμως κανονικά αποτελέσματα στις επιδόσεις σας. Οι νέοι άνθρωποι μπορεί να έχουν εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή τους. Μπορεί να λάβουν θετικά νέα σχετικά με την απασχόλησή τους, σε εργασιακά θέματα δηλαδή. Στις σχέσεις που έχουν ερωτική υφή μπορεί να υπάρχει αμφιταλάντευση κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Αυτός / αυτή που είναι στην ζωή σας δεν μπορεί να ενδιαφερθεί για τα ίδια πράγματα με εσάς και αυτό σας πληγώνει. Υπάρχει όμως καλή ροή ενέργειας με πατρικές φιγούρες και αρχές, ένα είδος οικογενειακής καταξίωσης. Τώρα μπορεί να επιτύχετε τους στόχους σας, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν έχετε μεγαλύτερα αδέλφια μπορεί να τα συναντήσετε μ ένα μακρύ ταξίδι προς το τέλος αυτής της εβδομάδας. Τα μικρότερα αδέλφια σας μπορεί να έχουν στενές σχέσεις με αμφίβολα άτομα που θα σας στεναχωρήσουν.

Ταύρος:

Η επερχόμενη Σεληνιακή Έκλειψη στις 10 Φλεβάρη σας κινητοποιεί θετικά. Αυτό μπορεί να είναι ένα ενθαρρυντικό διάστημα για εσάς. Μπορείτε να έχετε επαρκείς ευκαιρίες κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Η αναζήτηση για καλύτερη απασχόληση θα αποφέρει ικανοποιητικά αποτελέσματα. Η αποκατάσταση και η παραλαβή μιας μακράς εκκρεμούσας οφειλής μπορεί να φέρει χαρά και δικαίωση. Θα πρέπει να δώσετε απόλυτη προτεραιότητα σε θέματα υγείας, καθώς οι πλανήτες μπορεί να οδηγήσουν σε λοίμωξη του ουροποιητικού ή δυσκοιλιότητα. Όσοι είναι ε θα πάρουν σημαντικά αποτελέσματα για το μόχθο τους. Θα έχετε επιτυχία σε πρακτικές εφαρμογές. Το πλανητικό σκηνικό θα προσδιορίσει νέες δυνατότητες βιοπορισμού. Μπορείτε να έχετε εμπορικές προοπτικές κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Ο σύζυγος ή ο σύντροφός σας θα έχει απότομες αλλαγές στην καριέρα . Είναι πολύ πιθανόν να απορρίψετε νέες προσφορές εργασίας, λόγω του πακέτου αποδοχών. Προσέξτε, μπορεί να έχετε προβλήματα με τους επιχειρηματικούς εταίρους. Κάποιοι Ταύροι μπορεί να έχουν οικονομική πίεση, είναι εξαιρετικά δύσκολο διάστημα. Πάντως μπορεί να έχετε καλύτερες προοπτικές στον επιχειρηματικό κόσμο αμέσως την επόμενη εβδομάδα.

Δίδυμοι:

Την Έκλειψη όλοι την φοβούνται, αλλά αυτή η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα σηματοδοτεί καλές αλλαγές στην ζωή σας. Αυτό μπορεί να είναι ένα ευχάριστο και χρήσιμο διάστημα για εσάς, αν και θα προτιμήσετε την απόλαυση και όχι τις ευθύνες για αυτή την εβδομάδα. Υπάρχει η δυνατότητα να λάβετε μια μεγάλη περίοδο χωρίς υποχρεώσεις για διακοπές και αναψυχή. Θα πρέπει αυστηρά να μείνετε μακριά από την κερδοσκοπία. Οι νέες ερωτικές σχέσεις θα πρέπει να αναβληθούν. Μπορεί να υπάρχουν ψευδείς φήμες για την προσωπικότητά σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, αν ασχολείστε με τους ανωτέρους σας. Οι νεώτεροι από εσάς μπορεί να μην είναι σε θέση να επικεντρωθούν καλά στην δουλειά τους λόγω των νεανικών περισπασμών. Προσέξτε, μπορεί να υποφέρετε από διάφορες επιπλοκές της υγείας. Αν είστε έμποροι θα έχετε μέγιστα χρηματικά οφέλη, μπορεί να απολαύσετε μεγάλη επιτυχία στις επιχειρηματικές δραστηριότητες . Ωστόσο θα νιώσετε να έχετε απόλυτη πίεση σε θέματα καριέρας. Ένας στενός συγγενής μπορεί να σας εξαπατήσει. Είναι πιθανό ενδεχόμενο να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση . Επίσης μπορεί να αλλάξετε κατοικία

Καρκίνος:

Η Έκλειψη της Σελήνης πάντα σας αφορά, πόσο μάλλον που γίνεται στον 2ο γενικό σας Οίκο των αποκτημάτων και των μόνιμων σχέσεων και σας απαλλάσσει από περιττά βάρη. Αυτό μπορεί να είναι ένα σταθερό διάστημα για εσάς, αν και δεν μπορεί να υπάρξει επαρκής πρόοδος στην καριέρα σας και την προσωπική ζωή . Μπορεί να προτιμάτε να περνάτε τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Υπάρχει η δυνατότητα για την απόκτηση ενός νέου μεταφορικού οχήματος. Οι φοιτητές μπορεί να πάρουν την εισαγωγή τους σε ένα φημισμένο ίδρυμα. Οι Καρκίνοι γενικά έχουν αρκετές ευκαιρίες για να αποδείξουν τις ικανότητές τους. Πολλοί από εσάς μπορεί να έχουν επιτυχία σε χώρες του εξωτερικού. Ίσως να ξοδεύετε περισσότερα χρήματα για πολυτελή διαβίωση. Σίγουρα θα θέλετε να έχετε μια άνετη ζωή και θα κυνηγήσετε μια καριέρα. Μια στοχευμένη κίνηση μπορεί να είναι επιτυχής εντυπωσιάζοντας τους ανωτέρους σας. προς το μέσο της εβδομάδας μπορεί να έχετε απόλυτη πίεση για τα χρήματα. Μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε περισσότερα λεφτά από αυτά που υπολογίζετε, μιας και τώρα θα φανούν κάποια οικονομικά λάθη . Οι έμποροι καρκίνοι αλλά και τα αδέλφια σας θα έχουν οικονομική ευημερία μέσω των επιχειρήσεων. Μπορείτε να επωφεληθείτε από μικρότερα αδέλφια. Ίσως όμως να μην είστε σε θέση να αξιοποιήσετε τις αναδυόμενες ευκαιρίες για διάφορους λόγους.

Λέων:

Ακριβώς στο ζώδιό σας γίνεται στις 10 του μήνα αυτή η τόσο αναμενόμενη Σεληνιακή Έκλειψη που θα σας επιτρέψει να αλλάξετε τους κανόνες του παιχνιδιού και να αφήσετε πίσω σας λάθη του παρελθόντος. Αυτή μπορεί να είναι μια δυναμική εβδομάδα για εσάς. Μπορεί να υπάρχουν επαρκή κέρδη που θα φέρουν εμπιστοσύνη στη ζωή σας. Πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά την αλληλεπίδραση με τους συναδέλφους και τους ανωτέρους. Μπορεί να υπάρξει μια θετική έκβαση για τη συνέντευξή σας σε φημισμένους οργανισμούς. Επίσης θα είναι επιτυχής η απόπειρά σας στην παρουσίαση ενός προϊόντος ή στο να προωθήσετε τις ικανότητές σας. Όσοι από εσάς για καιρό προσπαθείτε να έχετε επαγγελματική επιτυχία μπορεί να έχουν αποδεκτά αποτελέσματα για τις επιδόσεις τους. Υπάρχει μεγάλη αστρολογική εύνοια και μπορεί να έχουν μεγάλη επιτυχία στις προσπάθειές τους οι Λέοντες. Θα υπάρξουν νέες επιχειρηματικές προτάσεις από φίλους. Ένας σύντροφός σας ή συγγενής σας μπορεί να έχει απρόβλεπτες αλλαγές στην καριέρα . Έχετε εύνοια αν είστε σε διευθυντικές θέσεις ή αν ασχολείστε με χρηματιστηριακά θέματα. Ο καιρός όμως αυτός δεν θα είναι ανέφελος, θα έχετε πολύ άγχος που ίσως βλάψει τις σχέσεις σας. Ωστόσο, μπορείτε να είστε αισιόδοξοι για μια αξιοπρεπή πρόοδο σε κάθε είδους επιχειρήσεις . Μπορεί να έχετε μια ερωτική σχέση με ένα άτομο από μια διαφορετική κοινωνική τάξη. Πολλοί Λέοντες μπορεί να πάρουν μια σημαντική προαγωγή που να σχετίζεται με την τριτοβάθμια εκπαίδευση

Παρθένος:

Πολύ καλή αυτή η εβδομάδα γενικά, με την Έκλειψη στον 12ο Οίκο σας να σηματοδοτεί μια πλήρη αλλαγή πλεύσης σε όλους τους τομείς της ζωής σας, και επαγγελματικά και ερωτικά. Αυτό το διάστημα μπορεί να είναι μια ευημερούσα εβδομάδα για σας και μπορεί να σας τονώσει την εμπορική κλίση του μυαλού σας. Μπορεί να είστε επιτυχείς στον εντοπισμό νέων πηγών εσόδων. Σίγουρα θα υπάρχει μια βελτίωση στη φήμη σας στη θέση εργασίας. Θα έχετε την καλή υποστήριξη και την εμπιστοσύνη από τους ανωτέρους. Αυτήν την περίοδο θα υπάρχουν περισσότερες σχέσεις με τους χρήσιμους ανθρώπους σχετικά με την καριέρα σας. Οι φοιτητές από το ζώδιο της Παρθένου θα έχουν άκρως αξιοπρεπή αποτελέσματα για τη σκληρή δουλειά τους. Προσέξτε όμως γενικά, μπορεί να έχετε προβλήματα από κάποιους μυστικούς εχθρούς. Μπορεί να προσπαθήσετε να αλλάξετε δουλειά λόγω κάποιων προβλημάτων συμπεριφοράς συναδέλφων σας. Πολλοί Παρθένοι θα έχουν προβλήματα με παλιούς και κακούς, δύστροπους και ύπουλους οφειλέτες. Το αποτέλεσμα μιας κακής οικονομικής διαχείρισης μπορεί να είναι να πάρετε τα νέα δάνεια για την εξόφληση των παλαιών. Πάντως είναι ισχυρό ενδεχόμενο, μετά από συνετή προσπάθεια, να έχετε τελικά καλύτερη οικονομική κατάσταση από ό, τι πριν. Δεν αποκλείεται να μετακομίσετε σε νέο σπίτι. Αλλά θα έχετε και απρόβλεπτα έξοδα, μπορεί να δαπανήσετε χρήματα για να διατηρήσετε το κύρος σας.

Ζυγός:

Μετά από πολύ καιρό που ταλαιπωρηθήκατε με πλήθος ανισορροπιών, επιτέλους και με την βοήθεια της Αφροδίτης αλλά και κάτω από την επίδραση της Σεληνιακής Έκλειψης στον φιλικό σας Λέοντα θα δείτε την ζωή σας να παίρνει νορμάλ ρυθμούς. Αυτή επιτέλους μπορεί να είναι μια κανονική εβδομάδα για εσάς. Μπορεί να υπάρχει μια μεγάλη σύγχυση για την οριστικοποίηση μιας κάποιας απόφασής σας βέβαια, κάτι που το συνηθίζετε, λόγω αμφιταλάντευσης στο μυαλό σας. Είναι καλύτερα να αναβάλετε σημαντικές αποφάσεις για αυτή την εβδομάδα. Μπορεί στην πραγματικότητα να προτιμάτε να επισκεφθείτε Πανάγια Προσκυνήματα ή τόπους γενικά πνευματικής δύναμης. Οι Ζυγοί δεν θα πρέπει να περιμένετε άμεσα να χτιστεί η Ρώμη σε μια μέρα, θα έχετε μικτά αποτελέσματα για τη σκληρή δουλειά σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα στην ολοκλήρωση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Χρειάζεστε πολλή ισορροπία για να εκπληρώσετε την επιθυμία σας για πρόοδο γενικά. Ωστόσο μπορείτε να έχετε σταθερότητα στην επιχειρηματική δραστηριότητα, ειδικά αν είναι δημιουργική και όχι απλά και μόνον εμπορική. Μπορεί να απολαμβάνετε περισσότερη ελευθερία στην όποια εργασία σας. Να έχετε τον νου σας γιατί μπορεί να διαπράξετε νέα λάθη ως αποτέλεσμα άσκοπης σύγχυσης και άγχους. Για να καταπολεμήσετε αυτήν την τάση θα πρέπει να επικεντρωθείτε ακόμα περισσότερο στις δραστηριότητές σας. έχετε εύνοια στην πολύ ειδική περίπτωση που είστε γυναίκα σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης, μπορεί να γεννήσετε ένα υγιέστατο παιδάκι στη μέση αυτής της εβδομάδας. Γενικά να μην κρατάτε μεγάλο καλάθι, όπως όλοι, ωστόσο να είστε έτοιμοι και για μια αναπάντεχη επιτυχία .

Σκορπιός:

Αυτό το διάστημα, χρωματισμένο από μια Έκλειψη στον Λέοντα και σε τετράγωνο με το ζώδιό σας θα έχει να σας δώσει σε ίσα μέρη χαρές και προκλήσεις . Αυτή μπορεί να είναι μια επίπονη εβδομάδα για εσάς. Μπορεί να απογοητεύεστε συχνά από τις άτακτες ενέργειες των μυστικών σας εχθρών. Ωστόσο, θα είναι νικηφόρα τελικά η επίδραση των άστρων στην ζωή σας επάνω στους άλλους. Θα πρέπει να ασκήσετε μεγάλη πειθαρχία αυτο-ελέγχου για να δρομολογήσετε την ενέργειά σας σε μια θετική κατεύθυνση . Μπορεί να έχετε κάποια νέα για μια κληρονομιά προς το τέλος αυτής της εβδομάδας. Οι Σκορπιοί γενικά χρειάζονται μεγάλη υπομονή στην κατανόηση διαφόρων θεμάτων αυτήν την στιγμή, αλλά θα έχουν λιγότερα εμπόδια στο δρόμο τους για την επιτυχία . Εκεί που θα αντιμετωπίσετε πολλές τριβές και αντιθέσεις είναι στον χώρο εργασίας. Πάντως μπορεί να λάβετε θετικές πληροφορίες για αύξηση των μισθών και των απολαβών σας. Ο Σκορπιός, μέσα από μεγάλες προκλήσεις αυτή την στιγμή θα έχει σταθερότητα στην καριέρα μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα έχετε μεγάλη επιτυχία, αν ασχολείστε με εργασία η οποία σχετίζεται με ξενοδοχείο ή με κάποιο εστιατόριο, έχει εύνοια για εσάς αυτό το είδος των επιχειρήσεων. Το μυαλό σας αλλά και η ερωτική σας ζωή μπορεί να ανυψώσει την διάθεσή σας σε νέα ύψη αυτή την εβδομάδα. Αν μείνετε σταθεροί στις επιδιώξεις σας μπορείτε να απολαύσετε κάθε επίπεδο της ζωής σας, ακόμα και την εργασία η οποία δεν θα είναι εύκολος τομέας γενικά.

Τοξότης:

Η διάθεση του Ήλιου από τον 3ο γενικό σας Οίκο, τον Υδροχόο, με το να σβήνει την Σελήνη μέσω Εκλείψεως στο Λέοντα τελικά δρα απελευθερωτικά και λυτρωτικά για την ζωή σας σε πολλά επίπεδα. Αυτή λοιπόν μπορεί να είναι μια κερδοφόρα εβδομάδα για εσάς. Οι περισσότερες από τις οικονομικές αποφάσεις σας θα αποδώσουν ένα ελπιδοφόρο αποτέλεσμα και οι περισσότερες από τις επιθυμίες σας θα εκπληρωθούν. Μπορείτε να αποκτήσετε νέα κινητή ή ακίνητη περιουσία και να έχετε επιτυχία μέσω των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Οι Τοξότες γενικά θα πάρουν σημαντικά αποτελέσματα στην απόδοσή τους. Τα παιδιά – Τοξότες ωστόσο, όσοι ζουν με την πατρική τους οικογένεια, μπορεί να έχουν συγκρούσεις με κάποιον από τους δύο γονείς . Προσοχή στις φθαρμένες σχέσεις, αν έχετε κάποια ερωτική σχέση που έχει κλείσει τον κύκλο της μπορεί να αποφασίσετε να πάτε μέχρι και για διαζύγιο . Αν όμως ο έρωτάς σας είναι σε καλές βάσεις και χωρίς πρόσφατες αναταράξεις θα έχετε μια πολύ θετική στάση σε όλη αυτή την εβδομάδα. Αυτή την εβδομάδα σας πιάνουν κάπως οι διαθέσεις σας για φλερτ, μπορεί να είναι παιχνιδιάρικο το διάστημα αυτό στην προσωπική σας ζωή. Να ξέρετε ότι θα έχετε νέες ευκαιρίες για εργασία ίσως σε μεγάλη απόσταση από την τωρινή σας βάση. Είναι επίσης πολύ πιθανό ενδεχόμενο να πάρετε μια σημαντική απόφαση σχετικά με την καριέρα σας μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας. Πολλοί από εσάς μπορεί να υποφέρουν από αίσθημα κατωτερότητας ή έλλειψη εμπιστοσύνης για να αντιμετωπίσετε τον κόσμο. Οι άλλοι γύρω σας δεν θα πρέπει να παραξενευτούν αν πάρετε μια καυτή απόφαση για μια παράξενη ένωση με μεγάλη διαφορά ηλικίας ή κοινωνικής θέσης. Αν έχετε έντονες φιλοδοξίες μην πείτε όχι σε μια πρόταση εκπαίδευσης για κανένα λόγο.

Αιγόκερως:

Αν και η Έκλειψη επηρεάζει κατά κύριο λόγο τον σταθερό σταυρό, μιας και φιλοξενείται στον Λέοντα, δεν παύει αυτή η εβδομάδα να σας δίνει κάποιες αναταράξεις στην προσωπική σας και την επαγγελματική σας ζωή . Αυτή μπορεί να είναι μια επίπονη εβδομάδα για εσάς. Προσέξτε την σχέση με ανωτέρους σας, μπορεί να έχουν πικρία εναντίον σας. Μπορεί να επικριθείτε για κάποιον λόγο παρά τις καλές σας προσπάθειες και την ευσυνειδησία σας. να έχετε μόνον όσες επαφές με ιεραρχικά ανώτερους δεν μπορείτε να αποφύγετε. Είναι ακόμα καλύτερα αν μπορείτε να σιωπή και να επικεντρωθείτε περισσότερο στις δραστηριότητές σας. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη να ελέγξετε την εργασία σας πριν από τη διαβίβαση σε ανώτερα κλιμάκια, γιατί κάθε λάθος σας θα σας το μετράνε για χίλια. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είστε πολύ πιο προσεκτικοί σχετικά με τη λειτουργία σας σε έναν χώρο εργασία και σε ό,τι έχει να κάνει με μια ενδεχόμενη παρουσίαση των κόπων σας. παρά το ότι θα ρίχνετε σκληρή δουλειά, κάποιους γύρω σας δεν θα τους ικανοποιεί τίποτα από αυτά που κάνετε. Προσέξτε γιατί μπορεί να έχετε επιπλοκές με την υγεία που σχετίζονται με το δέρμα και την πέψη. Ένας θαυμαστής μπορεί να είναι γοητευμένος και να φτάσει να αποκτήσει ένα φανταχτερό αυτοκίνητο για χάρη σας ή να κάνει κάτι έντονα εντυπωσιακό για να αποσπάσει την προσοχή σας. Αυτήν την στιγμή και εσείς μπορεί να επιδοθείτε περισσότερο στο θέμα των υλικών αποκτημάτων, θέλετε ανέσεις. Περιμένετε για καλές εξελίξεις λίγο αργότερα, γιατί σύντομα ο Αιγόκερως θα έχει μεγάλη επέκταση στην καριέρα ή την επιχείρησή του. Αυτή είναι μια κατάλληλη εβδομάδα για μια νέα θέση εργασίας ειδικά στον οικονομικό τομέα. Αν έχετε μόνιμη σχέση μπορεί να έχετε προβλήματα με τους φίλους ή τα πεθερικά. Αυτό που πρέπει να προσέξτε επίσης είναι το να έχετε ένα φως ανοιχτό στην κρεβατοκάμαρά σας όλη αυτήν την εβδομάδα, μπορεί από απροσεξία να έχετε μικροατυχήματα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Υδροχόος:

Η δυνατή Έκλειψη που πραγματώνει ο Ήλιος από το ζώδιό σας στην Σελήνη στον Λέοντα και τον 7 γενικό σας Οίκο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σας φοβίσει, αλλά ούτε και να την πάρετε αψήφιστα. Αυτή η περίοδος μπορεί να φαίνεται εξωτερικά σαν μια κανονική εβδομάδα για εσάς. Όμως η έλλειψη ενδιαφέροντος και κινήτρων μπορεί να οδηγήσει σε σπατάλη χρόνου. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να αναγνωρίσετε τη δύναμή σας και να προγραμματίσετε τις δραστηριότητές σας αναλόγως. Αν περιμένετε παιδάκι, ένας τοκετός θα φέρει την ευτυχία στη ζωή σας. Οι Υδροχόοι κάτω από την πλανητική επίδραση αυτής της περιόδου μπορούν να πάρουν τα ικανοποιητικά αποτελέσματα για τη σκληρή δουλειά τους. Πάντως πολλοί από εσάς θα έχουν ερωτικές σχέσεις με κάποιο αταίριαστο ή αμφίβολο πρόσωπο. Πρέπει να είστε πιο σοβαροί για τις μελλοντικές προοπτικές μιας σχέσης. Αν είστε σε μόνιμο δεσμό μπορεί να έχετε προβλήματα με τα μικρότερα αδέρφια και γενικά τους συγγενείς του συντρόφου σας. Ένας Υδροχόος αυτή την περίοδο μπορεί να χρειαστεί να δαπανήσει πολλά χρήματα για την οικογένεια . Πάντως θα έχετε φιλοσοφικές προοπτικές σε όλη αυτή την εβδομάδα. Μπορεί να λάβετε τις ευλογίες ιερών ανθρώπων, δασκάλων, αλλά και τις συμβουλές καταξιωμένων επιστημόνων. Σύντομα θα απολαύσετε μεγάλη επιτυχία στη ζωή. Πρέπει να κάνετε υπομονή από την άλλη πλευρά, μπορεί να αντιμετωπίσετε πιο ενοχλητικές καταστάσεις στη ζωή από αυτές που ελπίζετε και να καταρρακωθεί το ηθικό σας, ενώ στην ουσία όλα πηγαίνουν καλά. Μπορεί ερωτικά να είστε απογοητευμένοι με στον σύντροφό σας αλλά μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις .

Ιχθείς:

Η Έκλειψη συμβαίνει μεν στον σταθερό σταυρό ενώ εσείς είστε στον μεταβλητό, αλλά ως Ιχθείς σχετίζεστε με την Σελήνη που θα μειωθεί η δύναμή της. Μεγάλη προσοχή λοιπόν αυτήν την εβδομάδα σε θέματα γραφειοκρατίας αλλά και υγείας. Αυτή μπορεί να είναι άλλη μία ανησυχητική εβδομάδα για εσάς και μπορεί να φέρει ξαφνικά, αλλά και παράξενα προβλήματα . Το είδος της φύση σας που είναι ρευστό και ασταθές πολλές φορές θα φέρει περισσότερα προβλήματα. Μπορείτε να απολαύσετε την άνεση της σπιτικής όμως θαλπωρής και την αγάπη της οικογένειας. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με την επιχειρηματική συνεργασία μπορεί να γνωρίσουν ακραίες πιέσεις . Πολλοί από εσάς, ο καθένας στον τομέα του, μπορεί να αποτύχουν σε σημαντικές εξετάσεις . Το ότι δεν θα ξέρετε πώς να διαχειριστείτε το υπερβολικό άγχος μπορεί να είναι ο λόγος για τέτοιες αποτυχίες. Οι Ιχθείς να ξέρετε θα έχουν διάφορα προβλήματα υγείας σε όλη αυτή την εβδομάδα. Χρειάζεστε αυστηρή ιατρική καθοδήγηση για να αποφευχθεί η μεγάλη καταστροφή. Πάντως γενικά θα έχετε χρηματοπιστωτική σταθερότητα από αυτή την εβδομάδα και μετά. Υπάρχει μια μη φανερή εύνοια, μπορεί να έχετε μεγάλη επιτυχία σε θέσεις εργασίας στο εξωτερικό. Ένα ισχυρό ενδεχόμενο είναι ότι μπορεί να εξαντληθείτε με τις βαριές ευθύνες και τον φόρτο εργασίας.

 

 

Πηγή: oroskopos.tv

Comments

comments

x
Please "like" us