Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια! (13-19/12)

By  |  0 Comments

Κριός:

Οι σχέσεις με τον περίγυρό σας θα είναι πολύ σημαντικές και θα υπάρχει αλληλεπίδραση. Στις 14 Φεβρουαρίου έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο και θα είστε πολύ σοβαροί και υπεύθυνοι στις συνεργασίες σας και στον τρόπο προώθησης των σχεδίων σας. Στον αισθηματικό τομέα θα έρθετε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας και ίσως πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Οι αδέσμευτοι θα μπορείτε να κάνετε μια γνωριμία που θα σας συναρπάσει μέσα από τον κοινωνικό σας χώρο. Στις 16 Φεβρουαρίου με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Άρη θα υπάρχει ευκαιρία για βελτίωση των οικονομικών σας. Θα είστε αποφασιστικοί και δραστήριοι, έτσι θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε στην καριέρα σας. Αισθηματικά θα υπάρχει έντονο ερωτικό πάθος με το ταίρι σας και οι αδέσμευτοι θα είστε γοητευτικοί. Από τις 18 Φεβρουαρίου ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθείς και θα προβάλλετε ένα περισσότερο συμπαθητικό πρόσωπο προς τα έξω. Πιθανόν να υποστηρίξετε ένα φιλικό σας πρόσωπο που θα βρεθεί σε ανάγκη.

Ταύρος:

Η περίοδος αυτή θα είναι πολύ δημιουργική, έτσι στις 14 Φεβρουαρίου που έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, θα κάνετε ξεκαθαρίσματα και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της καριέρας σας. Ακόμη θα μπορείτε να προχωρήσετε σε κάποια θέματα οικογενειακά και να τα επιλύσετε. Στις 16 Φεβρουαρίου με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Άρη θα έχετε μια σημαντική γνωριμία που θα παίξει ρόλο στο επαγγελματικό σας μέλλον. Ακόμη αισθηματικά θα ισορροπήσετε την σχέση με τον σύντροφό σας και θα μπορέσετε να την ανανεώσετε και να βρεθείτε πολύ κοντά μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι ίσως κάνετε μια σημαντική νέα γνωριμία και ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Από τις 18 Φεβρουαρίου ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθείς και θα είστε περισσότερο συναισθηματικοί. Οι σχέσεις σας με τον περίγυρό σας θα είναι πολύ ουσιαστικές και θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε διάφορα προβλήματα . Ακόμη με το οικογενειακό σας περιβάλλον θα υπάρξει κατανόηση και ισορροπία .

Δίδυμοι:

Κάθε εκκρεμότητα που έχετε θα σας απασχολήσει σοβαρά και θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους να την τακτοποιήσετε. Στις 14 Φεβρουαρίου έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο και θα είστε πολύ δυναμικοί, θα πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας και θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή . Θα μπορέσετε επίσης να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις του παρελθόντος και να θέσετε τις βάσεις για κάτι νέο. Στις 16 Φεβρουαρίου με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Άρη, θα είστε πολύ κοινωνικοί και επικοινωνιακοί, έτσι θα κάνετε σημαντικές επαφές με άτομα του επαγγελματικού σας χώρου. Ακόμη πιθανόν να συμμετέχετε σε κάποια κοινωνική δράση και να κάνετε νέους φίλους. Αισθηματικά θα έρθετε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας και θα είστε πολύ τρυφεροί. Οι αδέσμευτοι ίσως γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας συναρπάσει και να ξεκινήσετε μια νέα σχέση μαζί του. Από τις 18 Φεβρουαρίου ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθείς και θα είστε πολύ εκφραστικοί και κοινωνικοί. Κάποια οικογενειακά θέματα θα τα ρυθμίσετε.

Καρκίνος:

Το διάστημα αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για την προσωπική σας εξέλιξη σχεδόν σε όλους τους τομείς. Στις 14 Φεβρουαρίου έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο θα υπάρξει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη που θα σχετίζεται με την καριέρα σας. Κάτι καινούριο βέβαια θα συμβεί και στην εξέλιξη της καριέρας σας και θα πρέπει να μην αφήσετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει. Αισθηματικά θα ανανεώσετε την ερωτική σας σχέση με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα είστε πολύ ελκυστικοί και θα δεχθείτε το φλερτ, ενός ατόμου από τον ευρύτερο κοινωνικό σας χώρο, ίσως μάλιστα να αποφασίσετε να δημιουργήσετε σχέση. Στις 16 Φεβρουαρίου με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Άρη θα μπορείτε να πείσετε τους γύρω σας και τους ανωτέρους σας με τις νέες ιδέες σας και απόψεις. Οικονομικά θα υπάρξει μια ευχάριστη είδηση, ωστόσο αποφύγετε τις σπατάλες. Από τις 18 Φεβρουαρίου ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθείς και θα νοιώθετε πολύ δημιουργικοί, ενώ με την αυξημένη σας διαίσθηση θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις .

Λέων:

Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες και τους ανωτέρους σας θα σας ενδιαφέρουν και θα παίξουν ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας σας και γενικά της επαγγελματικής σας πορείας. Στις 14 Φεβρουαρίου έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο και θα μπορείτε να προχωρήσετε κάποια ζητήματα που σας απασχολούν σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας. Ακόμη στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει κινητικότητα, όπως και στον κοινωνικό, νέες γνωριμίες και συζητήσεις για νέες συνεργασίες θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πορεία σας. Στις 16 Φεβρουαρίου με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Άρη τα πράγματα θα είναι πολύ ενδιαφέροντα, αφού θα υπάρξουν ευνοϊκές συνθήκες για αύξηση των εσόδων σας και προτάσεις για νέα επαγγελματικά εγχειρήματα. Αισθηματικά θα υπάρχει αρμονία με τον σύντροφό σας και θα νοιώθετε ασφάλεια μέσα στην σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα περάσετε ένα όμορφο διάστημα με νέες γνωριμίες και φλερτ. Από τις 18 Φεβρουαρίου ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθείς και θα ασχοληθείτε με την αισθηματική σας ζωή σοβαρά

Παρθένος:

Η οργάνωση του χρόνου σας θα σας βοηθήσει στην εξέλιξη των πραγμάτων που σας ενδιαφέρουν. Στις 14 Φεβρουαρίου έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο και θα είστε πολυάσχολοι και ενθουσιώδεις, θα κάνετε σημαντικές αλλαγές και θα προβάλλετε τις δεξιότητές σας. Ένα επαγγελματικό ζήτημα θα σας φέρει σε δίλλημα και θα πρέπει να αποφασίσετε, ωστόσο μην φοβάστε να πάρετε ρίσκα, τελικά θα πετύχετε τους στόχους σας. Μπορείτε επίσης να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας και να κάνετε νέα ξεκινήματα. Στις 16 Φεβρουαρίου με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Άρη, θα έχετε μια προσωπική επίτευξη που θα σας ενθουσιάσει. Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας θα είναι πολύ υποστηρικτικές και θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στην καριέρας σας, όπως και στην οικονομική σας κατάσταση. Από τις 18 Φεβρουαρίου ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθείς και θα είστε πολύ ευαίσθητοι και συναισθηματικοί με τις ερωτικές σας σχέσεις. Οι αδέσμευτοι θα ξεκαθαρίσετε κάποια σχέση του παρελθόντος.

Ζυγός:

Μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος ξεκινά και η δημιουργικότητά σας θα είναι αυξημένη, όπως και οι νέες ιδέες σας. Στις 14 Φεβρουαρίου έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, το οποίο θα σας ευνοεί, τόσο στο οικονομικό επίπεδο, όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις και δραστηριότητες . Θα υπάρχει η δυνατότητα να προβάλλετε τα ταλέντα σας και να έχετε πρόοδο της καριέρας σας. Ακόμη θα υπάρξουν σημαντικές προτάσεις για θέματα συνεργασιών. Στις 16 Φεβρουαρίου με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Άρη και η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι άμεση και θα μπορείτε να έχετε πολύ θετικά αποτελέσματα. Βέβαια και στον αισθηματικό τομέα θα αναζωπυρώσετε την ερωτική σχέση με τον σύντροφό σας και θα κάνετε σχέδια για το μέλλον . Οι αδέσμευτοι ίσως να γνωρίσετε τον κεραυνοβόλο έρωτα. Από τις 18 Φεβρουαρίου ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθείς και θα έχετε την δυνατότητα να ισορροπήσετε τις σχέσεις με τον περίγυρό σας. Αλλά και στον αισθηματικό τομέα θα είναι μια όμορφη περίοδος.

Σκορπιός:

Ήρθε η ώρα των οριστικών αποφάσεων, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, αλλά θα μπορείτε να κάνετε και κάποια οικογενειακά ξεκαθαρίσματα. Στις 14 Φεβρουαρίου έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο και θα μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας, τόσο σε θέματα επαγγελματικά, όσο και σε οικονομικά . Δείτε με σοβαρότητα μια πρόταση νέας συνεργασίας και θα έχετε προοπτικές . Ακόμη ένα ζήτημα της ακίνητης περιουσίας σας θα μπορείτε να το τακτοποιήσετε. Στις 16 Φεβρουαρίου με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Άρη θα έχετε νέες ιδέες και θα μπορείτε να τις προβάλλετε και να έχετε γενική αποδοχή. Ακόμη κάποιες πρακτικές εκκρεμότητες θα τις ρυθμίσετε. Αλλά και οι σχέσεις σας με τον στενό σας κύκλο ή με άτομα του ευρύτερου κοινωνικού σας περιβάλλοντος θα είναι ισορροπημένες και θα έχετε την ενίσχυση του περίγυρού σας. Από τις 18 Φεβρουαρίου ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθείς θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τις αισθηματικές σας σχέσεις και να έρθετε πολύ κοντά με το ταίρι σας.

Τοξότης:

Με την δημιουργικότητά σας στα ύψη και την επιθυμία σας να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, θα ξεπεράσετε τις αναστολές και θα προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Στις 14 Φεβρουαρίου έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο και θα είστε πολύ προσεκτικοί σε κάθε σας κίνηση χρησιμοποιώντας την προγενέστερη εμπειρία σας. Έτσι σε επαγγελματικό επίπεδο θα μπορείτε να κάνετε πρωτοπόρες κινήσεις και να έχετε επιτυχία και οικονομικά να βελτιώσετε την κατάστασή σας. Στις 16 Φεβρουαρίου με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Άρη θα είστε πολύ διαλλακτικοί και διπλωματικοί, μια νέα πρόταση συνεργασίας θα έχει ενδιαφέρον, όπως και μια ευκαιρία που θα σχετίζεται με την καριέρα σας. Θα είστε επίσης πολύ διερευνητικοί και θα προχωρήσετε θέματα που σας ενδιαφέρουν και σχετίζονται με τις δραστηριότητές σας. Από τις 18 Φεβρουαρίου ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθείς θα έρθετε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας και θα ανανεώσετε την σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα ζήσετε εκπλήξεις.

Αιγόκερως:

Διάφορες εκκρεμότητες πρακτικών ζητημάτων, αλλά και οικογενειακών σχέσεων, όπως και κληρονομικές υποθέσεις θα μπορέσετε να τις τακτοποιήσετε. Στις 14 Φεβρουαρίου έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο θα βλέπετε τα πράγματα πολύ ρεαλιστικά και θα χρησιμοποιήσετε την εμπειρία σας για να κάνετε τα επόμενα βήματά σας. Επαγγελματικά θα υπάρξουν πολύ θετικές εξελίξεις, όπως και στον οικονομικό τομέα. Κάποιο ζήτημα που προέκυψε με συνεργάτες σας θα μπορέσετε επίσης να το επιλύσετε. Στις 16 Φεβρουαρίου με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Άρη θα υπάρχουν πολύ θετικά οικονομικά αποτελέσματα σε κάποια παλιότερη δραστηριότητά σας. Θα είστε πολύ κοινωνικοί και θα έχετε την αποδοχή των συνεργατών σας και των ανωτέρων σας. Ακόμη θα μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Από τις 18 Φεβρουαρίου ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθείς θα μπορέσετε να φέρετε την αρμονία στην αισθηματική σας σχέση και να κάνετε σχέδια για το μέλλον με τον σύντροφό σας.

Υδροχόος:

Αυτή η περίοδος θα είναι πολύ δημιουργική, αλλά και αποφασιστική, θα κάνετε σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις, ενώ σε επίπεδο προσωπικό έρχονται αλλαγές που θα σας ενθουσιάσουν. Στις 14 Φεβρουαρίου έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο και θα είστε πολύ κοινωνικοί και επικοινωνιακοί, ενώ θα έχετε νέες ιδέες και αυξημένη εφευρετικότητα. Μια νέα συνεργασία που σας ενδιαφέρει θα ξεκινήσει και θα έχετε θετικά οικονομικά αποτελέσματα. Στις 16 Φεβρουαρίου με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Άρη, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και θα σχετίζονται κυρίως με την καριέρα σας, αλλά και με την προσωπική σας προβολή. Ακόμη θα έχετε διάφορες προτάσεις για συνεργασίες ή αλλαγές που θα αφορούν την επαγγελματική σας πορεία και την θέση σας. Από τις 18 Φεβρουαρίου ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθείς και αισθηματικά θα πάρετε αποφάσεις που θα έχουν σχέση με την συνέχειά της. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια συναρπαστική γνωριμία και θα ξεκινήσετε μια παθιασμένη ερωτική σχέση.

Ιχθείς:

Αυτό το διάστημα είναι κατάλληλο για να κάνετε μια ερευνητική προσέγγιση των σχεδίων σας και των πραγμάτων που θέλετε να προωθήσετε. Στις 14 Φεβρουαρίου έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο και η προηγούμενη εμπειρία σας, στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα θα παίξει ρόλο στις επιλογές σας. Μια νέα δραστηριότητα που σκέφτεστε ή συνεργασία, θα ήταν καλό να την μελετήσετε λεπτομερώς και αν μην διστάσετε να την προχωρήσετε. Οικονομικά θα έχετε ευκαιρίες βελτίωσης. Στις 16 Φεβρουαρίου με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Άρη θα υπάρξουν πολύ σημαντικές γνωριμίες, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο και θα παίξουν ρόλο στην πορεία σας στη συνέχεια. Βέβαια θα μπορείτε να προωθήσετε και την καριέρα σας με την υποστήριξη των ανωτέρων σας. Από τις 18 Φεβρουαρίου ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σας και πραγματικά θα μπορείτε να αναμορφώσετε τις ερωτικές σας σχέσεις. Με το ταίρι σας θα κάνετε σχέδια για το μέλλον, ενώ οι αδέσμευτοι ίσως να γνωρίσετε τον κεραυνοβόλο έρωτα.

Comments

comments

x
Please "like" us