Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια! (13-19/03/17)

By  |  0 Comments

Κριός:

Η επικοινωνία σας με τους άλλους το διάστημα αυτό θα είναι άμεση και θα είστε δημοφιλείς. Άλλωστε από τις 13 Μαρτίου ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σας και θα παραμείνει ως τις 31 Μαρτίου έτσι θα μπορείτε να διεκδικήσετε πράγματα που είχατε παραμελήσει και διστάζατε να προωθήσετε. Ευνοούνται επίσης τα νέα ξεκινήματα. Αισθηματικά θα ισορροπήσετε την σχέση σας με τον σύντροφό σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα μπορείτε να έρθετε σε επαφή με το άτομο που σας ενδιαφέρει και να το γοητεύσετε. Στις 17 Μαρτίου ο Ήλιος θα είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο και ίσως να νοιώθετε αδικημένοι από τον περίγυρό σας. Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τους συνεργάτες σας ή τους ανωτέρους σας. Στις 18 Μαρτίου θα βρίσκεται ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη, έτσι θα έχετε ευκαιρίες για την βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Πιθανόν να κάνετε ένα ταξίδι με θετικά αποτελέσματα. Αισθηματικά θα υπάρχει αρμονία με τον σύντροφό σας και οι αδέσμευτοι θα είστε πολύ ελκυστικοί.

Ταύρος:

Πολλά θέματα που μένουν σε εκκρεμότητα θα μπορείτε τώρα να τα βάλετε σε μία σειρά. Από τις 13 Μαρτίου ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό και θα παραμείνει ως τις 31 Μαρτίου, έτσι λοιπόν φροντίστε να ρυθμίσετε τις προσωπικές σας υποχρεώσεις. Ακόμη θα προκύψουν ανάγκες υποστήριξης ατόμων του στενού σας κύκλου και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τα βοηθήσετε. Επαγγελματικά θα υπάρχουν ευκαιρίες ανάδειξης των δεξιοτήτων σας και πολύ θετικές προοπτικές . Στις 17 Μαρτίου ο Ήλιος θα είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο, έτσι ίσως έχετε ένα έκτακτο οικονομικό πρόβλημα, φροντίστε να ελέγξετε τον προϋπολογισμό σας και διατηρείστε τις ισορροπίες σας. Στις 18 Μαρτίου θα βρίσκεται ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη και θα έρθετε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας. Η σχέση σας θα γίνει πολύ αρμονική και πιθανόν να αποφασίσετε να προχωρήσετε σε ένα επόμενο βήμα. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια συναρπαστική γνωριμία και θα ξεκινήσετε μια νέα σχέση που θα έχει μέλλον .

Δίδυμοι:

Ευχάριστες αλλαγές θα φέρει στην ζωή σας από τις 13 Μαρτίου ο Ερμής που εισέρχεται στον Κριό και θα παραμείνει ως τις 31 Μαρτίου. Η δημιουργικότητά σας θα είναι αυξημένη και θα μπορείτε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Ακόμη θα είστε πολύ κοινωνικοί και θα αποδέχονται οι άλλοι τις απόψεις σας. Επαγγελματικά θα υπάρχει πολύ θετικό κλίμα και θα μπορείτε να κάνετε και νέα ξεκινήματα. Στις 17 Μαρτίου ο Ήλιος θα είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο και θα υπάρχει φόρτος εργασίας. Ρυθμίστε τις υποχρεώσεις σας βάλτε προτεραιότητες, ώστε να μην έχετε προβλήματα . Στις 18 Μαρτίου θα βρίσκεται ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη έτσι θα έχετε μια πολύ καλή εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα και θα αυξήσετε τα έσοδά σας. Προσέξτε ωστόσο την τάση σας για σπατάλες για να μην βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Αισθηματικά θα είναι όλη αυτή η περίοδος πολύ όμορφη και θα ανανεώσετε την σχέση με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι μάλλον θα βρείτε το άλλο σας μισό.

Καρκίνος:

Η κοινωνικότητά σας θα είναι αυξημένη και θα έχετε πολύ καλή επικοινωνία με τους γύρω σας. Από τις 13 Μαρτίου ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό και θα παραμείνει ως τις 31 Μαρτίου, έτσι θα μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας και θα έχετε την υποστήριξη σημαντικών ατόμων. Ακόμη θα υπάρξουν ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα για να υλοποιήσετε ένα παλαιότερο φιλόδοξο σχέδιό σας. Κάποιες νέες γνωριμίες θα σας βοηθήσουν επίσης στην πορεία σας. Στις 17 Μαρτίου ο Ήλιος θα είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με την συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους και κυρίως με τους συνεργάτες και τους ανωτέρους σας. Πιθανόν να έχετε φόρτο εργασίας, ωστόσο θα μπορείτε να αντεπεξέλθετε. Στις 18 Μαρτίου θα βρίσκεται ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη και θα μπορέσετε να ανανεώσετε την σχέση με τον σύντροφό σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα μπορείτε να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και να το γοητεύσετε.

Λέων:

Η περίοδος αυτή θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αφού από τις 13 Μαρτίου ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό και θα παραμείνει ως τις 31 Μαρτίου. Έτσι θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε τα σχέδιά σας και να κάνετε νέα ξεκινήματα. Θα έχετε αυξημένη κοινωνικότητα και θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες στον επαγγελματικό σας χώρο. Πιθανόν να κάνετε ένα πολύ σημαντικό ταξίδι που θα φέρει θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας. Στις 17 Μαρτίου ο Ήλιος θα είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο, έτσι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις υποχρεώσεις σας και με τα οικονομικά σας. Αποφύγετε κυρίως νέες οικονομικές συμφωνίες και αγοραπωλησίες. Στις 18 Μαρτίου θα βρίσκεται ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη και θα είστε πολύ ευδιάθετοι, θα αναζωπυρώσετε την ερωτική σχέση με τον σύντροφό σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια σημαντική νέα γνωριμία που θα μπορεί να εξελιχθεί σε μακρόχρονη σχέση.

Παρθένος:

Η δημιουργικότητά σας θα είναι αυξημένη και θα έχετε νέες ιδέες. Από τις 13 Μαρτίου ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό και θα παραμείνει ως τις 31 Μαρτίου, έτσι θα μπορείτε να προχωρήσετε κάποια ζητήματα που καθυστερούσαν και να οργανώσετε την πορεία σας. Θα είστε κοινωνικοί και δημοφιλείς και θα μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα ένα σημαντικό σχέδιό σας. Βέβαια ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα και θα μπορείτε να έχετε επιτυχία . Στις 17 Μαρτίου ο Ήλιος θα είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο και ίσως προκύψουν κάποιες υποχρεώσεις από το παρελθόν, που θα πρέπει να τις ρυθμίσετε. Στις 18 Μαρτίου θα βρίσκεται ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη και θα έχετε μια θετική οικονομική εξέλιξη, φροντίστε ωστόσο να αποφύγετε τις σπατάλες. Ίσως να κάνετε ένα ταξίδι που θα σας ενδιαφέρει. Αισθηματικά θα είστε σε μια πολύ όμορφη κατάσταση με τον σύντροφό σας και θα έρθετε πολύ κοντά μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι ίσως να κάνετε μια γνωριμία που θα εξελιχθεί σε μακρόχρονη σχέση.

Ζυγός:

Η ευδιαθεσία σας και η αυξημένη σας κοινωνικότητα θα σας κάνουν πολύ δημοφιλείς. Από τις 13 Μαρτίου ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό και θα παραμείνει ως τις 31 Μαρτίου έτσι θα κάνετε σημαντικές επαγγελματικές γνωριμίες που θα σας υποστηρίξουν στην προώθηση των σχεδίων σας, αλλά και στην δυνατότητα να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Επίσης θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας. Στις 17 Μαρτίου ο Ήλιος θα είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο και δεν χρειάζεται να βιάζεστε, φερθείτε υπομονετικά σε κάποια ζητήματα καθυστερήσεων ή αναβολών και όλα θα μπορέσετε να τα τακτοποιήσετε. Στις 18 Μαρτίου θα βρίσκεται ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη και θα έχετε βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σας παρελθόν θα σας κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Αισθηματικά θα αναζωπυρώσετε την ερωτική σχέση με τον σύντροφό σας και θα έχετε διάθεση να κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον . Οι αδέσμευτοι ίσως να βρεθείτε με άτομο από το πρόσφατο παρελθόν.

Σκορπιός:

Μάλλον ένα έκτακτο ταξίδι θα σας ενθουσιάσει και θα έχετε πολύ θετικά αποτελέσματα. Από τις 13 Μαρτίου ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό και θα παραμείνει ως τις 31 Μαρτίου και θα είστε πολύ ευδιάθετοι και επικοινωνιακοί. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν θετικά βήματα για την προώθηση των σχεδίων σας, ενώ θα υπάρχει ισορροπία στις συνεργασίες σας. Ακόμη κάποια οικονομικά ζητήματα θα μπορείτε να τα ρυθμίσετε, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα έξοδά σας και τον προϋπολογισμό σας. Στις 17 Μαρτίου ο Ήλιος θα είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο και θα έχετε φόρτο υποχρεώσεων, προσέξτε επίσης την συμπεριφορά σας και μην γίνεστε απαιτητικοί με τους άλλους. Στις 18 Μαρτίου θα βρίσκεται ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη και θα μπορέσετε να ρυθμίσετε κάποιες υποθέσεις που σχετίζονται με το παρελθόν . Αισθηματικά θα είναι ευκαιρία να αναζωογονήσετε την σχέση σας με τον σύντροφό σας και να έρθετε κοντά μεταξύ σας.

Τοξότης:

Νέες προοπτικές ανοίγονται σε πολλά πεδία της ζωής σας. Από τις 13 Μαρτίου ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό και θα παραμείνει ως τις 31 Μαρτίου, έτσι θα έχετε αυξημένη δημιουργικότητα και νέες ιδέες που θα μπορείτε να προωθήσετε. Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας και τους ανωτέρους σας θα είναι υποστηρικτικές, ενώ θα μπορείτε να αναδείξετε τις δεξιότητές σας. Είναι μια περίοδος που αν την εκμεταλλευτείτε θα έχετε να κερδίσετε πολλά στην καριέρα σας και στον επαγγελματικό τομέα. Βέβαια και κοινωνικά θα υπάρχει γενική αποδοχή και θα κάνετε σημαντικές και χρήσιμες γνωριμίες. Στις 17 Μαρτίου ο Ήλιος θα είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο και θα υπάρχουν κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις που θα πρέπει να ασχοληθείτε, αλλά αντιμετωπίστε τις με ψυχραιμία . Στις 18 Μαρτίου θα βρίσκεται ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη θα έχετε βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Αισθηματικά θα έθετε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνετε νέες γνωριμίες.

Αιγόκερως:

Η κοινωνικότητά σας θα είναι αυξημένη και θα μπορείτε να κάνετε σημαντικές γνωριμίες. Από τις 13 Μαρτίου ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό και θα παραμείνει ως τις 31 Μαρτίου, έτσι θα είστε πολύ δημοφιλείς, θα έχετε την υποστήριξη του στενού σας κύκλου και θα μπορείτε να προχωρήσετε υποθέσεις που σας καθυστερούσαν. Επαγγελματικά θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, ίσως μάλιστα να κάνετε ένα σημαντικό ταξίδι και να έχετε θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας. Στις 17 Μαρτίου ο Ήλιος θα είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο και θα υπάρξουν κάποια ζητήματα από το παρελθόν που θα σας αναστατώσουν, ωστόσο αντιμετωπίστε τα με ψυχραιμία και θα τα ξεπεράσετε. Στις 18 Μαρτίου θα βρίσκεται ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη και θα υπάρξουν πολύ θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας. Κάποια συνάντηση με άτομο από το επαγγελματικό σας παρελθόν θα σας κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Αισθηματικά θα υπάρχει ισορροπία στην σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα μπορείτε να γοητεύσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Υδροχόος:

Οι αλλαγές που θα προκύψουν, τελικά θα είναι πολύ ευνοϊκές κυρίως στις συνεργασίες σας. Από τις 13 Μαρτίου ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό και θα παραμείνει ως τις 31 Μαρτίου θα είστε λοιπόν αρκετά δραστήριοι και επινοητικοί, θα μπορείτε να προωθήσετε τις ιδέες σας και θα υπάρχει γενική αποδοχή των σχεδίων σας. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τις καταστάσεις και οργανώστε τις κινήσεις σας, έτσι ώστε να έχετε επιτυχία . Κάποια θέματα οικογενειακά επίσης θα μπορείτε να τα ρυθμίσετε. Στις 17 Μαρτίου ο Ήλιος θα είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο, αποφύγετε λοιπόν εντάσεις και βιασύνες. Προσέξτε τα οικονομικά σας και αποφύγετε τις σπατάλες. Στις 18 Μαρτίου θα βρίσκεται ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη και θα έχετε την δυνατότητα να ανανεώσετε την ερωτική σχέση με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε διάφορες συναντήσεις όλο αυτό το διάστημα, με πρόσωπα από το πρόσφατο παρελθόν, ίσως όμως με κάποιο να καταλήξετε σε σχέση.

Ιχθύς:

Η ευδιαθεσία σας και η αυξημένη σας διαίσθηση θα σας καθοδηγήσουν στις κινήσεις που θα κάνετε στον επαγγελματικό και στον προσωπικό τομέα. Από τις 13 Μαρτίου ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό και θα παραμείνει ως τις 31 Μαρτίου έτσι θα είστε κοινωνικοί και σαφείς στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Είναι μια περίοδος που θα μπορούσατε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και να ισορροπήσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και με τους ανωτέρους σας. Στις 17 Μαρτίου ο Ήλιος θα είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο και θα έχετε αυξημένες υποχρεώσεις, δείξτε πειθαρχία και υπομονή και θα μπορέσετε να είστε συνεπείς. Στις 18 Μαρτίου θα βρίσκεται ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη έτσι θα υπάρξουν κάποιες θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας, όμως αποφύγετε τα περιττά έξοδα αφού η κατάστασή σας θα είναι οριακή. Αισθηματικά θα έρθετε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας και θα αποφασίσετε πιθανόν να κάνετε ένα επόμενο βήμα. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια γνωριμία που θα έχει μέλλον .

Comments

comments

x
Please "like" us