Ιδέες διακόσμησης για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

By  |  0 Comments

Η διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού είναι εξίσου ευχάριστη με αυτή του δέντρου! Πολλές φορές ωστόσο, στην προσπάθεια μας να μεταφέρουμε το γιορτινό κλίμα, υπερφορτώνουμε το τραπέζι μας με αποτέλεσμα να μη χωράει ούτε τα ορεκτικά μας! Εαν λοιπόν έχεις σκοπό να καλέσεις φίλους στο σπίτι και να τους εντυπωσιάσεις όχι μόνο με τη μαγειρική σου αλλά και με το στολισμό σου…το melbeing έχει τη λύση!

1. Βρες το χρώμα που θα επικρατήσει!

Το κόκκινο, το λευκό, το χρυσό ή ακόμη και το πράσινο θα δώσουν μια εξαιρετικά χριστουγεννιάτικη αίσθηση στο τραπέζι σου. Το μυστικό όμως, είναι να διαλέξεις 1 απο αυτά! Βρες το χρώμα που θα επικρατήσει και απόφυγε το να επικρατήσει…πανικός!

%cf%87%ce%bc%ce%b1%cf%832

2. Ο πρωταγωνιστής…πρέπει νε είναι ένας!

Στόλισε το κέντρο του τραπεζιού σου με ένα εντυπωσιακό κηροπήγιο, ένα μεγάλο κερί ή οποιοδήποτε άλλο χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό και μη το γεμίσεις απο άκρη σε άκρη.

xmas

3. Διάλεξε εντυπωσιακά μαχαιροπίρουνα!

Τα μαχαιροπίρουνα στο χρώμα του χρυσού είναι η καλύτερη λύση! Εαν ωστόσο, δεν έχεις τέτοιο σερβίτσιο μπορείς να αντικαταστήσεις τα παραδοσιακά χρυσά με ο,τι άλλο πιστευεις πως θα κάνει τη διαφορά!

%cf%87%ce%bc%ce%b1%cf%831

4. Μη γεμίσεις το τραπέζι με ποτήρια!

Ποτήρια νερού, ποτήρια κρασιού, ποτήρια αναψυκτικών, ποτήρια ποτών…και δεν υπάρχει χώρος ούτε για το κουβέρ! Φέτος λοιπόν, μην πέσεις στην παγίδα! Στήσε το τραπέζι σου χωρίς πολλά ποτήρια. Ενα ποτήρι για κρασί είναι αρκετό και μπορείς να συμπληρώσεις κάτι αργότερα , ανάλογα με τις ανάγκες των καλεσμένων σου.

%cf%87%ce%bc%ce%b1%cf%83

5. Χρησιμοποίησε βοηθητικό τραπεζάκι!

Τα μπουκάλια, τα ψωμιά και τα αναψυκτικά, είναι αυτά που συνήθως…κάνουν τη ζημιά! Χρησιμοποίησε ένα βοηθητικό τραπεζάκι και τοποθέτησε εκεί όσα δεν καταναλώνονται απο όλους. Ειλικρινά, αυτή η λύση θα σου φανεί χρήσιμη σε όλες τις περιστάσεις!

xmass

 

Comments

comments

x
Please "like" us