Κυριακή με τον σκύλο μου! Top 3 places για τις καλύτερες βόλτες στην πόλη!! 

By  |  0 Comments

Το σκύλο σου τον αγαπάς,είναι ο καλύτερος σου φίλος και γι’αυτό χρειάζεται την καλύτερη φροντίδα!

Ο χρόνος μαζί του είναι πολύτιμος και οι βόλτες του τον κάνουν πολύ ευτυχισμένο. Μιας λοιπόν και το Σαββατοκύριακο είναι η ευκαιρία του να χαρεί την παρέα σου,καλό είναι να μην απογοητεύσεις το σκύλο σου αλλά να επιλέξεις ένα μέρος που θα ευχαριστηθείς κι εσύ τη βόλτα του όσο εκείνος!

1. Βούλα,Βουλιαγμένη,Βάρκιζα,Σαρωνίδα

Οι τετράποδοι φίλοι μας λατρεύουν τη θάλασσα. Ακόμη όμως κι αν δεν βουτήξει στα καταγάλανα νερά των νοτίων προαστίων,θα ευχαριστηθεί σίγουρα μια μεγάλη βόλτα στην άμμο! Οποτεδήποτε,άρπαξε την ευκαιρία και κάνε το κυριακάτικο πρωινό σου ενδιαφέρον και παιχνιδιάρικο!

σκύλο βόλτα

2. Πάρνηθα.

Μια μονοήμερη εκδρομή με τον σκύλο σου στην καταπράσινη Πάρνηθα θα φτιάξει την διάθεση και των δυο σας. Οξυγόνο,καθαρός αέρας και άπειρος χώρος για τρέξιμο είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας!

σκύλο

3. Πάμε πάρκο!

Στις περισσότερες περιοχές της Αθήνας υπάρχουν πάρκα περιφραγμένα ειδικά για σκύλους όπου ο μικρός σου φίλος θα γνωρίσει κι ακούς φίλους! Ενημερώσου για το πλησιέστερο πάρκο της περιοχής και..τρέξε!!!

σκύλο βόλτα

Σε περίπτωση που ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν έχουν κάποιο κατοικίδιο,το melbeing σε συμβουλεύει να μη χάνεις το χρόνο σου και να επισκεφτείς άμεσα ένα καταφύγιο ή να υιοθετήσεις ένα από τα εκατοντάδες αδέσποτα που βρίσκονται στην πόλη μας..

Comments

comments

x
Please "like" us