Πες μου το ύψος και το βάρος σου, να σου πω ποσο καλο σεξ κάνεις!

By  |  0 Comments

Σύμφωνα με μια νέα ερευνα, το ποσο καλο σεξ κάνουν οι γυναίκες, εξαρτάται απο το ύψος και το βάρος τους! Κι ομως, οι ειδικοί μίλησαν και τα αποτελέσματα θα τα δεις παρακάτω..!

Ψηλή:

  

 Εαν ανήκεις στην κατηγορία των ψηλών γυναικων με τα υπέροχα μακριά πόδια…λυπάμαι, έχασες! Οσο σεξυ και θελκτική ειναι μια γυναικα με τον συγκεκριμένο σωματότυπο, τόσο δυσκολεύεται μαζί της ένας άντρας στο κρεβάτι! Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι ψηλές γυναικες ειναι δύσκολες να τις «κουμανταρεις» κι ετσι, το σεξ μαζί τους δεν θεωρείται κορυφαίο!

Κοντή:

  

Φτάσαμε στο άλλο άκρο το οποίο έφερε και αλλα αποτελέσματα! Οι κοντές γυναικες, σύμφωνα με τις τελευταίες ερευνες εχουν χαμηλό κέντρο βάρους και άρα ειναι εύκολο για εκείνες να ελιχθούν αλλα και για τους παρτενέρ να τις ελέγχουν! Οποτε, μην ανησυχείς για το ύψος σου και πέταξε αμέσως τα 12ποντα απο την παπουτσοθηκη σου! 

Αδύνατη:

  

Οι πολυ αδύνατοι άνθρωποι δεν ευχαριστιούνται το σεξ στον ίδιο βαθμό, ουτε το αναζητούν. Ωστοσο, οι πολυ αδύνατες γυναικες με μικρό στήθος, φαίνεται να λατρεύουν το σεξ και ειδικά τα προκαταρκτικά! 

Καμπυλωτή:

  

Οι καμπυλωτές γυναικες, και ειδικά εκείνες που εχουν μεσογειακό σωματότυπο, δηλαδή «αχλάδι» φαίνεται πως ειναι πιο ανοιχτές σε προκλήσεις και πειραματισμούς! Σύμφωνα με τις ερευνες, τείνουν να κάνουν πιο συχνά one night stand και απολαμβάνουν να δοκιμάζουν νέα πράγματα στο κρεβάτι! 

  
Αυτα λένε λοιπόν οι ειδικοί…και τα συμπεράσματα, δικά σας! 

Comments

comments

x
Please "like" us