Συνταγή για τέλειο γουακαμόλε!

By  |  0 Comments

Με απίστευτα βελούδινη υφή αυτό το γουακαμόλε είναι πραγματικά τέλειο! Θα το σερβίρετε με ψημένες πίτες τορτίγιας τις οποίες δε θα μπορείτε να σταματήσετε να βουτάτε σε αυτό το νόστιμο ντιπ.

Υλικά

2 ώριμα αβοκάντο
1 μικρό κρεμμύδι
χυμό από 1 ½ λάιμ
ξύσμα από 1 λάιμ
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι


Για το σερβίρισμα

6 ντοματίνια, κομμένα σε κυβάκια
4-5 κλωναράκια μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
χυμό από ½ λάιμ
πίτες ταρτίγιας ψημένες και κομμένες σε τρίγωνα
αλάτι, πιπέρι

Διαδικασία

Καθαρίζετε τα αβοκάντο από τη φλούδα και αφαιρείτε το κουκούτσι τους.

Κόβετε τα αβοκάντο σε κομμάτια, τα βάζετε στο μούλτι με το ελαιόλαδο και τα πολτοποιείτε.

Προσθέτετε το κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα, το χυμό και το ξύσμα από τα λάιμ, αλατίζετε και χτυπάτε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.

Σε ένα μπολ βάζετε τα ντοματίνια, τον μαϊντανό, το ελαιόλαδο, το χυμό λάιμ, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε. Σερβίρετε το γουακαμόλε σε μπολ με τη σαλάτα. Συνοδεύετε με μερικές ψημένες πίτες τορτίγιας κομμένες σε τρίγωνα

Comments

comments

x
Please "like" us