Χριστουγεννιάτικο δέντρο: 5 «θέματα» για να έχει χαρακτήρα!

By  |  0 Comments

Ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία εκείνων που με το πέρασμα των χρόνων έχουν μαζέψει εκατομμύρια στολίδια τα οποία επανατοποθετούν κάθε χρόνο με αποτέλεσμα να παραφορτώνουν το δέντρο τους και να χάνονται όλα μέσα στην πληροφορια; Κάθε χρόνο αγοράζεις κι απο κάτι και τελικά κάθε Δεκέμβριο ανοίγεις μια κούτα με υπερβολικά πολλά μικροπραγματάκια τα οποία δεν ταιριάζουν καθόλου μεταξύ τους αλλά είναι όσα έχουν μείνει άθικτα απο τις προηγούμενες γιορτές; Το melbeing σε καταλαβαίνει και έφτιαξε για εσένα μια λίστα απο λύσεις! Εφόσον τα θεματικά πάρτυ, γενέθλια, βαφτίσεις είναι γεγονός…γιατί να μην είναι και ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός; Επίλεξε το αγαπημένο σου θέμα, και ξεκίνα…

1.Φιόγκοι!

1 στολίδι σε πολλά μεγέθη αλλά σε ένα χρώμα! Βρες το αγαπημένο σου σχέδιο και εξάντλησε το! Φιόγκοι, αστέρια, cupcakes ή όποιο άλλο pattern ταιριάζει στο στυλ σου!

bow

2. Λουλούδια!

Τριαντάφυλλα, αλεξανδρινά κ.τ.λ. Γέμισε το δέντρο σου λουλούδια και πρόσθεσε μόνο μερικά φωτάκια!

flowers

3. Μονοχρωμία!

Απόφυγε τη βαβούρα! Στόλισε το δέντρο σου με στολίδια σε διάφορα σχέδια αλλά με μόνο ένα χρώμα! Το κόκκινο είναι η πρώτη επιλογή λόγω του γιορτινού κλίματος που μεταφέρει αλλά και το μπλέ θα δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας στο χώρο σου!

red

4. Χιόνια!

Λευκό και πάλι λευκό! Εαν έχεις χιονισμένο δέντρο, στόλισε το με μπάλες στο χρώμα του πάγου και μην ξεφύγεις απο την αρχική ιδέα! Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό!

white

5. Ξύλο!

Τα ξύλινα στολίδια είναι φρέσκα, νεανικά και μοντέρνα. Μην πέσεις στην παγίδα του στρας και φτιάξε ένα εναλλακτικό δέντρο γεμάτο

wooden

Comments

comments

x
Please "like" us