Κι όμως αυτά τα εσώρουχα σημαίνουν κακό σεξ! Μάθε γιατί!

By  |  0 Comments

Από τη Χαρά Βλαμάκη

Όταν οργανώνεις μια αξέχαστη βραδιά με το αγόρι σου, από τα πρώτα στη λίστα των απαραιτήτων, είναι ένα ζευγάρι σέξι εσώρουχα! Και σε ποιο χρώμα πάει αμέσως το μυαλό σου; Φυσικά στα μαύρα εσώρουχα, που θεωρούμε ότι αποπνέουν ένα μυστήριο και αρέσουν πολύ στους άντρες… Κι όμως! Πρόκειται για τη χειρότερη επιλογή, η οποία μπορεί να καταστρέψει τα σχέδια σου για μια νύχτα πάθους! Κι αυτό μας το εξηγεί καλά η αναλύτρια χρωμάτων Άντζελ Ομπράιαντ, η οποία υποστηρίζει ότι το χρώμα των εσωρούχων επιδρά έντονα στην ψυχολογία μας!

Η ειδικός επισημαίνει πως κάθε χρώμα των εσωρούχων μας, «περνάει» μέσα από το δέρμα μας σε όλο μας το σώμα, φτάνοντας στο μυαλό. Έτσι, είτε τα βλέπουν άλλοι είτε όχι, επηρεάζουν την αύρα μας! «Τα τσάκρα μας ξεκινούν από την περιοχή κάτω από το στομάχι μας, στο σημείο δηλαδή που φοράμε το εσώρουχό μας. Έτσι το χρώμα που θα επιλέξουμε συνδέεται άμεσα με την διάθεσή μας» λέει η Ομπράιαντ.

Η ειδικός συνεχίζει συμβουλεύοντάς μας να μη φοράμε μαύρα εσώρουχα, όταν είμαστε με το σύντροφό μας. «Το μαύρο από επιστημονικής πλευράς δεν είναι το πιο σέξι χρώμα για τα εσώρουχά σου, καθώς ακυρώνει όλη την ενέργεια που έχεις. Μπορεί να ταιριάζει σε όλες, να κολακεύει και να είναι μία safe επιλογή, αλλά δεν το συνιστώ» συμπληρώνει. Το χρώμα που δίνει πιο πολύ ενέργεια είναι το κόκκινο. Με το κόκκινο χρώμα θα έχεις σίγουρα καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις, απ’ ότι με οποιοδήποτε άλλο χρώμα!

Από την άλλη, αν έχεις συνέντευξη για δουλειά ή θέλεις να κάνεις έναν ποιοτικό ύπνο, προτίμησε το μπλε ή το απαλό ροζ, τα οποία εμπνέουν ηρεμία και χαλαρώνουν τον οργανισμό.

Όσον αφορά στο τι «εκπέμπει» το κάθε χρώμα του εσωρούχου σου στο σύντροφό σου, η Άντζελ επισημαίνει το εξής: «Το μαύρο δείχνει πως προσπαθείς να ελέγξεις τον άλλον, το γκρι πως δεν εμπλέκεσαι συναισθηματικά με κανέναν και το λευκό πως χρειάζεσαι χώρο». Γι’ αυτό την επόμενη φορά που σκοπεύετε να… συναντηθείτε, βάλε ένα πιο έντονο και χαρούμενο χρώμα, ώστε να εκπέμπεις περισσότερη ενέργεια και να αυξήσεις στο φουλ τη λίμπιντό του!

Comments

comments

x
Please "like" us