3 οδηγοί για άψογα μακιγιάζ απο το πρωί έως το βράδυ!

By  |  0 Comments

Το μακιγιάζ είναι κάτι που απασχολεί όλες τις γυναίκες! Είτε έχεις αψεγάδιαστη επιδερμίδα, είτε θέλεις να καλύψεις πιθανές ατέλειες, σίγουρα χρησιμοποιείς πολλά καλυντικά και ψάχνεις τον πιο ευκολο τρόπο για να κάνεις ευκολα και γρήγορα, σε καθημερινή βάση, το μακιγιάζ σου!

Στους παρακάτω οδηγούς θα δεις βήμα-βήμα πως ,με καλλυντικά οπου έχεις ήδη στο νεσεσέρ σου, μπορείς να κάνεις άψογο μακιγιάζ για όλες τις περιστάσεις!

1.Night out!

Το πιο θυληκό και διαχρονικό μακιγιάζ για νυχτερινές εξόδους , δεν είναι άλλο απο το κόκκινο κραγιόν στα χείλη και τονισμένο βλέμμα με αιλάνερ ή μαυρο μολύβι. Σε περίπτωση που το μολύβι σε βολευει περισσότερο, φρόντισε να είναι αρκετά υγρό και πολύ ξυσμένο ωστε η μύτη να δώσει το ανάλογο αποτέλεσμα. Μην φοβηθείς την κάτω γραμμή στο μάτι γιατί αυτή είναι που θα κάνει πραγματικά την διαφορά στην ένταση του μακιγιάζ.

makeup

 

2. Brunette beauty!

Ενα μακιγιάζ για όλες τις ώρες! Ισως το πιο σέξυ απο όλα και το μόνο που μπορείς να κάνεις απο το γραφείο μέχρι τη νυχτερινή σου έξοδο! Κολακευει ιδιαίτερα γυναίκες με καστανά μάτια αλλά ακόμη κι αν ανήκεις στην κατηγορία των τυχερών γαλανομάτηδων, μπορείς να αλλάξεις την παλέτα των χρωμάτων με μία σε αποχρώσεις μωβ! Για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα,τελοιποίησε το μακιγιάζ σου με ψευτικες βλεφαρίδες!

makeup1

3. Pretty natural!

Είναι γνωστό πως στους περισσότερους άντρες, αρέσουν οι γυναίκες που «δεν» βάφονται! Εγώ κι εσύ ξέρουμε πως αυτό το πράγμα…δεν υπάρχει! Ο πιο σώστός τρόπος λοιπόν για να φαινόμαστε άβαφες στα μάτια του αγαπημένου μας, στη δουλειά ή στο γυμναστήριο, είναι να τονίζουμε τα φρύδια μας! Το έντονο φρύδι θα κάνει τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα και θα δίνει την ένταση που έχουν τα βαμμένα. Συνδίασε το φυσικό μακιγιάζ σου με ένα λιπ γκλος και όλα…φυσικά…τέλεια!

makeup2

Comments

comments

x
Please "like" us