3 λόγοι για να υιοθετήσεις έναν αδέσποτο σκύλο!

By  |  0 Comments

Εάν θέλεις κατοικίδιο και ψάχνεις τον κατάλληλο σκύλο για εσενα, το πρώτο που πρεπει να σκεφτείς ειναι ενα αδέσποτο σκυλάκι που ψάχνει σπίτι.

Η Ελλαδα ειναι γεμάτη απο γάτες και σκύλους που ζουν στους δρόμους ενώ κανονικά θα έπρεπε να ανήκουν σε μια οικογένεια. Τα κατοικίδια ζώα προσφέρουν απλόχερα την αγάπη τους στα αφεντικά τους και το μονο που ζητούν ως αντάλλαγμα ειναι λίγη προσοχή.

Οι βιομηχανίες αγοραπωλησίας ζώων φαίνονται βαναυσα στα άτυχα ζωάκια γι’αυτο καλα θα κανεις να το σκεφτείς πολυ σοβαρά για να τις «στηρίξεις» οικονομικά.


1.Let a stray save you! 

Αυτο ειναι το μότο του melbeing για 10.000 διαφορετικούς λόγους! Δεν εισαι εσυ εκείνη που θα σώσει τον σκύλο αλλα θα σώσει και ο σκύλος εσενα! Ερευνες εχουν δείξει πως η παρέα ενος σκύλου βοηθά στην καταπολέμηση της κατάθλιψης!

2. Ο καλύτερος φίλος…των παιδιών!

Τα παιδια ειναι γεμάτα ενέργεια και όρεξη για παιχνίδι. Κάποια στιγμή ομως, οι γονείς κουράζονται και δεν μπορούν να ακολουθήσουν! Το ακούραστο κατοικίδιο σου ομως, δεν θα βαρεθεί ποτε να παίζει με τον καλύτερο στου φίλο!

3. Ο σκύλος σε κάνει πιο fit! 

Κι ομως, η αναγκαστική καθημερινή βόλτα του σκύλου σου θα αυξήσει τη σωματική σου δραστηριότητα και θα σε κάνει πιο γυμνασμένη και fit απο ποτε! Δεν ειναι ομως μονο αυτο! Ο σκύλος θα σε βγάλει απο το σπίτι και θα σου δώσει αφορμή για να κανεις πολλα πράγματα όπως περιπάτους στο βουνό, τρέξιμο στην άμμο, ακόμη και χειμερινή κολύμβηση!

Μην αργείς λοιπόν, υιοθέτησε ενα σκυλάκι για να ομόρφυνε ις εσυ τη ζωη του και εκείνο τη δίκη σου!

Comments

comments

x
Please "like" us