5 πράγματα που πρέπει να κάνεις για να σου πάει η μέρα τέλεια!

By  |  0 Comments

Το άγχος έχει δηλητηριάσει τον οργανισμό μας. Την κάθε μέρα που έρχεται την θεωρούμε δεδομένη και επαναλαμβάνουμε συνήθειες που δεν μας κάνουν καλό. Τι θα έλεγες αν τα άλλαζες όλα σε μία νύχτα και ξυπνούσες με τέλεια διάθεση και όρεξη για πραγματική ζωή;

Από τη Μαρκέλλα Σαράιχα

Έχεις το μαγικό ραβδί και μπορείς να κάνεις θαύματα αν το συνειδητοποιήσεις και το πιστέψεις βαθιά μέσα σου. Εγώ θα σου αποκαλύψω πέντε βασικά πράγματα-τα οποία τα κάνω καθημερινά-και η μέρα σου θα αλλάξει. Το φως θα μπει στη ζωή σου και οι δυσκολίες θα σου φαίνονται απλές δοκιμασίες από τις οποίες θα έχεις να μάθεις και να πάρεις κάτι.

  1. Βάλε το ξυπνητήρι σε μία ώρα που θα τη ρυθμίσεις καθημερινά να είναι η ίδια. Προτίμησε να είναι αρκετά πρωινή. Περίπου στις 9.
  2. Με το που ανοίξεις τα μάτια σου, χαμογέλασε και κάνε την προσευχή σου ευγνωμονώντας το Θεό που είσαι υγιής, εσύ και η οικογένειά σου.
  3. Σήκω από το κρεβάτι και μέχρι να πας στο μπάνιο να πλυθείς, κάνε μόνο θετικές δηλώσεις, ευγνωμονώντας πάλι το θείο δώρο που σου έχει δοθεί και το θεωρούσες δεδομένο.
  4. Ρίξε στο πρόσωπό σου πολύ νερό και αν μπορείς κι έχεις χρόνο ξεκίνα τη μέρα σου με ένα μπάνιο στη θάλασσα. Το θαλασσινό νερό και ο ήλιος θα σου δώσουν ενέργεια που μέχρι τώρα δεν είχες.
  5. Κάνε 15’ διαλογισμό, φέρνοντας φυσικά στο νου μόνο όμορφες εικόνες ή αναμνήσεις. Μπορείς επίσης να φανταστείς εικόνες και να τις δώσεις σάρκα και οστά.

Comments

comments

x
Please "like" us