Ανταύγειες. Το πιο δυναμικό come back της δεκαετίας!

By  |  0 Comments

Τα μαλλιά μας ειναι σημαντικό κομμάτι της εικόνας μας. Προσδιορίζουν τη διάθεση αλλα και την προσωπικότητα μας γι’αυτο πρεπει το χτένισμα και πρωτίστως,το χρώμα να μας εκφράζουν και να μας ικανοποιούν.

Οι ανταύγειες τα τελευταία χρόνια ήταν εκτός μόδας μέχρι που έκανε την εμφάνιση του το ombré. Οι προσπάθειες κομμωτών και γυναικών όμως να μοιάζει φυσικό το ombré δεν καρποφόρησαν κι ετσι επιστρέψαμε στην γνωστή αγαπημένη ανταύγεια με σημαντικές διάφορες όμως…


Πλέον,δεν κάνουμε ανταύγειες απο τη ρίζα ώστε το αποτέλεσμα να μοιάζει αφύσικο. Εάν δεν έχεις λευκά μαλλιά δεν χρειάζεται να «πειράζεις» τη ρίζα σου. Οι ανταύγειες που ξεκινούν απο λιγο πιο χαμηλά φαίνονται πιο φυσικές και πιο φωτεινές.


Δεν χρειάζεται να ειναι ξανθές. Σε κάθε βάση,δέρμα και πρόσωπο ταιριάζουν διαφορετικά χρώματα. Δεν ειναι υποχρεωτικό οι ανταύγειες σου να ειναι ξανθές γιατι μπορεί να κάνουν μεγάλη αντίθεση με το φυσικό σου ή να χλωμιάζουν την επιδερμίδα σου. Επιλεξε ενα χρώμα που θα σε φωτίζει και θα σε γλυκαίνει.


Οι ανταύγειες δεν καίνε το μαλλί! Πρόκειται για έναν μύθο που εχει δημιουργηθεί με τα χρόνια ότι οι ανταύγειες χαλούν την ποιότητα της τρίχας ενώ συμβαίνει το αντίθετο. Η βαφή σε όλη την επιφάνεια της κεφαλής κάνει πολυ μεγαλύτερη ζημιά στα μαλλιά σου.


Last but not least, με τις ανταύγειες γλιτώνεις το κομμωτήριο! Η επίσκεψη σου στον κομμωτή γινεται εξαμηνιαία γεγονός που σε απαλλάσσει απο κόπο και..έξοδα!!

Comments

comments

x
Please "like" us