Απίστευτο: Δες τι μπορεί να γίνει στο σεξ όταν φοράς μαύρα εσώρουχα!

By  |  0 Comments

Πολλές γυναίκες επιλέγουν να φορέσουν τα μαύρα εσώρουχά τους για μια βραδιά πάθους και έρωτα. Το μαύρο είναι ένα χρώμα που έχει συνδυαστεί με τα σέξι εσώρουχα κι είναι παντός καιρού. Τα νέα όμως είναι δυσάρεστα για όσες από εσάς φοράτε ολόμαυρα εσώρουχα σύμφωνα με την αναλύτρια χρωμάτων Άντζελ Ομπράιαντ .

«Τα τσάκρα μας ξεκινούν από την περιοχή κάτω από το στομάχι μας, στο σημείο δηλαδή που φοράμε το εσώρουχό μας. Έτσι το χρώμα που θα επιλέξουμε συνδέεται άμεσα με την διάθεσή μας» αναφέρει χαρακτηριστικά η Ομπράιαντ

Η ειδικός μας συμβουλεύει να μην φοράμε μαύρα εσώρουχα, όταν είμαστε με τον σύντροφό μας για τον εξής απλούστατο λόγο που αρχικά μπορεί να σε αφήσει άφωνο,

«Το μαύρο από επιστημονικής πλευράς δεν είναι το πιο σέξι χρώμα για τα εσώρουχά σου, καθώς ακυρώνει όλη την ενέργεια που έχεις. Μπορεί να ταιριάζει σε όλες, να κολακεύει και να είναι μία safe επιλογή, αλλά δεν το συνιστώ» συμπληρώνει.

Όσο για το ποιο χρώμα θεωρεί εκείνη το καταλληλότερο; Το κόκκινο! »Με το κόκκινο χρώμα θα έχεις σίγουρα καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις, απ΄ότι με οποιοδήποτε άλλο», προσθέτει.

Comments

comments

x
Please "like" us