Απίστευτο: Δες τι συμβαίνει στο σώμα σου αν δεν κάνεις σεξ!

By  |  0 Comments

Το σεξ είναι υγεία. Δεν είναι κάτι που το λέμε εμείς, αλλά το έχουν αποδείξει δεκάδες έρευνες. Τα οφέλη από την ερωτική επαφή όταν φυσικά λαμβάνονται μέτρα, είναι πολλά. Τι γίνεται όμως όταν απέχεις από την σεξουαλική δραστηριότητα για αρκετό καιρό;

Αν και κάποιοι άνθρωποι ευημερούν και είναι παραγωγικοί για μεγάλο μέρος της ζωής τους χωρίς να έχουν τακτική σεξουαλική επαφή, οι περισσότεροι είναι πιο επιρρεπείς σε ασθένειες που σχετίζονται με το άγχος και το στρες, λόγω της φυσιολογικής ανάγκης τους για σεξ. Όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται, είναι η πραγματικότητα.

Φυσικά δεν είναι απαραίτητο να πάρετε κιλά ή να δείτε την αρτηριακή σας πίεση να ανεβαίνει μόνο και μόνο επειδή δεν έχετε συχνή σεξουαλική ζωή, αλλά ουσιαστικά «στερείτε» από το σώμα σας τα οφέλη που δεν παίρνει από αυτό.

Όταν κάνετε τακτικά σεξ  διατηρείτε την λίμπιντό σας υψηλά και αυτό έχει ευεργετικές επιδράσεις τόσο στο σώμα, όσο και στην ψυχολογία σας. Γι’ αυτό λέμε πως όταν μία γυναίκα κανει σεξ, λάμπουν και τα μάτια της!

Comments

comments

x
Please "like" us