Αυτά είναι τα 4 απαραίτητα καλοκαιρινά αξεσουάρ

By  |  0 Comments

Η μόδα το καλοκαίρι θεωρείται από κάποιους »χίπικη». Τα boho φορέματα, τα καφτάνια και αξεσουάρ είναι πρώτα στις προτιμήσεις των γυναικών. Εσύ γνωρίζεις όμως ότι υπάρχουν 4 απαραίτητα καλοκαιρινά αξεσουάρ που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου; Αν όχι, εμείς θα σου τα παρουσιάσουμε παρακάτω.

Φουλάρια. Τα πολυχρωμα, μεταξωτά ή μη, φουλάρια είναι ο καλύτερος τρόπος  να φωτίσετε ένα καλοκαιρινό σύνολο.  Υπάρχουν παρά πολλοί τρόποι να τα φορέσετε, να τα δέσετε γύρω από το λαιμό σας ή στα μαλλιά ή να τα χρησιμοποιήσετε σαν ζώνες με ένα μονόχρωμα φόρεμα.

foularia

Καπέλα. Επιλέξτε ένα καπέλο, είτε από ψάθα, είτε κάποιο άλλο πιο εύπλαστο υλικό και διακοσμήστε το εσείς με κορδέλες και λουλούδια του  προσωπικού σας γούστου. Μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί ως το απόγευμα στην παραλία.

kapela

Πλατφόρμες. Το απόλυτο παπούτσι του καλοκαιριού καθώς μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα. Όποιο υλικό και να διαλέξετε, όποιο χρώμα και όποιο σχέδιο, φροντίστε να είναι σε ένα ύψος που δεν θα σας κουράσει μετά από 10 λεπτά περπάτημα και ο πάτος να είναι ιδανικά ανατομικός.

platformes

Γυαλιά ηλίου.Σε όποιο σχέδιο και να καταλήξετε, τα γυαλιά ηλίου έχουν τη μαγική ιδιότητα να σας δείχνουν τόσο στυλάτους, όσο δεν μπορεί να καταφέρει κανένα άλλο αξεσουάρ.

Comments

comments

x
Please "like" us