Αυτά είναι τα πιο ωραία μέρη για να κάνεις σεξ

By  |  0 Comments

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που οι άνθρωποι απελευθερώνονται, η φαντασία δεν έχει όρια και το σεξ  μπορεί να γίνει παντού! Ακόμη και το βράδυ δίπλα στη θάλασσα. Σε πρόσφατες διαδικτυακές έρευνες που έχουν γίνει οι ερωτηθέντες απάντησαν ποιο είναι το αγαπημένο τους μέρος για να κάνουν σεξ, και σας παραθέτουμε τα μέρη που μάλλον δε θα σε εντυπωσιάσουν.

Μόλις το 5% προτιμάει να κάνει σεξ στο γραφείο, ποσοστό που πριν μία πενταετία ήταν δεκαπλάσιο! Αυτό γεννά πολλά ερωτήματα. Το 20% απάντησε πως προτιμάει να κάνει σεξ στο ντους κάτω από το ζεστό νερό ακόμη κι αν θερμοκρασία έξω χτυπάει κόκκινο!
Τώρα όσον αφορά στο κλασικό σεξ στο αυτοκίνητο,, το 15% απάντησε ότι προτιμάει να κάνει σεξ εκεί, με το 55% να απαντάει ΝΑΙ στην ερώτηση, αν έχει κάνει σεξ στο αυτοκίνητο.

Όσο για το ποια ημέρα είναι ιδανική για σεξ, δε δείχνουμε ιδιαίτερη προτίμηση, όπως και για την ώρα. Μάλιστα, σε αντίθεση με ότι ίσως φανταζόμασταν, μόνο το 14% δηλώνει ως αγαπημένη sex-day το Σάββατο. Προφανώς γιατί οι περισσότεροι από εμάς βγαίνουμε έξω και διασκεδάζουμε.

Comments

comments

x
Please "like" us