Αυτά τα είδη γυμναστικής θα σε αδυνατίσουν

By  |  0 Comments

Η γυμναστική σου χαρίζει υγεία και ευεξία. Αρκεί φυσικά να μη γίνεται με το ζόρι. Στην εποχή μας υπάρχουν πολλά είδη γυμναστικής που εξυπηρετούν το καθένα από αυτά διαφορετικό σκοπό. Εμείς σήμερα θα σας παρουσιάσουμε εκείνα τα είδη τα οποία σας βοηθούν να χάνετε κιλά. Μιας που είναι καλοκαίρι καλό είναι να αρχίσετε να ασκήστε αν θέλετε να φτιάξτε την σιλουέτα σας και να απαλλαχτείτε από το περιττό βάρος.

  • Κάνε ποδηλατάδα! Μια ώρα ποδήλατο στη μέγιστη ένταση θα βοηθήσει μια γυναίκα μέσου βάρους (που είναι γύρω στα 60 κιλά) να κάψει περίπου 850 θερμίδες και οι αριθμοί είναι ακόμη μεγαλύτεροι για τους άντρες (γύρω στις 950!).

podilato

  • Κολύμπι. Μιας που ο καιρός είναι πολύ καλός είναι ευκαιρία να συνδυάσεις τη θάλασσα με τη γυμναστική. Με περίπου 840 θερμίδες την ώρα για τους άντρες και 720 για τις γυναίκες, το κολύμπι κερδίζει επάξια τη δεύτερη θέση στη λίστα με τις ασκήσεις που καίνε περισσότερο λίπος.

koli

  • Σκοινάκι. Θυμάσαι που το έκανες όταν ήσουν παιδί; Τώρα είναι ευκαιρία να το ξαναρχίσεις. Μια ώρα από αυτή τη δραστηριότητα μπορεί να βοηθήσει έναν άντρα να κάψει έως και 850 θερμίδες ενώ οι γυναίκες μπορούν να ελπίζουν να κάψουν έως και 750.

skoinaki

  • Αεροβική. Θα πρέπει φυσικά να κάνεις προηγουμένως τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Μια μέση γυναίκα μπορεί να κάψει έως 680 θερμίδες την ώρααν είναι αποφασισμένη να κάνει σωστά τις ασκήσεις και ας μην ξεχνάμε τα άλλα οφέλη της, όπως πόδια χωρίς κυτταρίτιδα, σφιχτά σέξι οπίσθια και θανατηφόροι κοιλιακοί!

Comments

comments

x
Please "like" us