Αυτές είναι οι στιγμές της ημέρας που το σεξ είναι τέλειο

By  |  0 Comments

Υπάρχουν κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα ή γενικά στην καθημερινότητά μας που το σεξ μπορούμε να το απολαύσουμε στο 100%. Σίγουρα κάποιες φορές γίνεται αυθόρμητα χωρίς προγραμματισμό και το αποτέλεσμα μας βρίσκει στο κρεβάτι μη μπορώντας να κουνηθούμε από την ευχαρίστηση. Ωστόσο σύμφωνα με νέες έρευνες υπάρχουν συγκεκριμένες στιγμές που το σεξ είναι τέλειο.

  • Το πρωινό σεξ. Μην προλάβεις να γκρινιάξεις μάθε ότι όχι μόνο η τεστοστερόνη και η ενέργεια σου βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, αλλά αύξηση της οξυτοκίνης θα κρατήσει εσένα και τον σύντροφο σου περισσότερο δεμένους μέσα στη μέρα, ενώ παράλληλα οι ενδορφίνη θα βελτιώσει τη διάθεση σου.
  • Την 14η μέρα του κύκλου σου! Μία πρόσφατη μελέτη έδειξε πως περίπου δύο εβδομάδες μέσα στον κύκλο σου, η κλειτορίδα σου μεγαλώνει κατά 20% και υγραίνεται ευκολότερα. Δηλαδή, ο οργασμός σου ίσως γίνει μία εύκολη υπόθεση τη συγκεκριμένη μέρα.
  • Μετά το γυμναστήριο ή τη γυμναστική που θα κάνεις στο σπίτι. Παρατήρησε τον εαυτό σου μετά από άσκηση και θα δεις ότι υπάρχει μία εσωτερική λάμψη.

Comments

comments

x
Please "like" us