Αυτή είναι η άσκηση που προτείνουν οι ειδικοί για να φύγει το κοιλιακό λίπος! (video)

By  |  0 Comments

Το κοιλιακό λίπος είναι κάτι που το έχουν και οι άντρες και οι γυναίκες. Είναι βέβαια πιο δύσκολο μία γυναίκα να το καταπολεμήσει και να το εξαφανίσει λόγω και των ορμονών της. οι ειδικοί αυτό που συμβουλεύουν και προτείνουν είναι μία ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή με φρούτα και λαχανικά και καθημερινή άσκηση. Μπορεί ο χρόνος να είναι περιορισμένος αλλά αυτό να ξέρετε ότι δεν το κάνετε για την εμφάνισή σας, αλλά και για την υγεία σας καθώς το κοιλιακό λίπος μπορεί αργότερα να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

Εμείς λοιπόν σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μία άσκηση που είναι καλό να κάνετε χρησιμοποιώντας μία μπάλα ισορροπίας. Ξέχνα, λοιπόν, τα παραδοσιακά ροκανίσματα και πιάσε μία μπάλα ισορροπίας. Έτσι, θα έχεις ακόμα περισσότερα οφέλη μιας και η ενσωμάτωση τεχνικών ισορροπίας στην άσκηση σου θα σε βοηθήσουν να σφίξεις ακόμα περισσότερο. Δες το παρακάτω βίντεο.

Προσοχή: Μην κάνεις την παραπάνω άσκηση αν είσαι εντελώς αγύμναστη ή αν παρακολουθείς ήδη κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής. Συμβουλέψου τον προπονητή σου. Επίσης σε καμία περίπτωση μην την κάνεις αν έχεις προβλήματα μέσης.

Comments

comments

x
Please "like" us