Αυτοί είναι οι τύποι ανδρών που σίγουρα δεν θέλεις να παντρευτείς

By  |  0 Comments

Βγαίνεις έξω το βράδυ με τις φίλες σου και ξαφνικά τα μάτια σου κολλάνε σε έναν τύπο που πίνει ήσυχα το ποτό του και σου ρίχνει κλεφτιές ματιές. Σιγά σιγά αρχίζει κι έρχεται κοντά σου και σε φλερτάρει διακριτικά. Εσύ είσαι σε φάση που δε θέλεις να κάνεις one night stand αλλά σχέση και μάλιστα σοβαρή. Αυτό φυσικά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ωστόσο υπάρχουν τρεις τύποι άνδρα που όχι για γάμο δεν είναι , αλλά ούτε για μία νύχτα!

Από τη Μαρκέλλα Σαράιχα

Ο τσιγκούνης

Τσιγκούνης στα λεφτά, τσιγκούνης στα αισθήματα. Μείνε μακριά από τους καρμίρηδες. Ευτυχώς τους καταλαβαίνεις αμέσως, μιας και τα χρήματα τους έχουν γίνει εμμονή. Συνήθως είναι πολύ πλούσιοι και οι συζητήσεις τους περιστρέφονται γύρω από αυτό το θέμα.

Ο μαμάκιας

Όλοι αγαπάμε τον άνθρωπο που μας έφερε στη ζωή, αλλά μέχρι ενός ορισμένου σημείου. Ο άνδρας-μαμάκιας, παίρνει εντολές μόνο από τη μαμά του, η οποία συνήθως δεν συμπαθεί και τη μέλλουσα νύφη της. Ο γιος της αξίζει πολλά, σύμφωνα  με αυτήν και καμία δεν πληροί τις προδιαγραφές. Μαμά και γιος είναι κόμμα, κι εσύ το μόνο που κάνεις είναι να εκτελείς τις διαταγές τους!

Ο κλαψιάρης

Το πρόβλημα με τους κλαψιάρηδες άντρες, είναι ότι δεν μπορούν να απολαύσουν τις μικρές χαρές της ζωής. Θα βρουν πάντα ένα μελανό σημείο, με αποτέλεσμα να χαλάσουν τη διάθεση των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω τους. Και ειδικά της συντρόφου τους. Δυσκολίες θα υπάρχουν πάντα και κανείς δεν είπε πως η ζωή είναι γεμάτη με ουράνια τόξα. Το επιστημονικά αποδεδειγμένο είναι πως η κλάψα δεν έκανε ποτέ τα πράγματα καλύτερα. Μόνο η αισιοδοξία και η προσπάθεια.

Comments

comments

x
Please "like" us