Δε φαντάζεσαι ποιο είναι το νέο κόλπο αδυνατίσματος κι έχει σχέση με τον παλτό σου!

By  |  0 Comments

Το κρύο είναι τσουχτερό κι όλες φοράμε τα παλτό μας και τις oversized ζακέτες μας. Τι θα συμβεί αν βγούμε στις χαμηλές θερμοκρασίες χωρίς το παλτό; Το έχετε σκεφτεί ποτέ; Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αρρωστήσουμε. Κι όμως, νέα έρευνα φέρνει τα πάνω κάτω καθώς αναφέρει ότι με αυτόν τον τρόπο θα αδυνατίσουμε!

Η νέα μελέτη αποκαλύπτει πως η έκθεση στο κρύο μεταβάλλει δραματικά τη σύνθεση των βακτηρίων του εντέρου οδηγώντας σε καύση λίπους, βελτιώνοντας τον μεταβολισμό της γλυκόζης και μειώνοντας το σωματικό βάρος. Η γυμναστική ή ακόμα και η απλή έκθεση σε χαμηλές θερμοκρασίες συνδέεται με τη μείωση του λίπους.

«Είμαστε βέβαιοι πως τα συγκεκριμένα μικρόβια του εντέρου στην προσπάθεια τους να προσαρμοστούν στο κρύο, διατηρούν το ενεργειακό ισοζύγιο σταθερό και συμβάλουν στην απώλεια βάρους. Είμαστε ενθουσιασμένοι στη σκέψη ότι μία τέτοια διαδικασία που συμβαίνει στον οργανισμό των ανθρώπων θα μπορούσε να συμβάλει στην πρόληψη της παχυσαρκίας», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο επικεφαλής της έρευνας!

Comments

comments

x
Please "like" us