Δεν πάει ο νους σου ποιος ζωμός είναι η νέα τάση στο φαγητό!

By  |  0 Comments

Ο ζωμός από ρεβύθια είναι ό,τι πιο καινούργιο έχει εισχωρήσει στα μυστικά της κουζίνας, σύμφωνα με τους μετρ του είδους! Είναι αλήθεια ότι η ρεβυθόσουπα είναι από τα πολύ νόστιμα φαγητά γι’ αυτό όταν τη φτιάχνετε, φροντίστε να κρατάτε το ζωμό της. Μπορείς να φτιάξεις πολλά πράγματα, όπως μπράουνις, κέικ και μπισκότα. Το ένα αυγό είναι τρεις κουταλιές της σούπας περίπου σε μέγεθος, οπότε 3 κουταλιές από ζουμί είναι αρκετές για να το αντικαταστήσουν σε κάθε συνταγή.

Σαντιγί. Πρόσθεσε ζουμί από ρεβύθια, με εκχύλισμα βανίλιας και ζάχαρη άχνη. Να είσαι σίγουρη ότι θα πάρεις ένα αφράτο αποτέλεσμα.

Μπισκότα κι όχι μόνο. Οι τηγανίτες, και ότι άλλο τρως στο πρωινό σου, μπορούν να μεταμορφωθούν χάρη στο ζουμάκι! Απλά αντικατάστησε το 1 αυγό με 3 κουταλιές ζουμί από τα ρεβύθια.

Μαρέγκα.Φτιάξε μαρέγκα με ζουμί από τα ρεβύθια και ζάχαρη άχνη! Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει!

Comments

comments

x
Please "like" us