Δες τι δεν πρέπει να φορέσεις ποτέ στο πρώτο ραντεβού!

By  |  0 Comments

Στο πρώτο ραντεβού έχεις το άγχος να πάνε όλα καλά και να αρέσεις όσο περισσότερο μπορείς στο μελλοντικό σου ταίρι! Υπάρχουν όμως μερικά λάθη που εμείς οι γυναίκες πάνω στη ματαιοδοξία μας, πρέπει να αποφύγουμε. Ποια είναι αυτά;

Από τη Μαρκέλλα Σαράιχα

Δωδεκάποντα τακούνια

Μπορεί να είναι πολύ εντυπωσιακά παπούτσια, αλλά πρέπει να τα φοράς με άνεση και να δείξεις ότι μπορείς να περπατήσεις πάνω τους. Αλλιώς καλύτερα απέφυγέ το γιατί δε θα κάνεις και την καλύτερη εντύπωση. Αν έχετε μικρή διαφορά ύψους, ούτε να τα βγάλεις από την παπουτσοθήκη σου.

Τσαλακωμένα ρούχα

Μπορεί να σιχαίνεσαι το σίδερο, φρόντισε όμως να κάνεις καλή εντύπωση και να μην πας στο πρώτο ραντεβού τσαλακωμένη! Αμέσως θα δείξεις ότι είσαι ανοικοκύρευτη!

Τα…μίνι

Καλοκαίρι είναι και θέλεις να δείξεις τα υπέροχα πόδια σου. Κράτα το μίνι όμως για άλλο ραντεβού. Μην τα δείξεις όλα φόρα παρτίδα από το πρώτο ραντεβού.

Δώδεκα στρώσεις make up
Μπορεί να σκέφτεσαι τι μία στρώση, τι τρεις αλλά οι άντρες όλα τα καταλαβαίνουν. Το να είσαι υπερβολικά βαμμένη δεν ωφελεί πουθενά, καθώς και κρύβεις τη φυσική ομορφιά σου και δείχνεις πως δεν νιώθεις καλά με το πρόσωπό σου.

Comments

comments

x
Please "like" us