Δες τι κοιτούν οι άντρες σε μία γυναίκα για να την παντρευτούν!

By  |  0 Comments

Ένας άντρας το πρώτο πράγμα που κοιτάει σε μία γυναίκα όταν θέλει να κάνει σχέση μαζί της είναι η εξωτερική της εμφάνιση. Αυτό μπορεί να κρατήσει για καιρό αν την έχει ήδη καψουρευτεί. Ωστόσο μία νέα έρευνα φέρνει στο φως της δημοσιότητας τα σημεία εκείνα που κοιτάει ένας άντρας όταν θέλει να παντρευτεί μία γυναίκα! Πάει κάπου το μυαλό σας;

«Το σημαντικότερο πράγμα που οι άνδρες ψάχνουν είναι η νοημοσύνη. Έρευνες έχουν δείξει ξανά και ξανά ότι αυτό είναι το πρώτο πράγμα που ψάχνει ένας άνδρας κι όχι η εξωτερική εμφάνιση. Αυτό δείχνει ότι η γυναίκα θα είναι σε θέση να φροντίσει τα παιδιά του», αναφέρουν οι ερευνητές.

«Το μέγεθος του μαστού δεν έχει σημασία. Τα μεγάλα στήθη είναι πιο πιθανό να είναι ασύμμετρα και οι άνδρες προσελκύονται περισσότερο από συμμετρία». Συνεπώς, οι άνδρες δεν ενδιαφέρονται για το μέγεθος του στήθους της γυναίκας, επειδή είναι σπάνια συμμετρικά, αναφέρουν οι καθηγητές που πήραν μέρος στη μελέτη.

Οσον αφορά τα πόδια, αυτό που ενδιαφέρει τους άνδρες είναι να είναι ίσια! Δεν τους νοιάζει αν μία γυναίκα για παράδειγμα έχει τα κιλάκια της και είναι καμπυλωτή!

Comments

comments

x
Please "like" us