Είσαι ετοιμόγεννη; Μάθε τι πρέπει να περιέχει η βαλίτσα για το μαιευτήριο

By  |  0 Comments

Γεννάς σε λίγο καιρό κι ακόμη δεν ξέρεις τι να βάλεις μέσα στη βαλίτσα για το μαιευτήριο. Το καλό που σου θέλουμε ειναι να ετοιμαστείς εγκαίρως γιατί αν είσαι και πρωτάρα, θα τα χάσεις και θα ξεχάσεις αρκετά βασικά πράγματα στο σπίτι.

Κάθε μαιευτήριο έχει τους δικούς του κανονισμούς και απαιτεί διαφορετικά πράγματα. Συνήθως αν τηλεφωνήσετε θα σας ενημερώσουν για το τί παρέχουν και τί πρέπει να έχετε εσείς μαζί σας. Σίγουρα όμως, θα χρειαστείτε δύο νυχτικά ή δύο αλλαξιές πυτζάμες, μία ρόμπα, ένα ζευγάρι παντόφλες, δύο σουτιέν θηλασμού, απορροφητικά επιθέματα θηλών, σταθερά και μεγάλα σλιπ εσώρουχα, σερβιέτες έξτρα απορροφητικές, 4-5 πετσέτες προσώπου (για να πλένεστε στα γεννητικά σας όργανα τοπικά κάθε μέρα) και χαρτομάντιλα.

 

Τώρα όσον αφορά στο μωράκι σας; Συνήθως, σε όλα τα μαιευτήρια παρέχονται πάνες, και φορμάκια για όσο καιρό θα μείνετε εκεί, ενώ προμηθεύουν συμπληρώματα γάλακτος εάν δεν μπορείτε να θηλάσετε ώστε να τρέφεται το μωράκι σας. Στη βαλίτσα σας θα πρέπει να περιέχονται δύο φορμάκια, για να φορέσετε στο μωρό κατά την έξοδό σας, όπως και ένα ζιπουνάκι, μια ζακετούλα ή μπουφανάκι (ανάλογα την εποχή) γαντάκια, καλτσάκια και φανελάκια.

Comments

comments

x
Please "like" us