Είσαι έξυπνη; Δες γιατί αποτυγχάνεις!

By  |  0 Comments

Η εξυπνάδα και η  ομορφιά όταν συνδυάζονται κάνουν θαύματα! Ή το αντίθετο; Σου λένε όλοι πόσο όμορφη είσαι και τι μυαλό έχεις, εσύ όμως αποτυγχάνεις στη δουλειά σου αλλά και στις προσωπικές σου σχέσεις. Τι μπορεί να φταίει; Έχεις αναλογιστεί ποτέ; Σίγουρα όχι το κάρμα σου! Παρακάτω θα μάθεις λοιπόν κάποιους λόγους που σε οδηγούν σε μαθητική ακρίβεια στην αποτυχία.

  • Θεωρείς τον εαυτό σου την πιο έξυπνη μέσα στο χώρο που βρίσκεσαι. Κι έτσι να είναι δεν πρέπει ούτε μία στιγμή να το δείχνεις. Πολλοί έξυπνοι άνθρωποι γνωρίζουν πολύ καλά τι είναι κι αυτό τους κάνει να μην δίνουν βάση στην άποψη των άλλων και να παίρνουν γρήγορες αποφάσεις που τους φέρνουν πιο κοντά στην αποτυχία.
  • Στηρίζεσαι πολύ στο τι λειτουργούσε μέχρι  τώρα. Τι εννοούμε;
    Το να αξιολογείς σωστά τις προηγούμενες επιτυχίες ή αποτυχίες σου είναι μία τακτική που ακολουθούν πολλές εταιρίες και πολλοί ηγέτες σε όλα τα μέρη του κόσμου. Το να εφαρμόζεις όμως την ίδια πολιτική που ακολούθησες σε μία παλαιότερη επιτυχία μπορεί και να αποβεί μοιραία για το μέλλον της εταιρίας. Κι από κει που είσαι το αστέρι να κατεβείς πολύ χαμηλά και να οδηγηθείς ακόμη και στην απόλυση!

Comments

comments

x
Please "like" us