Είσαι έξυπνη γυναίκα; Τότε έχεις αυτά τα χαρακτηριστικά

By  |  0 Comments

Μία έξυπνη γυναίκα δεν φαίνεται μόνο από το πόσο πετυχημένη είναι στη δουλειά της, αλλά και στο πόσο ελίσσεται στη ζωή της. Φυσικά σε καμία περίπτωση μια πραγματικά έξυπνη γυναίκα, δεν τονίζει…με όποιον τρόπο μπορεί την εξυπνάδα της καθώς δεν έχει την παραμικρή ανασφάλεια. Εμείς θα σου παρουσιάσουμε τα χαρακτηριστικά εκείνα που κάνουν μία γυναίκα να είναι έξυπνη.

Έξυπνη είναι η γυναίκα που έχει πίστη στις δυνάμεις της. Δεν παρασύρεται από κανένα και από τίποτα. Πιστεύει ότι θα τα καταφέρει μόνη της και το πετυχαίνει,όσα εμπόδια και αν της προκύψουν.
Έξυπνη είναι η γυναίκα που κάνει ένα βήμα πίσω.
Συνηθως οι άντρες φοβούνται τις δυναμικές και ταυτόχρονα έξυπνες γυναίκες. Αν όμως η γυναίκα είναι επί της ουσίας έξυπνη θα αφήσει τον άντρα της να παίζει το δικό του ρόλο χωρίς να τον ευνουχίζει.

Έξυπνη είναι η γυναίκα που έχει χιούμορ.

Μία γυναίκα που αυτοσαρκάζεται και έχει την ατάκα στο στόμα της σίγουρα είναι διαόλου κάλτσα!Το χιούμορ είναι η μεγαλύτερη ευλογία της ανθρωπότητας κι εσύ που μπορείς να λειτουργήσεις εντός ενός τέτοιου ”σχηματισμού” είσαι προικισμένη.

Έξυπνη είναι η γυναίκα που είναι πολύπλευρη.

Αυτή δηλαδή πουέχει άποψη για όλα. Διαβάζει από το μυθιστόρημα του περιπτέρου της γειτονιάς της μέχρι την ευρωπαική ιστορία.

Comments

comments

x
Please "like" us