Έρευνα: Δεν πάει ο νους σας με ποιον τρόπο ερωτεύονται οι γυναίκες

By  |  0 Comments

Ο έρωτας μας χτύπησε την πόρτα. Αλήθεια με ποιον τρόπο τον ερωτεύτηκες; Τον είδες κι έπεσες ξερή ή σου έστελνε μηνύματα που θύμιζαν τον πρίγκιπα του παραμυθιού που περίμενες τόσο καιρό; Όσο απίστευτο κι αν σου φανεί, σύμφωνα με νέα έρευνα, οι γυναίκες ερωτεύονται μέσω μηνυμάτων!

Πρόσφατα, λοιπόν έγινε μια μεγάλη δημοσκόπηση από αμερικανικό περιοδικό σε 1.000 γυναίκες και 1.000 άντρες, για να διερευνήσει ειδικότερα ποιο ρόλο παίζει το sexting (η αποστολή ερωτικών μηνυμάτων) στη ζωή μας. Αυτά είναι μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα συμπεράσματά της:

Το 90% των συμμετεχόντων είπε ότι στέλνει καθημερινά μηνύματα στον καλό τους – το 43%, μάλιστα, τουλάχιστον δέκα την ημέρα! Μην πάει ο νους σας όμως στο πονηρό. Τα μισά από αυτά έχουν ερωτικό περιεχόμενο.

Το 67% των αντρών και των γυναικών έχει στείλει κάποια περίοδο της ζωής του ερωτικά SMS και/ή αποκαλυπτικές φωτογραφίες στους συντρόφους του. «Δεν υπάρχει μόνο ένα είδος sexting» διευκρινίζει η δρ Χέρμπινικ. «Υπάρχουν μηνύματα με υπονοούμενα ή με σαφές περιεχόμενο. Υπάρχουν οι αισθησιακές φωτογραφίες και οι γυμνές φωτογραφίες».

Comments

comments

x
Please "like" us