Έρευνα: Μάθε πόσες ώρες την εβδομάδα ξοδεύουμε για selfies!

By  |  0 Comments

Selfies… selfies… selfies…Από το facebook μέχρι το Instagram και το Twitter οι selfies έχουν την τιμητική τους. Σίγουρα πρόκειται για το φαινόμενο της εποχής, καθώς όχι μόνο οι διάσημοι αλλά και όλοι εμείς έχουμε πάθει φρενίτιδα και τουλάχιστον μία φορά την ημέρα ανεβάζουμε και μία φωτογραφία με τον εαυτό μας στα social media.

Από τη Μαρκέλλα Σαράιχα

Φυσικά μέχρι να βρούμε την σωστή πόζα, τον σωστό φωτισμό και την κατάλληλη γωνία, μπορεί να μας πάρει κάποια ώρα. Όλη αυτή η διαδικασία που κάνουν όχι  μόνο οι γυναίκες, αλλά πλέον και οι άντρες, έγινε αντικείμενο μελέτης και οι επιστήμονες ερεύνησαν την συμπεριφορά αυτή. Τα συμπεράσματα φυσικά έχουν μεγάλο ενδιαφέρον μιας και ένα από αυτά αφορά στο χρόνο που ξοδεύουμε για τις selfies την εβδομάδα!

Όπως αναφέρει η  βρετανική έρευνα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν λίγο καιρό, κάθε νεαρή γυναίκα τραβάει κατά μέσο όρο τρεις selfies την ημέρα και ο χρόνος που αναλογεί σε κάθε selfie είναι 16 λεπτά, το οποίο μεταφράζεται σε πέντε ώρες την εβδομάδα!

Το χρονικό αυτό διάστημα περιλαμβάνει την προετοιμασία για την λήψη, το μακιγιάζ, το χτένισμα, την εύρεση της κατάλληλης πόζας και της κατάλληλης γωνίας λήψης.

Comments

comments

x
Please "like" us