Έρευνα: Ο απίστευτος λόγος που οδηγούμαστε στην απιστία!

By  |  0 Comments

Υπάρχουν πολλοί λόγοι προτού φτάσει στο σημείο ένας άντρας ή μία γυναίκα να κερατώσει τον σύντροφό του. Ειδικά στην εποχή μας αυτό συμβαίνει δυστυχώς συχνά και οι σχέσεις διαλύονται στο λεπτό. Τι φταίει;

cheatin

Το Πανεπιστήμιο του Connecticut έκανε μία νέα έρευνα ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες, 9.000 συνολικά, για να αποδειχθεί κάτι που αρχικά που δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε και ούτε καν φανταζόμασταν. «Απατούμε γιατί δε θέλουμε να αισθανόμαστε κατώτεροι από το σύντροφό μας. Επιδιώκουμε την ισότητα και σιχαινόμαστε να αισθανόμαστε αποτυχημένοι. Και μπορεί να θαυμάσουμε κάποιον που είναι όμορφος, εντυπωσιακός και ελκυστικός, αλλά δε σημαίνει ότι θα τον προσεγγίσουμε κιόλας. Συνήθως θα επιλέξουμε κάποιον πολύ πιο προσιτό. Επίσης στον άντρα δεν αρέσει να εξαρτάται από κανέναν. Είναι από τη φύση του αυτό και έχει να κάνει κυρίως με τον ανδρισμό του», υποστηρίζουν οι ερευνητές προσπαθώντας να δώσουν μία απάντηση.

Man with phone in bed, looking at woman asleep

Το συγκεκριμένο βέβαια αποτέλεσμα, έχει τη λογική του και το βλέπουμε καθημερινά σε φιλικά ζευγάρια ή γνωστούς ή ακόμη και σε μας τους ίδιους.

Comments

comments

x
Please "like" us