Έρευνα-σοκ: Δε φαντάζεστε τι κρύβουν οι γυναικείες τσάντες!

By  |  0 Comments

Οι τσάντες είναι το φετίχ των περισσοτέρων γυναικών. Μικρές,μεγάλες, πρωινές, βραδινές, κρύβουν όμως ένα ένοχο μυστικό. Κι αυτό αποδεικνύεται με πρόσφατες μελέτες που έχουν γίνει. Ποιο είναι αυτό; Τα μικρόβια! Ναι, σωστά διαβάσατε. Οι γυναικείες τσάντες έχουν πολλά μικρόβια, με αποτέλεσμα να μεταφέρονται τα μικρόβια από τα χέρια σε όλα τα μέρη του σώματος.

Συγκεκριμένα η  Dr. Sorana Segal-Maurer, του New York Hospital-Queens, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι  είναι πολύ πιθανό κάποιος να αρρωστήσει από την τσάντα του, οι άνθρωποι θα πρέπει να λαμβάνουν προφυλάξεις ώστε να σταματούν την εξάπλωση των μικροβίων. Ούτε τα πράγματα που βρίσκονταν μέσα στην τσάντα είχαν καλή εικόνα. Η πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι κρέμες προσώπου ή χεριών που υπήρχαν μέσα στην τσάντα, έκρυβαν τα περισσότερα βακτήρια, με επόμενα τα κραγιόν και τη μάσκαρα. Ένα αντικείμενο που μπορεί να εξαπλώσει βακτήρια στην τσάντα δεν είναι άλλο από το κινητό τηλέφωνο.

Τι συμβουλεύουν λοιπόν οι ειδικοί; Κάθε φορά που πιάνουμε την τσάντα μας να πηγαίνουμε να πλένουμε τα χέρια μας. Αν δεν είναι αυτό εφικτό, καλό είναι να έχουμε μαζί μας, ένα υγρό σαπούνι για τα χέρια που θα το βρούμε στα φαρμακεία αλλά και στα σούπερ μάρκετ.

Comments

comments

x
Please "like" us