Εσύ είσαι ο αρχηγός: Κάνε όλα τα όνειρά σου πραγματικότητα

By  |  0 Comments

Όταν η επιθυμία μας είναι ισχυρή και δυνατή, χωρίς καμία αμφιβολία και χωρίς φόβο, τότε να είσαι σίγουρη ότι θα υλοποιηθεί. Είτε αυτή είναι θέμα υγείας, είτε επαγγελματικό είτε θέμα σχέσεων.

Από τη Μαρκέλλα Σαράιχα 

Ο άνθρωπος είναι από μόνος του ένα θαύμα. Όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε αρκεί να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας, και να έχουμε μεγάλη και δυνατή επιθυμία να τον πετύχουμε. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος δεν έχει εξερευνηθεί γι’ αυτό και οι επιστήμονες, ακόμη και σε θέματα πολύ σοβαρά, υγείας, όταν υπάρχει αυτοθεραπεία του ασθενούς, το θεωρούν ‘’θαύμα’’.

Πράγματι είναι το θαύμα της ζωής. Όλοι μας κρύβουμε μέσα μας φως. Γεννιόμαστε με αυτό, απλά κατά τη διάρκεια της ζωής μας, δηλητηριαζόμαστε από το φόβο και το άγχος. Μόλις καταφέρουμε να απαλλαχθούμε από τους δύο αυτούς εισβολείς, τότε είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε τον κόσμο. Να κάνουμε κάθε όνειρό μας, πραγματικότητα. Πίστεψε σε αυτό που θέλεις να γίνεις, με όλη σου τη δύναμη, στην συνέχεια, θεώρησε δεδομένο ότι έχει επιτευχθεί. Τότε ο Νόμος της Έλξης θα ενεργοποιηθεί και πολύ σύντομα, η επιθυμία σου θα υλοποιηθεί. Μπορεί να φαίνεται εύκολη διαδικασία. Στην πραγματικότητα όμως δεν είναι και τόσο, αφού πρέπει να απαλλαχθούμε από όλα τα αρνητικά συναισθήματα. Μόλις όμως το καταφέρεις, θα δεις πόσα θαύματα μπορεί να κάνει ο άνθρωπος!

Comments

comments

x
Please "like" us