Εσύ λατρευεις να τα φοράς αλλα εκείνος…τα μισεί!

By  |  0 Comments

Οι τάσεις της μόδας μπορει να ξετρελαίνουν εμάς τις γυναίκες,οι άντρες όμως δεν έχουν την ίδια γνώμη. Το γούστο τους δεν επηρεάζεται απο τα τρεντς και σίγουρα όλες έχουμε αγαπημένα κομμάτια στη ντουλάπα μας που εκείνοι μισούν!

Ποιά είναι λοιπόν εκείνα τα ρούχα που καλύτερα να τα φοράς…όταν βγαίνεις με τις φίλες σου;

Οι φαρδιές παντελόνες.

Οι αντρες θεωρούν τη «βράκα» συνώνυμο του ασέξουαλ! Οποιοδήποτε χρώμα η σχέδιο επιλέξεις,δεν πρόκειται ποτέ να τους αλλάξεις τη γνώμη!

Το λεοπάρ.

Παρ’ότι στο γυναικείο υποσυνειδητο είναι ο ορισμός του σέξι,το λεοπάρ είναι για τους άντρες όπως το κόκκινο πανί για τους ταυρους!

Τα πιν απ μαγιό.

Οσο πιο βίντατζ…τόσο πιο μοντέρνο! Αυτό όμως το ξέρεις εσύ και το πολύ πολύ, να το εκτιμήσουν κι οι φίλες σου. Εκείνος,το μόνο που βλέπει…είναι ενα μαγιό τεράστιο και καθόλου κολακευτικό για το σώμα σου.

Τα πολύ ψηλά τακούνια.

Μπορεί να κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται πιο όμορφα και εσένα πιο ψηλή αλλα όσους άντρες κι αν ρωτήσεις θα σου πουν πως φαίνονται τεράστια πάνω σου και στο πίσω μέρος του μυαλού τους,θα σε κατατάξουν σε εκείνες τις ανασφαλείς που δεν μπορούν να δεχτούν τον εαυτό τους όπως είναι πραγματικά.σκληρό…!

Τα φλούο χρώμματα.

Οι γυναίκες το λατρευουμε! Οχι μόνο γιατί τονίζει το μαυρισμα μας αλλα και επειδή δίνει στην εμφάνιση μας μια παιδικότητα που όλες θέλουμε να διατηρήσουμε. Αυτο ακριβώς,δεν αρέσει στους άντρες! Στα δικά τους τα μάτια,φορώντας φλούο,χάνεις απλά τη θυληκότητα σου.

Comments

comments

x
Please "like" us