Εσύ το γνωρίζεις; Αυτή είναι η συνταγή επιτυχίας μίας σχέσης!

By  |  0 Comments

Και ποιος άνθρωπος δε θέλει  κάποια στιγμή στη ζωή του να αράξει με τον σύντροφό του και να δημιουργήσει μία τέλεια σχέση που όλα θα κυλούν αρμονικά; Φαντάζει το ιδανικό αλλά στην πραγματικότητα είναι δύσκολο να συμβεί. Χρειάζεται το σωστό timing, αληθινά συναισθήματα, χημεία και υπομονή. Οι επιστήμονες ωστόσο έχουν αντίθετη άποψη και πιο απλή καθώς όπως επισημαίνουν, βρήκαν την συνταγή της επιτυχημένης σχέσης.

«Το να βλέπεις τον σύντροφό σου και ως φίλο σου είναι το μυστικό επιτυχίας σε μία σχέση», επισημαίνει η βοηθός καθηγητή ψυχολογίας Laura VanderDrift.

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Purdue στην Ιντιάνα και είναι η πρώτη που συνδέει τη φιλία με τη σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού σε τόσο μεγάλο βαθμό. Μην ξεχνάτε ότι  υπάρχουν ζευγάρια των οποίων ο έρωτας γεννήθηκε αφότου είχαν μία μακρόχρονη φιλία.

«Για τους ανθρώπους που θέλουν να βελτιώσουν την σχέση τους, θα πρέπει να εστιάσουν στο πώς να γίνουν και φίλοι με τον άλλον και να μην έχουν τα τυπικά στοιχεία μίας σχέσης», είπε η Laura.

Comments

comments

x
Please "like" us