Εσύ το γνωρίζεις; Εμείς προκαλούμε τις ασθένειές μας

By  |  0 Comments

Οι σκέψεις μας όταν είναι αρνητικές διοχετεύονται στον οργανισμό και μετά από λίγο καιρό σωματοποιούνται. Γι αυτό κι αρκετοί συμφωνούν στο γεγονός ότι τις ασθένειες εμείς οι ίδιοι τις καλούμε και μεις οι ίδιοι μπορούμε να τις διώξουμε. Αποτελούμαστε από κύτταρα. Όταν αυτά δηλητηριαστούν, το κορμί ασθενεί και το ανοσοποιητικό σύστημα υπολειτουργεί. Έτσι λοιπόν είμαστε ευάλωτοι σε κάθε είδους ασθένεια.

Το σώμα μας, όπως και κάθε άλλο στη ζωή είναι ο καθρέφτης των εσωτερικών σκέψεων και των πεποιθήσεων μας. Ένας άνθρωπος που δε γελάει καθόλου, δεν κάνει αισιόδοξες και χαρούμενες σκέψεις. Αυτό φυσικά έχει το αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία του.

Ο καρκίνος, η κατάθλιψη, οι ημικρανίες, τα καρδιακά προβλήματα, οι εθισμοί, τα γυναικολογικά προβλήματα αλλά ακόμη και η παχυσαρκία, έχουν τις ρίζες τους στον τρόπο σκέψης μας. όταν λύσουμε τα δικά μας προβλήματα τα οποία πηγάζουν από την καρδιά και κάποια από αυτά με τα χρόνια έχουν καλυφθεί καλά, τότε μόνο μπορούμε να θεραπευτούμε. Μην ξεχνάτε ότι η καρδιά νικάει ακόμη και το μυαλό. Νικάει τα πάντα.

Comments

comments

x
Please "like" us