Εσύ το γνωρίζεις; Μάθε ποια είναι η μέση διάρκεια στο σεξ

By  |  0 Comments

Το σεξ είναι μία ιεροτελεστία. Η πράξη μεμονωμένα δεν έχει διάρκεια, σύμφωνα με τους περισσότερους. Ο γνωστός ψυχολόγος Δρ. Brendan Zietsch από το Πανεπιστήμιο του Κουίνσλαντ στην Αυστραλία έχει την απάντηση και μάλιστα μας αφήνει άφωνους!

Παίρνοντας τα πιο βασικά στοιχεία από τις πιο πρόσφατες επιστημονικές έρευνες, ο ειδικός διαπίστωσε ότι η σεξουαλική επαφή μπορεί να διαρκέσει από 33 δευτερόλεπτα έως 44 λεπτά! Είναι αλήθεια ότι αυτήν την απάντηση δεν θα την περιμένατε.

Πώς προκύπτουν όμως τα παραπάνω στοιχεία;  Από τη μεγαλύτερη έρευνα επάνω στο θέμα αυτό, η οποία περιελάμβανε 500 ζευγάρια από όλο τον κόσμο. Στο πλαίσιο της έρευνας, είχε ζητηθεί από τα ζευγάρια να κρατούν χρόνο (χρησιμοποιώντας χρονόμετρο, σωστά διαβάσατε) για κάθε σεξουαλική συνεύρεση που είχαν σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων, όχι παραπάνω. Ένα μήνα δηλαδή. Αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να πατούν το κουμπί του χρονομέτρου τη στιγμή της διείσδυσης και ξανά αμέσως μετά την εκσπερμάτιση, διαδικασία που αναμφίβολα επηρεάζει την ερωτική διάθεση του ζευγαριού και που επομένως μπορεί να επηρέασε και τα αποτελέσματα.

Comments

comments

x
Please "like" us