Έτσι θα δείχνεις πολύ όμορφη (χωρίς μακιγιάζ)!

By  |  0 Comments

Ποιος σου είπε ότι για να δείχνεις όμορφη θα πρέπει να βάφεσαι κάθε μέρα με τόνους μακιγιάζ; Καταρχήν ένα πράγμα που πρέπει να ξεκαθαριστεί είναι ότι η πραγματική ομορφιά πηγάζει από το μέσα μας. Είναι αυτό που λέμε όταν ‘’το μέσα γράφει έξω’’.

Εμείς σήμερα λοιπόν θα ασχοληθούμε με τις συνήθειες αυτές που μας κάνουν πιο όμορφες και λαμπερές αν τις κάνουμε επί καθημερινής βάσης.

Βάλε την άσκηση στη ζωή σου
Μελέτες που έχουν γίνει στο παρελθόν έχουν δείξει ότι η τακτική άσκηση καθυστερεί τη διαδικασία της γήρανσης αφού ενισχύει την καλή κυκλοφορία του αίματος. Η γυμναστική δεν είναι απαραίτητα σε κάποιο χώρο γυμναστηρίου. Τώρα που είναι καλοκαίρι εκμεταλλεύσου το και ξεκίνα το κολύμπι!

Ενυδατώσου με πολύ νερό.

Δεν φτάνουν μόνο οι κρέμες για την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να πίνεις πολύ νερό ώστε να απομακρύνονται οι τοξίνες. Περίπου 2 λίτρα την ημέρα τώρα που οι θερμοκρασίες χτυπούν κόκκινο.

Καθάρισε το πρόσωπό σου με τα κατάλληλα προιόντα.

Με αυτή την τακτική απομακρύνουν το μεικ άπ τα νεκρά κύτταρα τα οποία ενοχοποιούνται για την εμφάνιση της πρόωρης γήρανσης.

Κοιμήσου ένα οχτάωρο!

Οι άνδρες και οι γυναίκες που συνηθίζουν να κοιμούνται εφτά με οκτώ ώρες καθημερινά η επιδερμίδα τους δείχνει πιο λαμπερή και όμορφη.

Comments

comments

x
Please "like" us