Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 1 έως 7 Ιανουαρίου

By  |  0 Comments

Κριός

Έχεις μια μοναδικότητα σαν άτομο και το αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά από άλλες φορές, γιατί αυτήν τη στιγμή η επαφή με τον εαυτό σου είναι πιο συναισθηματική. Οπότε αναγνωρίζεις πιο εύκολα την αξία σου χωρίς να την αναζητάς από τους άλλους και θα κάνεις την ατομική σου αποδοχή με ταπεινό και ήρεμο τρόπο που θα βγαίνει μέσα από την καρδιά σου. Η πρώτη μέρα του χρόνου θα περάσει με διασκέδαση και αισιοδοξία, αφού θα βρεθείς με φίλους και αγαπημένα άτομα και θα χαλαρώσεις μέσα σε ευχάριστη και ήρεμη ατμόσφαιρα. Χρειάζεσαι μια ανανεωμένη ματιά που θα σε οδηγήσει στον Νέο Χρόνο με καλύτερα εργαλεία, αλλά και με την πίστη ότι αν αλλάξεις εσύ, πολλά πράγματα μπορεί να συμβούν.

Ταύρος

Βρίσκεσαι σε μια φάση που παρατηρείς ότι ο εαυτός σου έχει ανάγκη από μια γενική χαλάρωση. Οτιδήποτε αγχωτικό και ψυχαναγκαστικό το κόβεις με στόχο να νιώθεις καλύτερα. Αυτό το διάστημα θα εστιάσεις περισσότερο στο να μπορείς να ανταλλάσεις συναισθήματα και να νιώθεις τη χαρά και την αληθινή επαφή. Κάποιοι φίλοι από τα παλιά με νοσταλγική διάθεση μπορεί να σε ξεσηκώνουν για να ξεδίνεις λίγο παραπάνω ξεφεύγοντας από τους κανόνες και τα όρια. Δεν απαιτείς πλέον και αφήνεσαι στην ευγενική διάθεση των άλλων ατόμων και αυτό θα σε βοηθήσει να δείξεις πως ακριβώς προτιμάς και θέλεις να σου συμπεριφέρονται οι γύρω σου. Στη δουλειά σου υπάρχουν μικρές αναστατώσεις από κάποιες αλλαγές που γίνονται και περνάνε από τα δικά σου χέρια και εσύ θέλεις οπωσδήποτε «να το πάρεις πάνω σου».

Δίδυμοι

Αρνείσαι να δεις την πραγματικότητα και αυτό σίγουρα σε οδηγεί σε μια κατάσταση που περιέχει πολύ συναίσθημα αλλά και ψευδαίσθηση. Όλα είναι κάπως μπερδεμένα γιατί σε έχει κατακλύσει η λύπη, όμως από την άλλη έχεις ένα είδος εύνοιας γιατί πολλά πράγματα γίνονται από μόνα τους χωρίς εσύ να βάλεις το χέρι σου. Και τα εύκολα και τα δύσκολα είναι καλοδεχούμενα αρκεί να είσαι όσο μπορείς συνειδητός/η. Γιατί διαφορετικά, είναι πιθανό να μην αναγνωρίζεις τις κινήσεις που είχες κάνει και να μένεις έκπληκτος/η ακόμα και από τον ίδιο σου τον εαυτό. Πάντως η καλή τύχη σου θα μιλήσει και θα ακούσεις τις καλύτερες απόψεις για σένα και για το έργο σου. Πρόσεξε τις υπογραφές σου και γενικά οτιδήποτε είναι να παραδώσεις γιατί πρώτα πρέπει να το ελέγχεις και να το τσεκάρεις δυο φορές. Ο Ιχθύς θα σε ξεσηκώσει να τον/την ακολουθήσεις αλλά χωρίς να το καταλάβεις και με τους δικούς του/της όρους. Όλα θα είναι για σένα πολύ πρωτόγνωρα και διαφορετικά.

Καρκίνος

Περνάς πολύ καλά όσο φυσικά το επιτρέπει το κομμάτι του εαυτού σου που παραμένει ακόμα ανικανοποίητο και παιδάκι. Κατά τα άλλα βρίσκεσαι κάτω από μια δημιουργική ακτίνα και αυτό σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία. Θα γυρίσεις για λίγο στην παιδική σου ηλικία και θα γίνεις και εσύ ένα μικρό με απαιτήσεις αλλά και όνειρα, όπως το να πιστεύεις στον Άγιο Βασίλη. Αυτή η διάθεση θα σε βοηθήσει με κάποιο τρόπο να απομακρύνεις όλο το άγχος και το στρες που πιθανόν έχεις λόγω διάφορων καταστάσεων που τρέχουν αυτή την στιγμή. Οι ευκαιρίες στο εξωτερικό είτε σε δουλειά είτε σε ένα Πανεπιστήμιο ή οτιδήποτε σε κάνει να περνάς με ωραίο και εύκολο τρόπο τις ιδέες και τις γραμμές σου θα σου δώσουν μια ξεχωριστή ταυτότητα από την οποία μπορεί να κερδίζεις και χρήματα άμεσα και σχετικά εύκολα. Ευνοούνται επίσης οι δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με τη ναυτιλία ή άλλους σχετικούς τομείς.

Λέων

Ξεδιπλώνεται μέσα σου ένα κομμάτι που σε βοηθάει να ανακαλύψεις την ιδιαιτερότητά σου, η οποία τελικά σχετίζεται με τον κόσμο των αισθήσεων, των απολαύσεων, του ρομαντισμού αλλά και της αυτογνωσίας. Ψάχνεις για καινούργιους πόρους αλλά και για άτομα ή φορείς που μπορούν να σε υποστηρίξουν και παρόλο που δεν σου φαίνεται και το πιο εύκολο κομμάτι, τελικά θα καταφέρεις να βρεις την υποστήριξη που αναζητάς και σε οικονομικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα αναζητήσεις οτιδήποτε θέλεις να πετύχεις. Αν φυσικά δεν φοβηθείς γιατί όλα θέλουν και ένα σχετικό θάρρος. Η επαφή με τον Ιχθύ μπορεί να σε αποπροσανατολίσει αν δεν βάλεις με κάποιο τρόπο τα όρια σου, κυρίως αν έχετε στενή συνεργασία. Η βραδιά του Ρεβεγιόν θα κυλήσει τόσο ευχάριστα που δεν θα καταλάβεις πως πέρασε η ώρα αφού η παρέα θα δένει απόλυτα με τα γούστα σου.

Παρθένος

Βλέπεις πλέον καλύτερες ημέρες γιατί αφοσιώνεσαι στα όνειρά σου και όλα ρέουν με πιο ευχάριστο τρόπο. Οι κινήσεις σου είναι περισσότερο συντονισμένες με τα συναισθήματά σου και αυτό σου κάνει καλό γιατί δείχνεις ένα διαφορετικό πρόσωπο. Η εξουσία δεν σε ενδιαφέρει και πάρα πολύ. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να προστατεύεις τα άτομα που είναι γύρω σου. Στη δουλειά σου χρειάζεται να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες με ένα συγκεκριμένο άτομο γιατί γίνονται κατά εποχές διάφορα… ευτράπελα, τα οποία σε συγχύζουν ή σε αγχώνουν. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, μπορεί να ξεπεράσεις για λίγο τα όρια σου με τον τρόπο που θα εκφράσεις τις απόψεις σου. Κυρίως με τον Τοξότη που μερικές φορές όλα ανατρέπονται και εκτροχιάζονται. Την ημέρα της παραμονής θα αφήσεις τον εαυτό σου πολύ ελεύθερο και θα ξεδώσεις αρκετά και πέρα από το σύνηθες. Η… εφηβεία επανεμφανίζεται, έστω και για λίγο προκειμένου να υποδεχτείς τον Νέο χρόνο.

Ζυγός

Έχεις πολλά μέτωπα να καλύψεις για να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις που θα σε βγάλουν από την αδράνεια ή τη συναισθηματική καθήλωση. Αλλά εσύ κάπως δειλιάζεις γιατί είσαι ευάλωτος/η κυρίως σε οικογενειακά θέματα. Όλα τα βλέπεις από την μια πλευρά με αισιοδοξία και από την άλλη υπάρχει ένα κομμάτι που σε κάνει να μη διακρίνεις την πραγματικότητα. Οπότε κάπου νιώθεις ένα μπέρδεμα κυρίως στην καθημερινότητα σου. Για αυτό δεν είσαι τόσο πολύ ενεργός/η ή μπορεί να συγκινείσαι με το παραμικρό και να νοσταλγείς στιγμές που συχνά σε πονάνε. Στη δουλειά σου ίσως κάποια πράγματα να έχουν μείνει πίσω και να νιώθεις ένα μεγάλο θόλωμα γιατί δεν θα ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Η αγάπη για τη μουσική ή οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με την καλλιτεχνία θα εκδηλωθεί πιο έντονα αυτό το διάστημα. Στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς θα ξεφαντώσεις γιατί θα βγει το παιδί από μέσα σου και θα θέλεις να τα κάνεις όλα μαζί, χωρίς σταματημό αλλά με πολλά ρίσκα ακόμα και στα τυχερά παιχνίδια.

Σκορπιός

Τελικά εσύ θα είσαι το πρόσωπο που «θα βγάλεις το φίδι από την τρύπα» σε οτιδήποτε δεν τολμούσες παλιά. Τώρα έχεις μια ιδιαίτερη δύναμη γιατί το θετικό συναίσθημα ρέει μέσα σου και σε ωθεί να πραγματοποιήσεις πολλά από αυτά που ονειρευόσουν. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τον δρόμο της διαίσθησης και της καρδιάς γιατί αλλιώς θα βγεις από το παιχνίδι. Και είναι πολύ αναγκαίο να ρισκάρεις ακόμα και σε πράγματα που παλιά σου φαινόταν ότι υπήρχε τοίχος. Αυτόν τον τοίχο τον ρίχνεις τώρα και δεν αφήνεις να σε καταδιώκει τίποτα. Για να πετύχεις κάτι και να είσαι μάχιμος/η θα πρέπει να κάνεις αυτά που επιβάλλει το μέσα σου. Πάντως, θα δεχθείς βοήθεια από κάποια συγκεκριμένα άτομα και τα καλά τους λόγια θα σε εμψυχώσουν σε μια συγκεκριμένη στιγμή. Τη Νέα Χρονιά θα την υποδεχτείς με πολλές φωνές, χαρές αλλά και καινούργιες ιδέες.

Τοξότης

Χρειάζεται να κάνεις πολλά πράγματα για αυτό βρίσκεσαι συγχρόνως σε πολλά μέρη, αλλά με μια νωχελική διάθεση, χωρίς άγχος και χωρίς φωνές. Η δράση σου θα είναι συμπονετική και θα σκύψεις περισσότερο στις ανάγκες των ατόμων που είναι γύρω σου. Η κοινωνική σου ζωή θα αναπτυχθεί πιο εύκολα και θα δεχθείς πολλά και ποικίλα καλέσματα. Θα το ρίξεις γενικά έξω και, ενώ θα ξεκινάς να πας σε ένα συγκεκριμένο μέρος, μετά μπορεί να βρίσκεσαι αλλού γιατί τα σχέδια χάλασαν. Αλλά εσύ δεν θα σκοτίζεσαι πολύ, λέγοντας πως όλα θα γίνουν ήρεμα και με καλή διάθεση. Θα συμμετέχεις δηλαδή στη δράση, αλλά με άλλους ρυθμούς, πιο χαλαρούς. Ο Ερμής που είναι ανάδρομος, στις 5 του μηνός θα γυρίσει για λίγο στο ζώδιό σου και θα επηρεάσει εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, προσφέροντάς σου έμπνευση και μια ιδιαίτερη νότα στην επικοινωνία. Η υποδοχή της νέας χρονιάς θα είναι πολύ δυναμική, αφού θα βρεθείς με πολύ κόσμο και θα είσαι σε συνεχή κίνηση. Η πεποίθησή σου ότι για να πάει γούρι η χρονιά θα ήταν καλό να ταξιδεύεις μπορεί να βγει και αληθινή, αφού πιθανόν να βρίσκεσαι ήδη σε ταξίδι.

Αιγόκερως

Όσο και να προσπαθείς να σταθείς στην πραγματικότητα και να νιώσεις τι δεν πάει καλά, θα υπάρχουν στιγμές που θα απομονώνεσαι ή θα ακούς μουσική ή θα χορεύεις, γιατί κάπου έχεις ανάγκη να εκφραστείς με το σώμα και τις αισθήσεις σου. Η βασική προϋπόθεση για να είσαι όσο δυνατόν πιο επαρκής στη δουλειά σου είναι να τηρείς το λόγο σου με συνέπεια αλλά και αναλαμβάνοντας ευθύνες, χωρίς όμως να βαραίνεις τους άλλους που είναι γύρω σου. Ευτυχώς δεν είναι η περίοδος που θα σου βγει το ανταγωνιστικό κομμάτι γιατί δεν νιώθεις καμία ανασφάλεια. Τα έχεις κατά κάποιο τρόπο αφήσει όλα στα χέρια της μεγάλης συμπαντικής δύναμης. Επιπλέον, δεν θέλεις να χάσεις την αυθεντικότητά σου και αυτό είναι ένα κομμάτι που συνήθως σε πιέζει να τα λες όλα έξω από τα δόντια. Αλλά τώρα το βλέπεις από άλλη οπτική γωνία και αυτό είναι για σένα μια έξυπνη κίνηση. Η βραδιά της Πρωτοχρονιάς θα είναι ιδιαίτερη και μοναδική, αφού θα ξεκινήσεις να ατενίζεις τον νέο χρόνο με φρέσκες ιδέες.

Υδροχόος

Βρίσκεις το θάρρος να ξεπεράσεις ορισμένα προβλήματα γιατί θα αναθεωρήσεις τις ιδέες που έχεις για ένα πρόσωπο ή για μια ομάδα που συνεργάζεσαι. Οπότε, το να αποδεχτείς ακόμα και το πιο δύσκολό τους κομμάτι, θα είναι μια σημαντική κίνηση που σε εξελίσσει. Η διαφορετικότητά σου υπάρχει πάντα και κανέναν δεν ενοχλεί αν εσύ μπορείς να τη διαχειριστείς. Μπορεί να εμμένεις υπερβολικά σε ένα σημείο επειδή πιστεύεις ότι έχεις δίκιο, κάτι που ίσως να μη σου κάνει τόσο καλό. Γιατί εδώ, στο γήινο νόμο, ο καθένας από την δική του σκοπιά πιστεύει ότι έχει δίκιο. Καλύτερα λοιπόν να κάνεις τις απαραίτητες αναθεωρήσεις για να κυλήσει η καινούρια χρονιά ανάλαφρα και κυρίως δημιουργικά. Από την παραμονή μέχρι και την πρώτη ημέρα του χρόνου θα νιώθεις πολύ όμορφα και διαφορετικά από τις υπόλοιπες ημέρες, αφού με κάποιο τρόπο θα γεμίσεις τα κενά σου, παρέα με πολύ αγαπημένα πρόσωπα χωρίς να σε κοντράρει κάποιος/α και χωρίς να νιώθεις ότι είσαι εκτός παιχνιδιού.

Ιχθύες

Από τις 2 του μηνός θα βιώνεις μια καλύτερη πραγματικότητα, αφού η Αφροδίτη ξεκινάει να μοιράζει την μαγεία και την ομορφιά της κυρίως σε σένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Θα νιώσεις το διαφορετικό της κραδασμό, από την καρδιά σου που θα αρχίσει να σκιρτάει και να σου δίνει μεγάλη εσωτερική άνεση για να διαχειριστείς με αισιοδοξία και πίστη όλα τα δύσκολα και τα ανάποδα που συμβαίνουν στη ζωή σου. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, θα είσαι ανοικτός/η σε συζητήσεις, ιδέες και σε επικοινωνία, αλλά θα διαθέτεις και μια υπερβολική ελευθερία στο να εκφράζεσαι εύκολα και ανοικτά. Και ενώ το βλέπεις ότι μπορεί να ξεφύγεις, εσύ εκεί θα συνεχίζεις να αποκαλύπτεις ακόμα και πράγματα τα οποία σου έχουν εκμυστηρευτεί. Η βραδιά του ρεβεγιόν θα κυλήσει αβίαστα και πιθανόν να βρεθείς μαζί με πολύ λίγα και προσεκτικά επιλεγμένα άτομα.

Πηγή: astrology.gr

Comments

comments

x
Please "like" us