Αυτή είναι η στάση στο sex που κάνει τον άντρα να αντέχει περισσότερο!

By  |  0 Comments

Εσύ γνωρίζεις από εμπειρία αλλά κι από μελέτη τις περισσότερες στάσεις του σεξ. Σίγουρα κάποιες από αυτές είναι οι αγαπημένες σου ενώ μερικές από αυτές σου χαρίζουν απίστευτο οργασμό και διάρκεια. Κι όμως φίλες μου υπάρχει μία στάση, σύμφωνα με νέα μελέτη η οποία χαρίζει μεγαλύτερη αντοχή στον άνδρα και η διάρκεια του σεξ αυξάνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Κεντάκι αξιολόγησαν τέσσερις από τις δημοφιλέστερες στάσεις,  για να διαπιστώσουν ποιες από αυτές συνδέονται με μεγαλύτερη και ποιες με μικρότερη διάρκεια στο σεξ.

Μετά από λίγο διάστημα, διαπίστωσαν ότι μία από τις στάσεις είναι ιδανική αν το ζευγάρι έχει χρόνο μόνο για ένα… quickie, ενώ η κατ’ εξοχήν αγαπημένη στάση των γυναικών συνδέεται με μεγαλύτερη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Ποσοστό 55% των ανδρών και γυναικών που συμμετείχαν στις έρευνες δήλωσε ότι η στάση «γυναίκα από πάνω» τούς χαρίζει μερικά μπόνους λεπτά ερωτικής επαφής.

Για την παραδοσιακή «ιεραποστολική» στάση το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 30%, για τη στάση «στο πλάι» ήταν 25%, ενώ για τη «στάση του σκύλου» ήταν μόλις 17%.

Comments

comments

x
Please "like" us